red_monster έγραψε:Για πες μας που παίζουν τα αντίστοιχα ποσοστά ...
Απο 40 εώς 120% max.
Αξίζει να τα βλέπω; ειδικά ένα σε φουλ κεραμικό (αγρατζουνιστο δηλαδή), αυτόματο και χρονογραφο με γύρω στα 500 δε φαίνεται τόσο άσχημο...
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
Seiko Premier SRX Watch
$619.99
+ $5.69 shipping to CY
MSRP $1,435.00
Σχιστοματολάγνοι λυσάξτε
https://www.uhrcenter.de/uhren/seiko/ki ... -snp093p2/
Με μπρασελε εννοείται. Πράγματι δε γίνεται να αγοράζεις ορισμένα πράγματα χωρίς να τα βλέπεις ιδίοις ομμασι.. Βλέπω Τώρα τη φωτο και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είδα από κοντά. Το καντραν έχει ένα απίστευτο βάθος, θαρρείς δεν τελειώνει πουθενά
Αν δεν το πάρω για δώρο τελικά με φαίνεται θα το πάρω για πάρτη μου
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
Ουτε ο Σωκρατης Κοκκαλης δεν θα δινε τοσα λεφτα.
dimik έγραψε:https://www.massdrop.com/buy/seiko-premier-srx-watch?utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_term=Massdrop%20-%20Master%20-%20Uncategorized&utm_campaign=Uncategorized%20Product%20Announcement%202015-03-24&mode=guest_open
Seiko Premier SRX Watch
$619.99
+ $5.69 shipping to CY
MSRP $1,435.00
Σχιστοματολάγνοι λυσάξτε
Έχω ακριβώς αυτό σε ατσάλι.
Το καλύτερο ρολόι που έχω αγοράσει, μέχρι που το απαρνήθηκα για ένα κουρδιστό ιταλικό.
CARυοθραύστης έγραψε:Είδα μερικά Seiko κι ένα με έστειλε αδιάβαστο...
https://www.uhrcenter.de/uhren/seiko/ki ... -snp093p2/
Με μπρασελε εννοείται. Πράγματι δε γίνεται να αγοράζεις ορισμένα πράγματα χωρίς να τα βλέπεις ιδίοις ομμασι.. Βλέπω Τώρα τη φωτο και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είδα από κοντά. Το καντραν έχει ένα απίστευτο βάθος, θαρρείς δεν τελειώνει πουθενά![]()
Αν δεν το πάρω για δώρο τελικά με φαίνεται θα το πάρω για πάρτη μου
Τα αξίζει και με το παραπάνω! Super μηχανισμός και εμφάνιση....
Προσωπικά αυτό το rose gold εμένα δεν μου αρέσει.
Ακόμη και το ταπεινό SNK μαμεί!

Ο "απλος" χρονογράφος της εταιρίας, τώρα και με το πολύ πιο όμορφο μαύρο καντράν.
kubiak έγραψε:Τα ρούχα λόγου χάριν έχουν αρχικό κέρδος 300 με 400 τοις εκατό. Αυτό σημαίνει ότι με -50% στις εκπτώσεις εξακολουθούν να βγάζουν άνετα ΜΙΚΤΟ κέρδος 100%.
Spartan έγραψε:Αν και γράφτηκε πριν ένα μήνα, τώρα το είδα... Τέτοια ποσοστά (μικτού) κέρδους έχουν μόνο τα καταστήματα λιανικής των ιδίων των εταιριών και κυρίως των πολυεθνικών κολοσσών kubiak. Κανένας χονδρέμπορος ή βιοτέχνης ή εισαγωγέας ακόμη κι αν είχε τέτοια περιθώρια κέρδους, δεν θα τα έδινε στον λιανοπώλη.
Δεν έχω ιδέα απο πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες και πώς διαδίδονται τέτοιες φήμες. Είναι εξωφρενικά ανυπόστατες και κάτω απο άλλες συνθήκες θα ήταν γελοίες.
Είχα δει -κατα τύχη- τιμολόγιο. Μπορεί βέβαια να είναι μεμονωμένο το δείγμα και να το γενικεύω, εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι είναι σε καλύτερη μοίρα από αυτούς που πουλάνε ρολόγια.
Εδώ είμαστε και το συζητάμε όμως... (ακόμα και σε πμ).
kubiak έγραψε:kubiak έγραψε:Τα ρούχα λόγου χάριν έχουν αρχικό κέρδος 300 με 400 τοις εκατό. Αυτό σημαίνει ότι με -50% στις εκπτώσεις εξακολουθούν να βγάζουν άνετα ΜΙΚΤΟ κέρδος 100%.Spartan έγραψε:Αν και γράφτηκε πριν ένα μήνα, τώρα το είδα... Τέτοια ποσοστά (μικτού) κέρδους έχουν μόνο τα καταστήματα λιανικής των ιδίων των εταιριών και κυρίως των πολυεθνικών κολοσσών kubiak. Κανένας χονδρέμπορος ή βιοτέχνης ή εισαγωγέας ακόμη κι αν είχε τέτοια περιθώρια κέρδους, δεν θα τα έδινε στον λιανοπώλη.
Δεν έχω ιδέα απο πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες και πώς διαδίδονται τέτοιες φήμες. Είναι εξωφρενικά ανυπόστατες και κάτω απο άλλες συνθήκες θα ήταν γελοίες.
Είχα δει -κατα τύχη- τιμολόγιο. Μπορεί βέβαια να είναι μεμονωμένο το δείγμα και να το γενικεύω, εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι είναι σε καλύτερη μοίρα από αυτούς που πουλάνε ρολόγια.
Εδώ είμαστε και το συζητάμε όμως... (ακόμα και σε πμ).
kubiak μαζι σου και ασε τον Spartan να λεει. Το 200% ηταν στανταρ υποθεση.
Ερώτηση ντουβαριού: Γιατί είναι τόσο ακριβό χωρίς να είναι αυτόματο και χωρίς κανένα τρελό μέταλλο;