Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By IKE
cavallino έγραψε:Εικόνα
Not my cup of tea, but...

Πολύ ωραία Μάνο!

ΥΓ. Βάλε και αυτή που έχεις ανοιχτή πόρτα και χαιρετάς σαν Κώστας........

....Πατσουρέας..
Άβαταρ μέλους
By cavallino
Dimsabas έγραψε:Υπέροχη! Σπάνια βλέπω κάποια πλέον, ενώ παλιότερα ήταν άπειρες. Ιδανικός συνδυασμός γκαζιού, πλαγιολίσθησης και άνεσης στην καθημερινή μετακίνηση.
Μόνο οι ζάντες δείχνουν λίγες, αλλά θυμάμαι ότι τα περιοδικά συνιστούσαν τις 18αρες ως βέλτιστη επιλογή.

Όντως. Έχω και 19άρες πάντως, αλλά θα τις ξαναβάλω όταν περισσέψουν λεφτά για λάστιχα. Αυτά που είχαν πάνω γίνανε φτέλια.
Εικόνα
REALZEUS έγραψε:Είναι έρωτας η Μ3 του Μάνου. Και είναι μια πιο ψαγμένη έκδοση από την standard (CS αν θυμάμαι καλά;).

Άλεξ νορμάλ Μ3 είναι, απλά λόγω χρονολογίας κατασκευής έχει την ανάρτηση της CS (από 12/04 την τοποθετούσαν στάνταρ σε όλες τις Μ3 για οικονομία κλίμακας). Εμένα είναι 02/05, έκλεισε δεκαετία πριν ενάμιση μήνα. :inlove:
Arrow έγραψε:Το κιβώτιο είναι λίγο αργό,εννοώ ότι αν κάποιος κάνει γρήγορες αλλαγές στο χειροκίνητο την έχει άνετα

:s_wink
IKE έγραψε:....Πατσουρέας..

ΣΚΑΣΕ! :s_devil
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#95524 Εμ γιατί νομίζεις ότι εκεί που βρώμαγε ο τόπος, έχουν πλέον γίνει σπάνια πουλιά; Αλλά τι να κάνω, μια αρρώστεια έχω κι εγώ. Έκοψα από διασκεδάσεις και περιττές σπατάλες, κρατάω το αμάξι.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#95540 Στην περιοχή μου έχουν αυξηθεί.
Προφανώς βρήκαν ευκαιρία και αγόρασαν σε χαμηλές τιμές.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#95542 Για να το αγοράσει κάποιος πρέπει να γίνει "δώρο" τουλάχιστον το ποσό του ΦΠ. Για αυτό και συμφέρει η εξαγωγή. Αν και δεν έμειναν πολλά. Όσα ήταν να φύγουν, έχουν φύγει.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
cavallino έγραψε:Εικόνα

Πανέμορφες οι συγκεκριμένες ζάντες :inlove: , στη θέση σου θα τις είχα για διακοσμητικές στο σπίτι.
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#95888 Για τα παντιλίκια λέω Διγέτιε! :P Αυτό που έβαλες είναι το αγαπημένο μου.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#96658 @Jason: Ναι, τώρα που μπήκα στο χορό, θα χορέψω...

@elteo: Δεν δυσκολεύτηκες να το διακρίνεις, ε? :Ρ
Φαντάζομαι ξέρεις τι είναι...