Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#94791 δεν εχω σχεση παθους αλλα ρε παιδια αυτο το Tiffany θα το αγοραζα ακομα και ψευτικο.
Άβαταρ μέλους
By Cosmic
otso έγραψε:δεν εχω σχεση παθους αλλα ρε παιδια αυτο το Tiffany θα το αγοραζα ακομα και ψευτικο.

Για ποιό λες...;
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:san συλλεκτικα αντικειμενα ; εχει νοημα ; σαν επενδυση για το μελλον;
τα αφορετα ακριβα η φορεμενα ελαχιστα σε 20 με 30 χρονια εχουν μεγαλυτερη η μικροτερη αξια; πρεπει να περνανε σερβις αν δεν δουλευουν;
η καλυτερα να επενδυσω σε πινακες νεαρων ζωγραφων;

Ιδεες πολλές http://en.wikipedia.org/wiki/Artist%27s_Shit
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By otso
Cosmic έγραψε:
otso έγραψε:δεν εχω σχεση παθους αλλα ρε παιδια αυτο το Tiffany θα το αγοραζα ακομα και ψευτικο.

Για ποιό λες...;

απο το λινκ του λαππα κοιτα τις φωτο , δεν μπορω να κοπιαρω την φωτογραφια
Άβαταρ μέλους
By otso
#94834 με το ασπρο καντραν ,πατα το με το ποντικι να μεγεθυνθει , τι γραφει πανω απο το Patek Philippe;
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:με το ασπρο καντραν ,πατα το με το ποντικι να μεγεθυνθει , τι γραφει πανω απο το Patek Philippe;

Γιατί δεν το κάνεις παράθεση να καταλάβουμε; :roll:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
bill33 έγραψε:
otso έγραψε:με το ασπρο καντραν ,πατα το με το ποντικι να μεγεθυνθει , τι γραφει πανω απο το Patek Philippe;

Γιατί δεν το κάνεις παράθεση να καταλάβουμε; :roll:

ωωω μωρε

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
#94855 θοδωρη στο λινκ του λαππα το ρολοι εχει 2 μπλε δεικτες, εδω εναν , μαιμου ειναι;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
otso έγραψε:θοδωρη στο λινκ του λαππα το ρολοι εχει 2 μπλε δεικτες, εδω εναν , μαιμου ειναι;

Τη φωτο τη βρηκα ακολουθωντας το σχετικο λινκ στο κειμενο του Λαππα, το βρηκε καποιος κωλοφαρος λεει σε ενα συρταρι, υποθετω ο "ενας δεικτης" που βλεπεις ειναι οι 2 ανεξαρτητοι ο ενας ακριβως πανω στον αλλον.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#94886 Είναι ένα split second chronograph, ένας ιδιαίτερα περίπλοκος και ακριβός μηχανισμός για μηχανικό ρολόι.

Η ιστορία του συγκεκριμένου εν συντομία: http://www.hodinkee.com/blog/found-a-pa ... igned-by-t
Άβαταρ μέλους
By kyr80
alexm έγραψε:Εμένα πάντως δόθηκε ως δώρο απο τους γονεις μου μετα τις πανελλαδικες λόγω υψηλής βαθμολογίας. Στα 18 μου δεν γνώριζα για υψηλη ωρολογοποιία. Ειλικρινά πάντως 9/10 ανθρώπους δεν θα κοιτάξουν τον μηχανισμό αλλά το σήμα. Για αυτό υπαρχουν και τα celini και τα omega quartz

Άρα αγοράζουν το σήμα. ΟΚ καλύφθηκα. Δεν μπορώ να σκεφτώ λοιπόν άλλο αντρικό κατά βάση αντικείμενο, που ΜΟΝΟ το σήμα να έχει τέτοια υπεραξία.
ΔΕΝ κατακρίνω τις ακριβές αγορές. Σε αυτήν απλά δε βρίσκω λόγο.
dimitrisB έγραψε:1/ Όποιος έχει περίσσειο χρήμα και δεν χρωστάει πουθενά, ούτε "φεσώνει" το κράτος (ως δενπληρώνω), καλά κάνει και αγοράζει ότι θέλει.
2/ Γνωστή, που κατηγορούσε στις παρέες ως "επιδειξιομανείς" τις υπόλοιπες λόγω χρυσαφικών κλπ, μόλις πέθανε ο πεθερός και άφησε φραγκάκια, ... "τιγκάνιασε" το συρτάρι με τέτοια ... παλιοπράματα!

Και ο νοών, νοήτω ! :iconcool:
Αιντε, και ... καλό απόγευμα ! :lol:

Αυτή είναι κομπλεξικιά. Άλλο να μην μπορώ να πάρω κάτι, και να χλευάζω όσους το αγοράζουν από φθόνο. Και άλλο να μπορώ, αλλά να μην βρίσκω κάποιον λόγο.

Cosmic έγραψε:Θέλετε να μιλήσουμε για θύματα και σπατάλες....;
Ωραία, προτείνω να ανοίξουμε τόπικ με θέμα "Λουλούδια στην πίστα" και να μπαίνουν διάφοροι να γράφουν πόσα λεφτά έχουν πετάξει εκεί...

... άμα θέλετε, να ρωτήσουμε και για τζόγο σε καζίνα κλπ...

Θα σας φανούν, μετά, τα ρολόγια.... τσίχλες απ΄το περίπτερο.

Με κάλυψες. Πλην του καζίνο-τζόγος που είναι για κάποιους αρρώστια.
Θεωρώ το ίδιο πεταμένα τα λεφτά των λουλουδιών στα μπουζούκια, με το ελβετικό quartz πληρωμένο χρυσαφι.

g8777 έγραψε:Καλή η προσπάθεια να περιορισουμε το ζήτημα " Ακριβό ρολόι" στο πλαισιο του προσωπικού γούστου αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Ειδικά για τα αντρικά ρολόγια η απόκτηση ενός ελβετικού κάποιων χιλιάδων ευρώ είναι περισσότερο ζήτημα δήλωσης προς τους άλλους παρά μόνο προσωπικού γούστου.
Σκέψου τώρα να πας για 3-4 κιλά μοσχαρισια και να βλέπεις το ρολόι σου στον καρπό του κυρ Σάκη ασορτι με τον μπαλτά.

Το αφήνεις διακριτικά στα σκουπίδια φεύγοντας ή όχι;

Ο μγιακωβος το συνόψισε μια χαρά.

Αν μου αρέσει εμένα, και θεωρώ την αγορά σωστή, στα @@ ποιος άλλος το φοράει ή αν οδηγάει το ίδιο αυτοκίνητο, ή αν μένει στο ίδιο ξενοδοχείο.

Και για να καταλήξω, σαν καταναλωτής μου αρέσουν οι λογικές αγορές. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω ένα αντικείμενο ή υπηρεσία, αρκεί να αισθάνομαι ότι παίρνω περίπου αυτό που πληρώνω. Να πληρώσω και κάτι παραπάνω για το brand. Μέχρι ένα σημείο.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#95918 Ωπ ulysse nardin βλέπω μέσα :thumbsup:

Από το 1999 δεν έχω φορέσει άλλο ρολόι, μόνο για το seiko θα αλλαξοπιστουσα :inlove: