Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By criuser
#93266 Θα πάει και ένας φίλος στο Αμέρικα που του αρέσει να οδηγεί και φοβάται το αεροπλάνο .
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#93570 Aς το κάνουν και ας είμαι και 80
Άβαταρ μέλους
By krom
#93689 Τα τελευταία 200 χρόνια χτίζεται, όπου να'ναι τελειώνει :s_hang

απόλυτη μουφιά η είδηση
Τελευταία επεξεργασία από krom και 27 Μαρ 2015, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#100607 Λεπόν , επειδή δεν βλέπω καλά πακέτα απο Θεσσαλονίκη μάλλον θα πρέπει να παιχτεί Αθήνα - Κρακοβία. Χαζεύω tripadvisor (ρίχτε τίποτε άλλο πιο ψαγμένο αν υπάρχει) και απο εταιρίες βγάζει κυρίως Lufthansa,SWISS,Austrian. Εμπιστευόμαστε;

Γενικά πείτε οποιοδήποτε info να αρχίσω να μαζεύω :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#100837 Τι ακριβως info ψαχνεις; Τι να εμπιστευομαστε; Σε εχω χασει με αυτο το ταξιδι. Κοιτα στο kayak. Φυσικα μπορεις να τσεκαρεις και ryan με σταση καπου αλλου.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#100849 ή ακόμα και Αθηνα Βαρσωβία και μετά τραίνο.. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#100878 Ή και Θεσσαλονίκη Αθήνα Βαρσοβία με τρένο,ξεκινάς από τώρα και είσαι χαλαρός
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
mirage έγραψε:Σε εχω χασει με αυτο το ταξιδι

:dizzy: :hmmm:
mirage έγραψε: Κοιτα στο kayak

Noted.
mirage έγραψε:Φυσικα μπορεις να τσεκαρεις και ryan με σταση καπου αλλου.

KiloMeater έγραψε:Αθήνα Μπρατισλάβα rynair και μετά τρένο :-)

giannik1977 έγραψε:ή ακόμα και Αθηνα Βαρσωβία και μετά τραίνο..

Ryanair κολλάω (κυρίως) στο θέμα αποσκευών γιατί λόγω 2 βδομάδων θα χρειαστώ σίγουρα έξτρα βαλίτσα απο την χειραποσκευή + (δευτερεύον)ψιλοκακές in flight εμπειρίες απο φίλους . Επίσης η ryan δίνει SKG-Warsow και μετά υπάρχει επιλογή για τρένο,αεροπλάνο,λεωφορείο. Αν το κόστος ryan+βαλιτσα+warsow-krakow με οποιοδήποτε μέσο ειναι σημαντικά χαμηλότερο απο τις υπόλοιπες θα προτιμηθεί. Γενικά δεν την βγάζω απο τις επιλογές. :oops:

Arrow έγραψε:Ή και Θεσσαλονίκη Αθήνα Βαρσοβία με τρένο,ξεκινάς από τώρα και είσαι χαλαρός

Εικόνα
:argue:

Public (pun intented) disclaimer γιατι εχω θέμα με κάτι φλωρους απο εδώ πάνω. ( :ninja: ) Δεν είπα οτι θα κλείσω απο ΤΩΡΑ. Έμαθα προσφατα για το ταξίδι,χρονο εχω οπότε εκανα ενα πρόχειρο ψάξιμο. Info ζητησα σε οποιαδήποτε μορφή είτε για τα αεροπορικά καθότι άσχετος είτε για την πόλη μήπως έχει πάει κάποιος. :oops: Ντάξει τώρα? :tomato:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#100900 Με τη Ryan θα εχεις 100% θεμα με αποσκευες,τωρα οι inflight εμπειριες,εφοσον είναι αισθητα φθηνοτεροι στ @@ μου μια πιθανη αγενεια ή αν δε μου δινουν φυστικι οπως η Aegean.Ή τουλάχιστον δεν ειναι deal breaker για τους περισσοτερους
Άβαταρ μέλους
By mirage
#100943 Τι θεμα να εχει με τις αποσκευες; Θα προαγορασει την βαλιτσα που θα παει κατω θα την παραδωσει στο γκισε και τελος. Αν βεβαια πεταξει 2 φορες θα πρεπει να πληρωσει 2 φορες για βαλιτσα. Τωρα στα περι εμπειριας η ryan δεν ειναι ουτε η χειροτερη ουτε η καλυτερη εκει εξω και απεχει αρκετα απο το να ειναι εξαιρετικη. Γενικα αν το εισητηριο ειναι στην σωστη τιμη δεν βλεπω το λογο να μην πεταξεις μαζι της ειδικα εφοσον πετα απευθειας για Βαρσοβια απο SKG.
Απο εκει και περα για εισητηρια κοιτας και ελληνικα sitez οπως το pamediakopes. Μερικες φορες εχουν καλυτερες τιμες για ταξιδια απο και προς Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#100946 Το εξαιρετική πάει πάντα σαν κλάσμα απόδοσης/κόστους... Όταν πέταξα με 40 Θεσσαλονίκη με 50 Μιλάνο ,με ψίχουλα Λονδίνο κλπ και όλα αυτά 1 μήνα πριν το ταξίδι και όχι ένα 6 μηνό την αγορεύω σε εξαιρετική και την προτείνω ....

Η ryanair θέλει προσοχή στις ανταποκρίσεις