Ακόμα δεν το έχω οδηγησει πάντως, οπότε μη λέω και μεγάλες κουβέντες, αλλά θα πρέπει να είναι επικό
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
CARυοθραύστης έγραψε:Κι εσύ βρε ντιτζετ όταν λες ότι είναι συγκρίσιμο το quadro με ένα αμάξι επειδή απλά είναι 4τροχο...![]()
Ακόμα δεν το έχω οδηγησει πάντως, οπότε μη λέω και μεγάλες κουβέντες, αλλά θα πρέπει να είναι επικό
δεν παρέχουν τη σχετική αίσθηση μοτοσυκλέτας που γουστάρουμε (αλλιώς πάμε και με το αμάξι).
Chris έγραψε:Νικ, αυτό το τελευταίο που έβαλες έχεις δει εν κινήσει πόσο αστείο φαίνεται με άνθρωπο πάνω του;
edmond έγραψε:γενικά μιλάω μην το παίρνεις προσωπικά.
και αναφέρομαι στο οτι αμα τα βαλεις κατω και δεις ότι αυτά που προφέρει η χ μοτο, τα προσφέρουν και αλλα με τα μισα λεφτα (που λεει ο λογος ετσι?) τοτε η επιλογή της γίνεται πιο πολύ επειδή ετσι απλα μπορεί να αρέσει σε καποιον. συναισθημα? πες το όπως θες.
μην τρελενεσαι, δεν το λεω για κακο. το αντίθετο.
D-Jet έγραψε:bujinkan έγραψε:
Κανένας αφορισμός απλά εμένα προσωπικά μου φαίνονται υπερβολικά σε βαθμό που χάνεται η ουσία πίσω από την εικόνα. Όπως χανόταν άλλωστε και τότε η ουσία με την Αφρικα να κόβει βόλτες στην Αθήνα...
Με απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα των αναρτήσεων και των μικρών τροχών (κι εγώ σκούτερ έχω) στο ταξίδι, τη στιγμή που το οδικό μας δίκτυο πάει από το κακό στο χειρότερο από πλευράς συντήρησης και δεν ξέρεις τι τρύπες θα βρεις σε κάθε στροφή.
Αυτό σχετικά με την τεχνολογία δεν το δέχομαι. Δεν ήταν τεχνολογικοί οι περιορισμοί που είχαμε τόσα χρόνια και τα σκούτερ ήταν μικρότερα απλά δεν υπήρχε (δεν είχε δημιουργηθεί δλδ) η σχετική αγορά.
Αν σου έχει μπει στο μυαλό δε φεύγει με τίποτε οπότε αν πιστεύεις ότι έχεις κάνει το homework σου και όλα βγαίνουν καλά τότε βουρ και καλοτάξιδο!![]()
CARυοθραύστη, με προβληματίζεις...
bujinkan έγραψε:Επισης μετα το τωρινο μου δεν ξερω κατα ποσο το srv ειναι ευχαριστω σε μεγαλες αποστασεις
Επισης γιΑ ΤΟ bmw δεν εχει κανει και πολλες πωλησεις ωστε μεσα απο το νετ να βρω επαρκη στοιχεια
CARυοθραύστης έγραψε:Γιατί το συγκεκριμένο σκούτερ που λέω δε θα προσφέρει τη μηχανοβια αίσθηση;
CARυοθραύστης έγραψε:Γιατί το συγκεκριμένο σκούτερ που λέω δε θα προσφέρει τη μηχανοβια αίσθηση;
Νίκος Παππάς έγραψε:Έχω ανέβει σε τέτοιο και όντως είναι χάλια...Έχει μια πολύ περίεργη αίσθησηCARυοθραύστης έγραψε:Γιατί το συγκεκριμένο σκούτερ που λέω δε θα προσφέρει τη μηχανοβια αίσθηση;
Δεν ξέρω, όμως δείχνει χάλια![]()
Άσε που σε βάθος χρόνου όλοι αυτά τα εξαρτήματα που του επιτρέπουν να γέρνει και να κινούνται οι τροχοί ανεξάρτητα δεν ξέρουμε τι συντήρηση και τι κόστος θέλουν
Από το Moto G
CARυοθραύστης έγραψε:Τι να σάς πω κύριοι. Για μένα πρώτα έρχεται η ασφάλεια και μετά τα άλλα. Επειδή περνάω καθημερινά πάνω από ράγες και μια φορά μάλιστα πήγε να με ρίξει ένας κανίβαλους δεν το συγκρίνω καν... Έχουμε και 2 μωράκια σπίτι που περιμένουν..
)

...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]