Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#92447 Τι κοκκινο ρε συ; G2 κοκκινο;;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#92478 Γιανννη νομιζω πρεπει να παρεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ στην παρουσα φαση!! :rtfm:
Ζελατινουλα, καινουρΓιλα και δεν συμμμαζευεται!!!
Άβαταρ μέλους
By corsair
Geo f1 έγραψε:Γιανννη νομιζω πρεπει να παρεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ στην παρουσα φαση!! :rtfm:

εσυ τι μιλας ρε σαπιε? Συνηδητοποιεις οτι είσαι με προπερσινο κινητο? :rtfm: Δεν εισαι σε θέση να κανεις υποδείξεις σε αλλους :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
corsair έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Γιανννη νομιζω πρεπει να παρεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ στην παρουσα φαση!! :rtfm:

εσυ τι μιλας ρε σαπιε? Συνηδητοποιεις οτι είσαι με προπερσινο κινητο? :rtfm: Δεν εισαι σε θέση να κανεις υποδείξεις σε αλλους :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Εικόνα

ALL HAIL THE KING

:s_rofl :s_rofl

:inlove:
Άβαταρ μέλους
By corsair
#92513 ε μα τι να τον εκαμα βρε Τζι μου... δεν τον εβλεπες... ειχε ξεσαλωσει με την παλιατζούρα στο χερι. Επρεπε καποιος να τον προσγειώσει απότομα. Reality check που λεμε και στην Pyongyang.

Επί του θέματος, a few day laterz με το Μιζού:

1) Οι δυο κάρτες έχουν σαφή επίπτωση στην μπαταρία... με 3,5 ώρες οθονη βγαίνουν 24 πλήρεις ώρες. Δεν είναι άσχημα... Ι am just saying να το έχει υποψην του οποιος πάρει δικαρτιλα. Για καποιο λόγο πιστευα πως τα standby θα ηταν ποιο... οικονομικά σε σχέση με τα active dual.
2) Σαφώς χειρότερη λήψη wifi σε σχέση με G2-S4-S6. Στο σπιτι σε δύσκολο σημείο, είναι η διαφορά του παίρνω - δεν παίρνω internets.
3) Το κινητό πετάει. Δεν ξέρω αν ειναι οι παρεμβάσεις των κινέζων με το flyme ή ο επεξεργαστής ΜΤΚ6752... αλλά ενώ το G2 είχε αρχίσει να μου κουράζετε ώρες ωρες και να κάνει και κάνα σπασιματάκι, καποιο lag... εδώ πάει σφαίρα.
4) Σε speedtests στην Voda έχω δει μέχρι 15mb UP και 8,5mb DOWN... σε LTE.
5) Update: Οι 5.5 ίντσες μπορεί να ειναι άβολες σαφέστατα, ειναι ομως βολικότερες σαφώς στο gaming... ειδικότερα οταν εχεις onscreen buttons να χειριστείς.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#92664 Τουλαχιστον εγω corsair...εχω την ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ του 2013!!! :s_dance

χι χι χι
Άβαταρ μέλους
By corsair
Geo f1 έγραψε:Τουλαχιστον εγω corsair...εχω την ΑΡΧΙΔΑ του 2013!!! :s_dance

χι χι χι

ουδέποτε διαφώνισα περι αυτού... αλλα οτι και να ναι ειναι ΠΑΛΙΑ.... ακόμα και ο κινέζος μου σε ξεφτυλιζει...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#92707 Rωτησα την Tmobile Austria ποτε θα κανουνε deploy το Lollipop σε Note3 και οριστε απαντηση που πηρα.
Ισχυει αυτο;

Dear Mr {KiloMeater},

thank you for your message.

As you might know, all the Android 5 (Lollipop) updates have been withdrawn from the market due to deficiency. Unfortunately, there is no information available yet, as to when the second roll-out of the software is going to start. In that matter you can turn to Samsung directly and hopefully will

receive more details from the company itself.

I am sorry, for not being able to provide you with a release-date, we just do not have the information yet.

Best regards,

Nadja Dzafic
T-Mobile Serviceteam
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#92711 η OMEGA 25.1 ειναι μια φανταστικη lollipop ρομ για το νοτε 3. αξιζει.
Άβαταρ μέλους
By corsair
KiloMeater έγραψε:Rωτησα την Tmobile Austria ποτε θα κανουνε deploy το Lollipop σε Note3 και οριστε απαντηση που πηρα.
Ισχυει αυτο;

Dear Mr {KiloMeater},

thank you for your message.

As you might know, all the Android 5 (Lollipop) updates have been withdrawn from the market due to deficiency. Unfortunately, there is no information available yet, as to when the second roll-out of the software is going to start. In that matter you can turn to Samsung directly and hopefully will

receive more details from the company itself.

I am sorry, for not being able to provide you with a release-date, we just do not have the information yet.

Best regards,

Nadja Dzafic
T-Mobile Serviceteam

δεν καταλαβαίνω καν για ποιον λογο ρωτας την T-Mobile, απλώς εναν πάροχο κινητής, οταν ειναι κανονικά διαθέσιμο το Firmware να το περάσεις...
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#92746 Δεν θέλω να κάνω manual τίποτα, περιμένω να το σπρώξουν από μόνοι τους ως update
Άβαταρ μέλους
By corsair
KiloMeater έγραψε:Δεν θέλω να κάνω manual τίποτα, περιμένω να το σπρώξουν από μόνοι τους ως update

πάρε αρκετές τάπες για να χεις να τις πετάς στο βαρέλι... :lol: