Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#96895 Κι εσύ βρε ντιτζετ όταν λες ότι είναι συγκρίσιμο το quadro με ένα αμάξι επειδή απλά είναι 4τροχο... :help:

Ακόμα δεν το έχω οδηγησει πάντως, οπότε μη λέω και μεγάλες κουβέντες, αλλά θα πρέπει να είναι επικό :s_inlove
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
CARυοθραύστης έγραψε:Κι εσύ βρε ντιτζετ όταν λες ότι είναι συγκρίσιμο το quadro με ένα αμάξι επειδή απλά είναι 4τροχο... :help:

Ακόμα δεν το έχω οδηγησει πάντως, οπότε μη λέω και μεγάλες κουβέντες, αλλά θα πρέπει να είναι επικό :s_inlove

Ζμπέθερε, εγώ έγραψα αυτό:
δεν παρέχουν τη σχετική αίσθηση μοτοσυκλέτας που γουστάρουμε (αλλιώς πάμε και με το αμάξι).

Δεν κάνω κάποια σύγκριση με τ'αμάξια... :vava:
Τεσπα... δεν έχει και πολλή σημασία...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Chris έγραψε:Νικ, αυτό το τελευταίο που έβαλες έχεις δει εν κινήσει πόσο αστείο φαίνεται με άνθρωπο πάνω του;

Εικόνα

Δεν έχει κάτσει αυτός σωστά! :s_tongue
Το έχω δει πάντως.
Είναι ίσως λίγο περίεργο αλλά μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
edmond έγραψε:γενικά μιλάω μην το παίρνεις προσωπικά.
και αναφέρομαι στο οτι αμα τα βαλεις κατω και δεις ότι αυτά που προφέρει η χ μοτο, τα προσφέρουν και αλλα με τα μισα λεφτα (που λεει ο λογος ετσι?) τοτε η επιλογή της γίνεται πιο πολύ επειδή ετσι απλα μπορεί να αρέσει σε καποιον. συναισθημα? πες το όπως θες.
μην τρελενεσαι, δεν το λεω για κακο. το αντίθετο.

Σωστα γραφεις και ναι μηχανη vs scooter το σκουτερ δεν συμφερει σε πολλα πραγματα
ΑΛΛΑ αν δεις παραπανω σε καποιο ποστ μου εγραψα οτι για δικους μου λογους δεν τις γουσταρω της μηχανες
Εχω οδηγησει παμπολες και εχω γνωμη δεν το λεω ετσι
Για μενα σκουτερ ειναι μονοδρομος σε διτροχο
Μενω επαρχια και κινουμε με σκουτερ απο αρχη απριλη εως τελη οκτωβρη
Οκτωβρη με μαρτη περνεισειρα το τουτου
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
D-Jet έγραψε:
bujinkan έγραψε:

Κανένας αφορισμός απλά εμένα προσωπικά μου φαίνονται υπερβολικά σε βαθμό που χάνεται η ουσία πίσω από την εικόνα. Όπως χανόταν άλλωστε και τότε η ουσία με την Αφρικα να κόβει βόλτες στην Αθήνα...
Με απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα των αναρτήσεων και των μικρών τροχών (κι εγώ σκούτερ έχω) στο ταξίδι, τη στιγμή που το οδικό μας δίκτυο πάει από το κακό στο χειρότερο από πλευράς συντήρησης και δεν ξέρεις τι τρύπες θα βρεις σε κάθε στροφή.
Αυτό σχετικά με την τεχνολογία δεν το δέχομαι. Δεν ήταν τεχνολογικοί οι περιορισμοί που είχαμε τόσα χρόνια και τα σκούτερ ήταν μικρότερα απλά δεν υπήρχε (δεν είχε δημιουργηθεί δλδ) η σχετική αγορά.

Αν σου έχει μπει στο μυαλό δε φεύγει με τίποτε οπότε αν πιστεύεις ότι έχεις κάνει το homework σου και όλα βγαίνουν καλά τότε βουρ και καλοτάξιδο! :iconcool:

CARυοθραύστη, με προβληματίζεις... :vava:

Εμενα δεν με απασχολει ατο θεμα των μικρων τροχων γιατι απλα δεν τους θεωρω μικρους :lol:

το homework το εχω κανει, αλλα δεν το εχω τελειωσει ακομα
Γουσταρα πιο πολυ το srv να σου πω την αληθεια αλλα εχει ενα προβλημα που δεν ξεπερνιεται
Το χρηματοδοτικο που ειναι στο θεο με 10.5%
Επισης μετα το τωρινο μου δεν ξερω κατα ποσο το srv ειναι ευχαριστω σε μεγαλες αποστασεις

