MotoGP, World Superbikes και κάθε άλλο είδος αγώνων με μοτοσικλέτες
Άβαταρ μέλους
By tazio
#95591 Για εσάς δουλεύω ρε, για το στοίχημα.

(Καλό μήνα σε όλους)

Στάλθηκε από την αφεντομουτσουνάρα μου ...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#95890 Πωωωω ξεφτιλλα απο τον Ροσσι!!!!
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
F&G έγραψε:Πωωωω ξεφτιλλα απο τον Ροσσι!!!!

Μη λες ανοησίες.
Από ποιον χάσανε; Από κανέναν κουλό ή από τον Στεφανάκη με το παπί;
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#96002 Αυτο πεστο στον Antrea Dovizioso και στον Marquez. :roll:
Δεν ειπα οτι δεν αξιζαν ως οδηγοι.Οταν χανεις συνεχεια την πρωτη θεση στο τελος ενος αγωνα απογοητευεσαι . Συνειδητοποιεις οτι εισαι κατωτερος των περιστασεων. Με αυτη την εννοια το ειπα.
Ψυχολογια μηδεν.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#96172 Ε ναι γιατί ειδικά με τον Marquez στα ίσα τρέχανε σε όλο τον αγώνα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#96178 Ο Marquez είχε συμβιβαστεί απο πολύ νωρίτερα! Πιστεύω ότι η θέση που τερμάτισε , απο μόνη της ήταν απογοήτευση στο εγώ του. Τη λέζα την πήρε ο Anreas που έχασε τη νίκη εκεί που δεν το περίμενε. Δε λέω ότι δε ξερουν να χάνουν .Επαγγελματίες ταλέντα είναι οι άνθρωποι . Όμως όταν είσαι απο πρωταθλημα έχεις τα βλέμματα πάνω σου ή ξέρεις ότι έχεις το λίγο παραπάνω για τη νίκη και τη χάνεις παρ'όλα αυτά ,έ σου τη δίνει στη ψυχολογία. Δεν είναι όλες οι νίκες ίδιες όπως δεν είναι και οι ήττες.
Ο Βεττελάκος με τη φερράρι μπορεί να έκανε νίκη νωρίς αλλά πανηγυριζε λες και πηρε πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
By tazio
#96193 Ο Αογιάμα στη θέση του Πεδρόσα για τους δυο επόμενους αγώνες. Κρίμα, πάει και η φετεινή χρονιά.
Ας ερχόταν τουλάχιστον ο ψαράς για νε βλέπαμε λίγο γλέντι παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
By tazio
#99521 Άλλαξε μοτοσυκλέτα ο μικρός, γιατί η πρώτη του παρουσίασε πρόβλημα και με τη δεύτερη έκανε πάνω από μισό δευτερόλεπτο κάτω από το ρεκόρ πίστας. Στη συνέντεξη είπε ότι δεν είχε και το καλύτερο στήσιμο στη δεύτερη του μηχανή. Αν δε μας δουλεύει μας κάνει ασκήσεις χαρακτήρα που παραλίγο να χρειαστούν στον ίδιο (αγέλαστος σε όλο το διήμερο ενώ στο τέλος μαζί με τον φεγγαρούλη γέλαγαν και τα αυτιά τους ) .
Οι Γιαμάχα πολύ κοντά στη πίστα της Χόντα. Από τα ντουκάτι, του Ιανόνε με ίδιο πίσω λάστιχο παίζει με τα άλλα εργοστάσια ενώ του Ντόβι έκανε χρόνο με το μαλακό πίσω.
Μακάρι να μη βρέξει αύριο και να δούμε καλό αγώνα.

Άβαταρ μέλους
By tazio
#99719 Ωραίος αγώνας, να έλειπε και ο μικρός θα ήταν καλύτερος lol ...

Άβαταρ μέλους
By dimik
tazio έγραψε:Ωραίος αγώνας, να έλειπε και ο μικρός θα ήταν καλύτερος lol ...

Αυτά τα Ducati αξίζουν κατασκευαστών. :thumbsup:

Ο μικρός ήρθε για να μείνει, καιρός ο παππούλης να τα μαζεύει σιγά σιγά, πρέπει να πονάει πολύ να τον περνάει Ducati :lol:
Άβαταρ μέλους
By tazio
#99730 Σίγουρα ήρθε για να μείνει ο μικρός και μακάρι να έχει τη διάρκεια του παππού, ο οποίος όσο παίζει για βάθρο γιατί να φύγει (κάτι μου λέει οτι η Dorna χορηγοί κλπ δε θα το ήθελαν ακόμα) .
Υποθέτω ότι τον ενοχλεί για τα Ducati γιατί όσο ήταν εκεί δε τον ακουγαν και πηγαινοντας ο τραγογένης, ο οποίος μάλλον έχει το εν λευκώ από την Audi, κάνει ότι θέλει. Για τίτλο, στο τέλος ξυριζουν το γαμπρό και επί ίσοις όροις δε ξέρουμε τι θα κάνει, πχ σήμερα τα δύο λίτρα περισσότερο καύσιμο έκαναν τη διαφορα. Αλλά άσε να τα πει κανείς άλλος αυτά γιατί είναι γνωστό ότι εγώ δεν είμαι αντικειμενικός :shifty: :lipsealed: :lol:

Απ ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα των παρουσιαστών σημερα, από το 16 πανε να κανουν κάτι οπως στα αυτοκίνητα με αβανταζ ντεζαβανταζ ανάλογα με τις θέσεις και τους βαθμούς που θα παίρνουν οι ομάδες.

edit
Θέλω τον ψαρά (ίσως τα μεγαλύτερα χέρια που πέρασαν από το χώρο) στον επόμενο αγώνα για να γίνει μεγαλύτερο πανηγύρι. :metalo:
Τελευταία επεξεργασία από tazio και 13 Απρ 2015, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
tazio έγραψε:Σίγουρα ήρθε για να μείνει ο μικρός και μακάρι να έχει τη διάρκεια του παππού, ο οποίος όσο παίζει για βάθρο γιατί να φύγει (κάτι μου λέει οτι η Dorna χορηγοί κλπ δε θα το ήθελαν ακόμα) .
Υποθέτω ότι τον ενοχλεί για τα Ducati γιατί όσο ήταν εκεί δε τον ακουγαν και πηγαινοντας ο τραγογένης, ο οποίος μάλλον έχει το εν λευκώ από την Audi, κάνει ότι θέλει. Για τίτλο, στο τέλος ξυριζουν το γαμπρό και επί ίσοις όροις δε ξέρουμε τι θα κάνει, πχ σήμερα τα δύο λίτρα περισσότερο καύσιμο έκαναν τη διαφορα. Αλλά άσε να τα πει κανείς άλλος αυτά γιατί είναι γνωστό ότι εγώ δεν είμαι αντικειμενικός :shifty: :lipsealed: :lol:

Απ ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα των παρουσιαστών σημερα, από το 16 πανε να κανουν κάτι οπως στα αυτοκίνητα με αβανταζ ντεζαβανταζ ανάλογα με τις θέσεις και τους βαθμούς που θα παίρνουν οι ομάδες.

H διάρκεια απο μόνη της δεν λέει τίποτα αν δεν υπάρχει ανταγωνισμός να τον κοιτάει στα μάτια και να μας κάνει να πηδάμε απο την θέση μας.
Καλά ναι ο παππούς έχει ακόμα χρήμα να προσφέρει, απλά είμαι της ιδεολογίας Stoner, φεύγεις πάνω στην μεγάλη δόξα και δεν περιμένεις να πέσεις. Βέβαια ο Stoner το παράκανε :lol:

Ας αρχίσουν τις μ@λ@κιες εκεί στην Dorna, κόψαμε την F1 με τις χαζομάρες τους, θα κόψουμε και το GP και μόνο οι γυναίκες μας θα χαρούν απο αυτό :twisted:
Άβαταρ μέλους
By tazio
#99733 Ο παππούς, εκτός από αυτά που φέρνει, το διασκεδάζει ακόμα, ενώ ο ψαράς δε το είχε αυτό. Για guest star πάντως (ο ψαράς) δείχνει να το θέλει και μαζί του πιθανόν μερικά εκατομμύρια φίλαθλοι.
Άβαταρ μέλους
By dimik
tazio έγραψε:Ο παππούς, εκτός από αυτά που φέρνει, το διασκεδάζει ακόμα, ενώ ο ψαράς δε το είχε αυτό. Για guest star πάντως δείχνει να το θέλει και μαζί του πιθανόν μερικά εκατομμύρια φίλαθλοι.

Σίγουρα, άλλο ο μεσογειακός Ιταλός ή Ισπανός κι άλλο ο κρυοκωλος αγλλοσάξωνας και σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε Stoner δίπλα στον Marquez, ειδικά τώρα με τον ανταγωνισμό που έχει διαμορφωθεί.

Εκείνον που δεν μπορώ να καταλάβω τι ψυχολογικά έχει είναι ο Lorenzo. :hmmm: