Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#93189 Ηλίθιος ή γουρούνι/γαϊδούρι; Ψηφίζω και με τα δύο χέρια υπέρ της δεύτερης επιλογής για τον νεαρό (20-25) οδηγό του μπορντώ Terrano στις στρογγυλές πλατείες της Ηλιούπολης/Αργυρούπολης. Αυτός ή θα φάει τον κεφάλι του ή κανένα χριστιανό. Ή και τα δύο μαζί.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#93637 Το είδα κι αυτό... "Παπάκουλας" στην Αττική Οδό να έχει ανοιχτή ομπρέλα :dizzy: :lipsealed: μπροστά του και να ρίχνει κλεφτές ματιές από το πλάι στο δρόμο!!!

Πήρα το 100... δεν έχω και πολλές ελπίδες, όμως, ότι θα ασχολήθηκαν...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#95398 Ένα μόνο θα πω.
Από χτες είμαι στο Βουκουρέστι και έχω πάθει πλάκα: οι οδηγοί σταματάνε ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε όλες τις διαβάσεις πεζών ακόμα και αν είναι σε ξέμπαρκα σημεία, μακριά από φανάρια, ανεξαρτήτως ταχύτητας (δεν πάνε γρήγορα).
:help: :help: :help: :help: :help:

#merkel_amola_ta_stukas
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#95399 Υπομονή! Θα περάσει.
Έχεις από όλους την αμέριστη συμπαράστασή μας...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#96513 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231397714

Θεσσαλονίκη
Ένας 45χρονος άνδρας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ένα 10χρονο αγόρι και το εγκατέλειψε ελαφρά τραυματισμένο στο οδόστρωμα.
Ο οδηγός συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης μετά από αναζήτηση της αστυνομίας.
Το τροχαίο είχε γίνει λίγες ώρες νωρίτερα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, όπου ο 45χρονος φέρεται ότι έφυγε από το σημείο ατυχήματος, πριν την άφιξη του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας.
Όπως διαπιστώθηκε ύστερα από τη σύλληψή του, ο 45χρονος δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας, έγγραφα τα οποία του τα είχε αφαιρέσει το προηγούμενο διάστημα η Τροχαία λόγω παράβασης του ΚΟΚ
.
Το ανήλικο αγόρι μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία του.

πεολειχια-πρωκτο-εμπλοκη...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#96612 SOS!
Παρασκευή 3 Απριλίου, ώρα 20.30-20.40, παραλιακή λεωφόρος, στο ρεύμα προς Βάρκιζα. Σημείο: εκεί που η παραλιακή συναντιέται με την Βουλιαγμένης.

Λευκό Saxo (όχι VTS) με αυτοκόλλητα Acropolis 24 στην πόρτα του συνοδηγού και πολλά μικρά αυτοκόλλητα στο τζάμι πίσω από τον οδηγό αλλάζει 4 λωρίδες (από τέρμα δεξιά πάει τέρμα αριστερά και μπαίνει και μία ακόμα λωρίδα αριστερά, αφού εκεί έχει φανάρι για να στρίψεις αριστερά). Το Saxo μπροστά, εγώ στα 50 μέτρα πίσω με το ποδήλατο.

Το φανάρι μπροστά μας κόκκινο, το Saxo το σφάζει κι αρχίζει να κορνάρει συνεχόμενα. Από αριστερά έρχονται πατημένα (ορθώς, αφού είναι κατηφόρα και έχουν 4 λωρίδες) τα αυτοκίνητα από τη Βουλιαγμένης. Αφού αρχίζουν τους ελιγμούς και τις κόρνες κι αφού έχει φτάσει στο 1/3 της διασταύρωσης, το Saxo αποφασίζει να σταματήσει. Όχι δύσκολο, αφού γενικώς δεν πήγαινε με περισσότερα από 40.

Ελέγχω πίσω μου και φτάνω στο παράθυρο του οδηγού. Μέσα ασπρομάλλα 60-65άρα, της βάζω τις φωνές:
-Είστε τρελή; Τι κάνετε;
-Δε φταίω εγώ, το αμάξι έχει πρόβλημα και δεν τραβάει.
(3 πιθανές εκδοχές:
εννοώντας ότι δεν είχε γκάζι να πατήσει και να μπουκάρει πιο δυναμικά στη διασταύρωση
ότι έχει κάποιο πρόβλημα και δεν ήθελε να χάσει τη φόρα της
μπούρδα που ψέλλισε για να πει κάτι)

Καθώς είχα δει τη δεξιά μεριά του οχήματος, είχα προσέξει ότι είχε κλειστό τον δεξί καθρέπτη και ότι είχε μέσα τζάμι.
Τώρα που είμαι αριστερά, βλέπω ότι κι ο αριστερός είναι κλειστός. Κι αυτός έχει μέσα τζάμι.
-Έχετε και τον καθρέπτη κλειστό κι αλλάζετε τόσες λωρίδες. Και της τον ανοίγω.
Κατευθείαν βγάζει χέρι και τον κλείνει.
-Όχι, όχι, μια χαρά βλέπω.

Η γυναίκα είναι επικίνδυνη. Δεν έχει καμία συναίσθηση του τι γίνεται γύρω της. Καθώς το αυτοκίνητο θυμίζει έντονα είτε αυτοκίνητο υποστήριξης αγωνιστικής ομάδας είτε όχημα συνεργείου, όποιος ξέρει κάτι, ας ενημερώσει όποιον μπορεί. Είναι θέμα χρόνου η γυναίκα αυτή να σκοτώσει και να σκοτωθεί. Δε νομίζω ότι θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο που μπούκαρε στη διασταύρωση βαρώντας ασταμάτητα την κόρνα, για να την ακούσουν οι με 70+ ερχόμενοι στα 200 μέτρα και να παραχωρήσουν προτεραιότητα. Αυτό την καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη και φονική. Δεν είναι ότι δεν πήρε χαμπάρι το φανάρι (αφηρημένη ή με πρόβλημα όρασης). Το πήρε κανονικότατα. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του. Βάλτε και το δικό σας.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#96633 Λευκό Saxo VTS,αυτοκόλλητα,κλειστοί καθρέπτες.Και να μην είδες πινακίδα(που σίγουρα είδες) γιατί δεν πήρες το 100; Θα το αναγνώριζαν. Και πώς να βάλουμε εμείς ΤΩΡΑ το χέρι μας;
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#96650 Δεν είδα πινακίδα, αλλά δεν έχει σημασία. Ούτε αν έπαιρνα την αστυνομία θα έκανε τίποτα. Δε θα μπορούσε άλλωστε, ακόμα και να ήθελε.

Εδώ μέσα βόσκουν αγωνιζόμενοι, κριτές αγώνων, άνθρωποι που συχνάζουν στα συνεργεία. Το αυτοκίνητο έκανε μπαμ ότι είναι ανθρώπου που έχει έντονη σχέση με τον χώρο. Θέλω να είμαι αισιόδοξος.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#96722 Το είχα δει στην εκκινηση του προηγούμενου ακροπολις .Κοιμοντουσαν δυο παππουδια μέσα πίσω απο το Ζάππειο. :dizzy:
Προφανώς δεν είναι στα λογικά τους...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#97603 Είπαμε χθες να πάμε τα παιδιά στο πολεμικό μουσείο αφού έχει δωρεάν είσοδο την πρώτη Κυριακή του μήνα, παρκαραμε στο Κολωνάκι σε θέσεις μονίμων κατοίκων και όταν γυρίσαμε βρήκαμε κλήσεις παράνομης στάθμευσης ύψους 80 €.
Με τις υγείες μας ! Βασικά βλακεία μου που δεν έψαξα ποιες μέρες ισχύει η ελεγχόμενη στάθμευση στην περιοχή.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By kacey
#97609 (νομιζω οτι) Παλι λαθος εισαι, και στο λεω για να μη τη ξαναπατησεις: οι θεσεις μονιμων κατοικων (που εχουν 80ε προστιμο) ειναι παντα απαγορευμενες (λογικο αλλωστε). Δηλαδη 24/7. Οι θεσεις σταθμευσης επι πληρωμη ειναι αυτες που ο περιορισμος ισχυει για συγκεκριμενες ωρες της μερας.