Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
KiloMeater έγραψε:Δεν θέλω να κάνω manual τίποτα, περιμένω να το σπρώξουν από μόνοι τους ως update

Για ποιον ακριβως λογο;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#92761 Γιατι ο πρέσβης τον κακομαθαίνει
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#92769 Δεν αντέχω άλλο με το lollipop σε note 3, το ίδιο και η μικρή σε galaxy S5. Τα κινητά κολλάνε, δεν ανοίγουν αρχεία εντός email, δεν παίζουν το 1/3 των εφαρμογών χωρίς πρόβλημα, δεν ανοίγει το μενού των ακουστικών, μπαίνει μόνο του σε silent mode και χάνω κλήσεις και πολλά πολλά ακόμα!

Μπορώ να κάνω κάτι;

Έστειλα email πριν 3 ημέρες στη samsung, και με έχουν γειώσει. Αν δεν βρω σύντομα λύση, samsung για εμένα τέλος. Μετά από 40 τηλεοράσεις, 8 tablet, 1 laptop και galaxy s plus, S4,S5, note2 και note3.
Έχω ξενερώσει απίστευτα, σε σημείο από αύριο να κουβαλάω μαζί μου το tablet με tethering για να ανοίγω τα email. :rant:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#92773 Eναξει, δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Πιστευω οτι καποιες εφαρμογες δεν την παλευουν με το γλειφιτζουρι και σερνουν στο βουρκο της αμαρτιας ολο το συστημα.
Σβησε αυτες που δεν χρειαζεσαι, ενημερωσε τις υπολοιπες.
Αν το προβλημα επιμεινει, επαναφορα εργοστασιακωνε ρυθμισεωνε.
Αν και παλι επιμεινει, root , greenify κτλ
Αν παρ ολα αυτα εχουμε θεματακια, ο Θερμαϊκος ειναι μεγαλος.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#92775 root δε θέλω να κάνω. To greenify τι είναι;;

Με το hard reset, τι κερδίζω; Χάνω όλα τα αρχεία μου, αλλά γυρνάει σε 4.4.2;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#92777 Καμμία σχέση το root με το factory reset. Στο factory reset το κινητό καθαρίζει απο τα παντα και εγκαθίσταται η lollipop απο την αρχή, σα format και clean install σε pc.

Το greenify είναι εφαρμογή που αδρανοποιει εφαρμογές που δε χρησιμοποιουνται μετα απο λίγη ωρα. Δουλεύει καλυτερα με root
Άβαταρ μέλους
By popolaros
kyr80 έγραψε:Δεν αντέχω άλλο με το lollipop σε note 3, το ίδιο και η μικρή σε galaxy S5. Τα κινητά κολλάνε, δεν ανοίγουν αρχεία εντός email, δεν παίζουν το 1/3 των εφαρμογών χωρίς πρόβλημα, δεν ανοίγει το μενού των ακουστικών, μπαίνει μόνο του σε silent mode και χάνω κλήσεις και πολλά πολλά ακόμα!

Μπορώ να κάνω κάτι;

Έστειλα email πριν 3 ημέρες στη samsung, και με έχουν γειώσει. Αν δεν βρω σύντομα λύση, samsung για εμένα τέλος. Μετά από 40 τηλεοράσεις, 8 tablet, 1 laptop και galaxy s plus, S4,S5, note2 και note3.
Έχω ξενερώσει απίστευτα, σε σημείο από αύριο να κουβαλάω μαζί μου το tablet με tethering για να ανοίγω τα email. :rant:

με 250 ευρω σε απαλλάσσω απο το μαρτυριο τωρα κιολας
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
kyr80 έγραψε:Δεν αντέχω άλλο με το lollipop σε note 3, το ίδιο και η μικρή σε galaxy S5. Τα κινητά κολλάνε, δεν ανοίγουν αρχεία εντός email, δεν παίζουν το 1/3 των εφαρμογών χωρίς πρόβλημα, δεν ανοίγει το μενού των ακουστικών, μπαίνει μόνο του σε silent mode και χάνω κλήσεις και πολλά πολλά ακόμα!

Μπορώ να κάνω κάτι;

Υπερβολικά μου ακούγονται όλα αυτά. Και δεν συμπαθώ την Sammy.

Έχεις κάνει όλα τα update για τις εφαρμογές στο play store? Ρίξε ενα factory reset aka παιρνεις backup τα αρχεία σου και ξαναέχεις φρέσκο εγκατεστημένη την 5.0. Αν συνεχίσει το πρόβλημα ξαναέλα :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
saxon_747 έγραψε:Καμμία σχέση το root με το factory reset. Στο factory reset το κινητό καθαρίζει απο τα παντα και εγκαθίσταται η lollipop απο την αρχή, σα format και clean install σε pc. <br abp="795"><br abp="796">Το greenify είναι εφαρμογή που αδρανοποιει εφαρμογές που δε χρησιμοποιουνται μετα απο λίγη ωρα. Δουλεύει καλυτερα με root

Ωραία θα το δοκιμάσω. Θα πάρω άμεσα back up και θα το δοκιμάσω 1-2 μέρες.... Αν δεν...
popolaros έγραψε:με 250 ευρω σε απαλλάσσω απο το μαρτυριο τωρα κιολας

Να αρχίσω να ψάχνω για επόμενο κινητό?
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#92786 Τι να σου πω.... Το moto g μου είναι μια χαρά με lollipop. Πιο εύχρηστο, πιο γρήγορο, πιο ομορφο, με περισσότερη διαθέσιμη μνήμη και μπαταρία αν όχι στα ίδια επίπεδα, ίσως λίγο καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#92790 Στο back up μέσω kies, θέλει να ξαναπεράσω όλες τις εφαρμογές ή είναι ok;
Δηλαδή έχω τους χάρτες από το sygic για όλη την Ευρώπη. Τα χάνω αυτά?
Άβαταρ μέλους
By gianik
saxon_747 έγραψε:Τι να σου πω.... Το moto g μου είναι μια χαρά με lollipop. Πιο εύχρηστο, πιο γρήγορο, πιο ομορφο, με περισσότερη διαθέσιμη μνήμη και μπαταρία αν όχι στα ίδια επίπεδα, ίσως λίγο καλύτερη.

:help: :help:
Πως γκενεν αυτο;;;;;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
giannik1977 έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Τι να σου πω.... Το moto g μου είναι μια χαρά με lollipop. Πιο εύχρηστο, πιο γρήγορο, πιο ομορφο, με περισσότερη διαθέσιμη μνήμη και μπαταρία αν όχι στα ίδια επίπεδα, ίσως λίγο καλύτερη.

:help: :help:
Πως γκενεν αυτο;;;;;

Τι εννοεις;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#92798 Μετα την ελευση της λολιλοπ εκανες τπτ αλλο στο κινητο;
Εμενα ισα ισα , νομιζω με την λολιλοπ εχει μειωθει η διαρκεια της μπαταριας..