αργοτερα επαγγελματικα μετραει στο βιογραφικο σου αν εισαι μελος της ΜΕΝΣΑ;
g8777 έγραψε:Οχι. Τουναντιον ειναι ανασταλτικος παραγοντας για την προσληψη σου.
otso έγραψε:εννοειται απο τους απο πανω που θα δουν το βιογραφικο οτι θα νοιωσουν αβολα και απειλουμενοι , γιατι οι συναδελφοι μαλλον δεν θα το δουν και πρεπει να εισαι στοκος για να περηφανευτεις γι αυτο σε συναδελφους.
ισχυει το ιδιο και για εξωτερικο;
otso έγραψε:το εχετε ψαξει με το iq τεστ ; για σας η τα παιδια; εχει κανει κανεις; εδω στην ελλαδα κανουν αυτο με τα σχηματα που η γυναικα μου δεν το θεωρει αξιοπιστο , ενταξει για παιδια υπαρχουν και αλλα , εχουν νοημα ομως ; μπορεις να εμπιστευτεις το αποτελεσμα τους; αν παρεις 140 φυσικο ειναι να το παρεις επανω σου , αν παρεις ομως 100 και πληγωθει ; και το 100 ειναι οντως αντικειμενικα 100 η μηπως δεν ταιριαζει το παιδι με το συγκεκριμενο τεστ;
..........να μην κάνω και εγώ λίγο χιούμορ ?g8777 έγραψε:Σοβαρα τωρα, δεν λεει τπτ ΜΕΝΣΑ, ξεΜΕΝΣΑ στον Ελληνα Εργοδοτη (αντε να του λεει οτι ο υποψηφιος εχει καποια ανεπτυγμενη ικανοτητα στην επιλυση προβληματων σε συγκριση με τους αλλους). Ποσο μαλλον στον συναδελφο του.
, χωρίς να χρειάζεται ένα τεστ, φαίνεται αυτό).The Ace έγραψε:εγώ όμως αν έψαχνα κάποιον σοβαρό συνεργάτη, θα προτιμούσα κάποιον εξυπνότερο από κάποιον λιγότερο έξυπνο, όπως ακριβώς θα προτιμούσα να έχει Proficiency από το να έχει Lower.

O Hamilton γιατί δεν έκανε δεύτερη προσπάθεια στο[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]