Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
kyr80 έγραψε:ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ
Ο φόρος πολυτελείας δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Όταν πριν από 2-5-10 χρόνια τα βάζεις κάτω και λες ποιοι είναι οι φόροι; Τόσοι. Βγαίνω; Βγαίνω. Αν θα διπλασιαστούν βγαίνω; Χμ, βγαίνω. Αν θα τριπλασιαστούν; Θα μπορώ να εξακολουθήσω να το έχω; Εχμ, νταξ, δύσκολα, αλλά ας πούμε ναι.

Τώρα οι φόροι έχουν ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ και συζητάμε αν είναι δίκαιο να αυξηθούν ΚΑΙ ΑΛΛΟ μέχρι να βγάλουν το αυτοκίνητο από την ικανότητα σου να το συντηρείς;

Sorry αγοράκια, αλλά εσείς δεν ψάχνετε για φορολογούμενους, για θύματα ψάχνετε. Προτιμώ να του βάλω φωτιά να το κάψω παρά να δώσω έστω και ένα Ευρώ παραπάνω. Δεν έχω άλλωστε.

Αν το κράτος επιβάλει την παραμικρή αύξηση, θα πάρει το απόλυτο τίποτα. Την δουλειά μου θα την κάνω με το Bora.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε: πάμε τώρα παρακάτω.
.

οχι ψευτρακο δεν θα παμε παρακατω.
Πρωτα θα μου δειξεις που επικροτησα τα τελη κυκλοφοριας της νεας κυβερνησης που ειναι στο ιδιο υψος με τους προηγουμενους.
Μετα θα παμε οπου θελεις.

Στο απάντησα...

πουθενα δεν απαντησες ψευτη.Ποτε δεν επικροτησα τα τελη κυκλοφοριας γιατι απλα δεν εχουν βγει ακομα.Εαν θα κανουν τις ιδιες μαλακιες θα τους γαμοσταυριζω οπως και τους προηγουμενους.
Μην με μπερδευεις με κατι ρεζιλια σαν και εσενα που μας ελεγες να το πουλησουμε εαν δεν βγαινουμε επειδη πανω ηταν οι κλεφτες που ψηφιζες και σιγονταρεις ακομα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
xenos έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Εν μερη εχεις δικιο..
Αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις στις εξαιρεσεις :lol:

(Ναι ναι για την Φιεσταρα μιλαω)!

δλδ; :hmmm:

Η φιεσταρα ειναι πονεμενη υποθεση. Κοστισε 17,000 και περιπου αλλα τοσα η μετατροπη της.
Οκ δεν ηθελα να την πουλησω πες για συναισθηματικους λογους.
Οποτε εμεινε στο γκαραζ.
Πες οτι τωρα δεν θελω να την βλεπω να μαραζωνει αλλα ουτε μπορω να την κυκλοφορησω..Οποτε πουλημα..Ποσο??? 3 χιλιαρικα μου εδινε ενας.Οταν τα φρενα ειχαν κοστισει 2,200!

Τι θελω να πω..Οτι καλυτερα στο γκαραζ και που ξερεις μπορει να κυκλοφορησει ξανα παρα τετοιου ειδους σκοτωμα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#96289 Γιωργο, part out πρεπει να κανεις. Πουλας οτι πωλειται απο τις μετατροπες και βαζεις πανω τα εργοστασιακα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#96292 Μαμα φρενα,μοτερ,εξατμιση εχουν πουληθει..Οποτε αν βαλω αγγελια πχ τα ap racing φρενα ,μετα δεν θα εχω με τι να τα αντικαταστησω..

Καλυτερα να μεινω με την ελπιδα...Ετσι κ αλλιως το αυτοκινητο ειναι σχεδον 3μιση χρονια (πως περασαν ετσι) ακινητο..
Άβαταρ μέλους
By GTS
Geo f1 έγραψε:Μαμα φρενα,μοτερ,εξατμιση εχουν πουληθει..Οποτε αν βαλω αγγελια πχ τα ap racing φρενα ,μετα δεν θα εχω με τι να τα αντικαταστησω..

Καλυτερα να μεινω με την ελπιδα...Ετσι κ αλλιως το αυτοκινητο ειναι σχεδον 3μιση χρονια (πως περασαν ετσι) ακινητο..

Βρες καποιον με φιεστα που τα θελει και κανε ανταλλαγη τα δικα του φρενα, μην το αφηνεις ετσι στο τελος δεν θα αξιζει τιποτα. Πουλα τωρα οτι μπορει να πουληθει.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#96355 Πουλα τη μελιτζανα κι εχεις τελη κυκλ και σερβις για 4 χρονια

Μεις τηρησαμε ορκο μη αλλαγης αμαξιων ελθοντος του μπεμπε. Θα μου πει, πως θα χωρατε κτλ κτλ. It's all in the mind biatches!

Κ γω πραγματικα δ εν περιμενα μια καλυτερη μερα με τα τελη κυκλοφοριας, αρκει να μη τα παρα χειροτερεψουν...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#96360 Καλα δεν παιζει αυτο ουτε με σφαιρες. Οι χωροι της μελιτζανας και η ασφαλεια που παρεχει ειναι priceless!!

Να πουλησουμε το κουτσουνοφιεστα και να οδηγαει η κυρια το baby rs??? :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#96361 Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων τοτε. Το πουλας κ παιρνεις ενα γαλαξυ σ6 ετζ, κ σου μενουν κ 2000.

Τι το κρατας; αφου δεν το αγαπας.

Κραζεις; θαυμαζεις;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#96368 Τι δεν το αγαπαω ρε συ!!!

Που οταν παω Ηλιουπολη μπαινω μεσα και καθομαι κανενα 10λεπτο ,του μιλαω το χαιδευω και του υποσχομαι....!!! :s_smile
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#96369 Ετσι μου εκανε μια αθηναια γομενα οταν με χωρισε. Με επαιρνε τηλ μετα, με καλοπιανε.

Τη διαολοστειλα.

:iconcool: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
JimClark έγραψε:Ετσι μου εκανε μια αθηναια γομενα οταν με χωρισε. Με επαιρνε τηλ μετα, με καλοπιανε.

Τη διαολοστειλα.

:iconcool: :lol:

Η φωτογραφος? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#96373 Απο τοτε εχουμε να τα πουμε απο κοντα ε;....

Αντε σβηστε τα οφφ τοπικ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#96375 Ναι απο τοτε..Στο καφε εκει στην Ηλιουπολη. Με ντεριζιο κλπ...

:offtopic:
Άβαταρ μέλους
By gianik
JimClark έγραψε:Πουλα τη μελιτζανα κι εχεις τελη κυκλ και σερβις για 4 χρονια

Μεις τηρησαμε ορκο μη αλλαγης αμαξιων ελθοντος του μπεμπε. Θα μου πει, πως θα χωρατε κτλ κτλ. It's all in the mind biatches!

Κ γω πραγματικα δ εν περιμενα μια καλυτερη μερα με τα τελη κυκλοφοριας, αρκει να μη τα παρα χειροτερεψουν...

jim , δεν είναι και έτσι ακριβώς... :lol:
fiesta έχουμε και εμείς σαν 2ο στην οικογένεια και μόλις βάζαμε το μικρό καρότσι (μπαστούνι) στο πορτπαγκάζ , δεν χώραγε τπτ άλλο...