Επισης γιΑ ΤΟ bmw δεν εχει κανει και πολλες πωλησεις ωστε μεσα απο το νετ να βρω επαρκη στοιχεια
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
bujinkan έγραψε:Επισης μετα το τωρινο μου δεν ξερω κατα ποσο το srv ειναι ευχαριστω σε μεγαλες αποστασεις
Επισης γιΑ ΤΟ bmw δεν εχει κανει και πολλες πωλησεις ωστε μεσα απο το νετ να βρω επαρκη στοιχεια

Δες τι υπάρχει από δίκτυο (σερβις, ανταλλακτικά) κοντά στο σπίτι σου, πρώτα!
Άβαταρ μέλους
By JBT
#96988 Γιατί το συγκεκριμένο σκούτερ που λέω δε θα προσφέρει τη μηχανοβια αίσθηση;
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
CARυοθραύστης έγραψε:Γιατί το συγκεκριμένο σκούτερ που λέω δε θα προσφέρει τη μηχανοβια αίσθηση;

Αυτό με τις 4 ρόδες;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
CARυοθραύστης έγραψε:Γιατί το συγκεκριμένο σκούτερ που λέω δε θα προσφέρει τη μηχανοβια αίσθηση;

Δεν ξέρω, όμως δείχνει χάλια
Άσε που σε βάθος χρόνου όλοι αυτά τα εξαρτήματα που του επιτρέπουν να γέρνει και να κινούνται οι τροχοί ανεξάρτητα δεν ξέρουμε τι συντήρηση και τι κόστος θέλουν

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Νίκος Παππάς έγραψε:

Δεν ξέρω, όμως δείχνει χάλια
Άσε που σε βάθος χρόνου όλοι αυτά τα εξαρτήματα που του επιτρέπουν να γέρνει και να κινούνται οι τροχοί ανεξάρτητα δεν ξέρουμε τι συντήρηση και τι κόστος θέλουν

Από το Moto G
Έχω ανέβει σε τέτοιο και όντως είναι χάλια...Έχει μια πολύ περίεργη αίσθηση

< with smoke signals cause New tapatalk sucks
Άβαταρ μέλους
By JBT
#97042 Τι να σάς πω κύριοι. Για μένα πρώτα έρχεται η ασφάλεια και μετά τα άλλα. Επειδή περνάω καθημερινά πάνω από ράγες και μια φορά μάλιστα πήγε να με ρίξει ένας κανίβαλους δεν το συγκρίνω καν... Έχουμε και 2 μωράκια σπίτι που περιμένουν..
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
CARυοθραύστης έγραψε:Τι να σάς πω κύριοι. Για μένα πρώτα έρχεται η ασφάλεια και μετά τα άλλα. Επειδή περνάω καθημερινά πάνω από ράγες και μια φορά μάλιστα πήγε να με ρίξει ένας κανίβαλους δεν το συγκρίνω καν... Έχουμε και 2 μωράκια σπίτι που περιμένουν..

Αυτό θα έλεγα... δεν πρέπει να έχει και πολλή σχέση με αίσθηση μοτοσυκλέτας μόνο και μόνο λόγω γεωμετρίας και αναρτήσεων αλλά εσένα τι σε νοιάζει;
Αν δεις ότι μπορείς να το κουμαντάρεις τότε δε βρίσκω κανένα λόγο να μην το προτιμήσεις...
Η γυναίκα μου που είδε το βίντεο πριν λίγο μου είπε ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει δει τον τελευταίο καιρό! (βέβαια δεν τις αρέσουν οι μηχανές! :lol: )

Πάντως, ρε παιδιά, στη δουλειά μου δίπλα παρκάρουν διάφορα τρίροδα, μεταξύ των οποίων ένα mp3 μεγάλο, του οποίου το μπροστινό σύστημα είναι απίστευτα σκουριασμένο (μου έκανε εντύπωση για αυτό το λέω). Έχετε ακούσει τίποτα περίεργο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#97110 Λοιπον 3 χρωματα εχει το Gt
saphire black metalic, quartz blue metalic και havanna metalic

Μαυρο ειναι το τωρινο μου, blue metalic δεν μου κανει και τοσο κλιλ και havana metalic καλο φαινεται

Mεταξυ black metalic kai havanna metalic ..........

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα