Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#94684 :oops: sorry.
Εννοουσα τα dunlop sp sport 9000 83w με τα toyo proxes t1-R 87w. Σε διασταση 205-45/16.
Άβαταρ μέλους
By InFiNiTy
#94693 Τι έχουμε να προτείνουμε σε 205(215)/45/17 με σκληρό πλαϊνό, αλλά σχετικά ήσυχο; Έχω αλλάξει 2 τετράδες Potenza 050A και ήθελα να πάω σε κάτι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#94694 Εγώ θα περάσω τα καινούρια της Μπριτζ πάντως μέχρι το καλοκαίρι.

Θέλεις οπωσδήποτε να αλλάξεις "μάρκα";
Άβαταρ μέλους
ByF&G
InFiNiTy έγραψε:Τι έχουμε να προτείνουμε σε 205(215)/45/17 με σκληρό πλαϊνό, αλλά σχετικά ήσυχο; Έχω αλλάξει 2 τετράδες Potenza 050A και ήθελα να πάω σε κάτι διαφορετικό.

Nokian 215/45/17 91w hifly hf 805 xl
Καλη περιπτωση για τη Μυκονο! :shifty:

http://www.skroutz.gr/c/578/elastika/m/ ... %2F45%2F17
Άβαταρ μέλους
By xenos
InFiNiTy έγραψε:Τι έχουμε να προτείνουμε σε 205(215)/45/17 με σκληρό πλαϊνό, αλλά σχετικά ήσυχο; Έχω αλλάξει 2 τετράδες Potenza 050A και ήθελα να πάω σε κάτι διαφορετικό.

Εσύ πότε πρόλαβες να αλλάξεις 2 4άδες κιόλας;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D

Για δες Dunlop Sp Sport Maxx RT με 66 db σε αυτη τη διασταση ειναι πολυ πιο κατω σε θορυβο απο τα υπολοιπα. Αυτη η διασταση παιζει στα 70-72 db... Και γενικα παιζει να ειναι καλυτερο λαστιχο απο τα 050Α.
Άβαταρ μέλους
By InFiNiTy
CARυοθραύστης έγραψε:Εγώ θα περάσω τα καινούρια της Μπριτζ πάντως μέχρι το καλοκαίρι.

Θέλεις οπωσδήποτε να αλλάξεις "μάρκα";

Τα 002 λες; Όχι δε θέλω να αλλάξω μάρκα, απλά να δοκιμάσω και κάτι άλλο.
Απλά για το συγκεκριμένο πρέπει να πάω σε 215.

xenos έγραψε:
Εσύ πότε πρόλαβες να αλλάξεις 2 4άδες κιόλας;;; :hmmm:

Έχεις δίκιο, η 2η δεν έχει αλλαχθεί ακόμη, αλλά είναι στα τελευταία της.
Orestis.D έγραψε:
Για δες Dunlop Sp Sport Maxx RT με 66 db σε αυτη τη διασταση ειναι πολυ πιο κατω σε θορυβο απο τα υπολοιπα. Αυτη η διασταση παιζει στα 70-72 db... Και γενικα παιζει να ειναι καλυτερο λαστιχο απο τα 050Α.

Το σκέφτηκα αυτό αλλά φοβάμαι μήπως έχει πολύ μαλακό πλαϊνό, όπως continental.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#94962 Μαλακό πλαϊνό δεν έχει πάντως (τα είχα εγώ στο μξ). Απλά ήθελαν λίγο ζέσταμα για να μην χαζο-γλιστρούν. Αλλά φαντάζομαι το ίδιο ισχύει κ με τα 050/002 κλπ.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#95119 Μην κανεις καμια χαζομαρα και βαλεις 215....
μην κανεις καμια χαζομαρα και βαλεις dunlop, ελεος

1,800αρη δεν εχεις;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#95129 Θα μας τρελάνεις; Τόσοι έχουμε βάλει τα Dunlop Sport MAXX RT και είμαστε ευχαριστημένοι, τι έχεις πάθει και σε χαλάνε όλα;
Πρόκειται για εξαιρετικό λάστιχο.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#95134 γιατι πολυ απλα ειναι μια κατηγορια πανω σε σχεση με το αυτοκινητο του και την χρηση που το κανει προφανως. ακριβως οπως και το RE050A που εχει.

μχ5 nc 1.800 δεν εχει ειπαμε;

και η λεξη ''ευχαριστημενοι'' ειναι κατι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟ. ελπιζω να καταλαβαινεις....
Άβαταρ μέλους
By InFiNiTy
popolaros έγραψε:Μην κανεις καμια χαζομαρα και βαλεις 215....
μην κανεις καμια χαζομαρα και βαλεις dunlop, ελεος

1,800αρη δεν εχεις;

Αφού βγαίνουν σε 205, δεν έχω λόγο να πάω σε 215.
Ναι 1.8 έχω. Τα εργοστασιακά του ήταν τα Potenza 050A.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#95157 τα εργοστασιακα ηταν 050Α γιατι οταν το αγορασες δεν μπορουσαν φυσικα να βαλουν κανενα τυπικο τουρανζα μιας και δεν ειχανε μεσο σπορτ ελαστικο στην bridgestone. μετα βγαλανε το 002.

Εικόνα

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δωσεις σε κανεναν χαζοχαρουμενο ιδιοκτητη μχ 5 τα 17αρια και να παρεις ''πισω'' τα 16αρια .

δευτερο καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κατεβασεις διασταση στο πελμα του ελαστικου σου μπας και δουλεψει αυτο ρημαδι το αμαξι οπως πρεπει. (την καταλαβανε την |λογοκρισία| η μαζνταιοι στη ND)

μια πιο προσεγμενη ευθυγραμμιση και θα εισαι ο καλυτερος του χωριου.