Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#95521 Εικόνα

Δεν ψηνομαι καθολου
Άβαταρ μέλους
By pik.
RXristos έγραψε:
Το 16αρι όμως. Έχει μεγάλη διαφορά απο το 32 η 2GB ram;

Επίσης γιατί δεν μπλέκουμε με Γερμανό να μας εξηγήσει ο φίλος g8777... μην κάνουμε καμιά μαμακία το φυσάμε και δεν κρυώνει.

εγω πηρα ενα να υπαρχει για 2ο/3o οταν με πιανει η τρελα... :lol:
Το περιμενω Παρασκευη,θα το παραλαβω Κερκυρα.
Ελπιζω να ειναι καινουρια παρτιδα ,και μεταγενεστερη της 410 μηπως και δεν εχω τα προβληματακια με τα reboot.
Διαλεξα το 16αρι με τα 2gb ραμ γιατι αμεσως πανω του θα μπει blisspop και εχω μια 64gb/sd
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#95573 Θα υπέθετε κανείς ότι είναι το 32άρι, αναφέροντάς το σαν προσφορά Εικόνα.
Το 16άρι τόσο έχει 2 μήνες τώρα
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#95585 ( μοντς, δεν μπορούσα να το προσθέσω με edit, κάντε έναν κόπο)

AAAAAAAAA
Εικόνα
sauce
IZ DIS OUR NEW PHONES SOCRATESN?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#95637 Τουμπανο το 551 ,αν εχει εξισου τουμπανη καμερα,παμε για Group buy :eat:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#95701 ρε παλικάρια πώς έχει πιπωθεί έτσι το viber; κάνει ο,τι να'ναι με τη τελευταία αναβάθμιση του
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#95702 Τι σου κανει δλδ?

Παντως καλα που το ειπες γιατι δεν το αναβαθμισα ακομη :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By nass
#95722 Την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθε μια αναβάθμιση για το Samsung S4 mini duos (4.4.2) την οποία και αποδέχθηκα (νομίζοντας ότι θα ήταν 4.4.4) όταν όμως τσεκάρισα η έκδοση ήταν η ίδια και είχε αναβαθμίσει μόνο τον kernel σε 3.4.0-4191052. Εχει κανείς ιδέα τι ήταν αυτό ?
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#95784 Γίνεται στην εφαρμογή gmail να δέχομαι ειδοποίηση (συνεχόμενη κατά προτίμηση) όταν έρχεται κάποιο mail;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
panos2171 έγραψε:Γίνεται στην εφαρμογή gmail να δέχομαι ειδοποίηση (συνεχόμενη κατά προτίμηση) όταν έρχεται κάποιο mail;

Φυσικά. Μέσα απο τις ρυθμισεις του gmail επιλεγεις ringtone.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#95843 G :inlove: (ή όποιος άλλος ξέρει).
Τέτοια κολοκυθάκια για bluetooth samsung που βρίσκουμε;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#95853 Beams :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

δύσκολο έως ακατόρθωτο Ελλάδα. Δοκιμάζει amazon, πχ http://www.amazon.com/No-break-Replacement-Ear-Hook-Compatiblity/dp/B00B7BETUS
αλλά κοιτά μήπως μαζί με τα μεταφορικά σου κοστίζουν περισσότερο απ ο,τι αν αγοραζες καινούργιο.

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#95863 Βρήκα έναν από εξωτερικό που τα στέλνει χωρίς έξοδα αποστολής. Άρα εκεί θα πάμε αφού εδώ ... δεν.
Να σαι κάλα πάντως :)