Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By xenos
#91653 Ευχαριστω πολυ κ παλι.

Γρηγορη γαματο το 8αρι αλλα επρεπε να ξεσκιστουμε τελειως κ νομιζω θα ηταν η υπερβολη στην υπερβολη. Ηδη θα το αλλαξω στα 60. Για να δικαιολογησω την επιλογη μου θα πω οτι το εκανα για την ανοθευτη αισθηση κ τις καλυτερες επιδοσεις (λεμε καμια μλκια).

< >
Άβαταρ μέλους
By NickNT
#91707 Ιδανική επιλογή και παραδόξως σούπερ τιμή για τον εξοπλισμό. Είναι πλέον 1.5lt ή παραμένει 1.6lt; Αν το δεύτερο, είναι το prince με τα 136 που έβγαινε και σε 170, ή υπήρξε και κάποιο άλλο μοτέρ στο ενδιάμεσο;
Άβαταρ μέλους
By xenos
NickNT έγραψε:Ιδανική επιλογή και παραδόξως σούπερ τιμή για τον εξοπλισμό. Είναι πλέον 1.5lt ή παραμένει 1.6lt; Αν το δεύτερο, είναι το prince με τα 136 που έβγαινε και σε 170, ή υπήρξε και κάποιο άλλο μοτέρ στο ενδιάμεσο;

1.6T είναι. Prince; :hmmm: Τι είναι αυτό; Έκδοση; 136 έχει το 116 και 170 έχει το 118 (ίδιο μοτέρ, άλλη χαρτογράφηση).
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
NickNT έγραψε:Ιδανική επιλογή και παραδόξως σούπερ τιμή για τον εξοπλισμό. Είναι πλέον 1.5lt ή παραμένει 1.6lt; Αν το δεύτερο, είναι το prince με τα 136 που έβγαινε και σε 170, ή υπήρξε και κάποιο άλλο μοτέρ στο ενδιάμεσο;

Αν εννοείς του Μίνι, νομίζω έχει κάποιες διαφορές στα μηχανικά μέρη.
Άβαταρ μέλους
By NickNT
#91820 Ναι, αυτόν εννοώ, που η BMW νομίζω ονομάζει Ν13 ή κάτι τέτοιο. Ρώτησα αφενός επειδή κάπου είχα διαβάσει για τρικύλινδρα 1.5lt και αναρωτιόμουν τι παίζει με αυτά, και αφετέρου επειδή πουθενά δε γίνεται αναφορά σε συγγένεια με ΤΗΡ (από την BMW), και αναρωτιόμουν αν είχε εξελίξει άλλον 1.6 στο ενδιάμεσο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
NickNT έγραψε:Ναι, αυτόν εννοώ, που η BMW νομίζω ονομάζει Ν13 ή κάτι τέτοιο. Ρώτησα αφενός επειδή κάπου είχα διαβάσει για τρικύλινδρα 1.5lt και αναρωτιόμουν τι παίζει με αυτά, και αφετέρου επειδή πουθενά δε γίνεται αναφορά σε συγγένεια με ΤΗΡ (από την BMW), και αναρωτιόμουν αν είχε εξελίξει άλλον 1.6 στο ενδιάμεσο.

Ο Ν13 βασίζεται στου Μίνι με μικροδιαφορές, είχα διαβάσει κάπου.

Τα 3κυλ έρχονται στο facelift, δεν μπήκαν ποτέ στην F20.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#91827 Kαλοταξιδη! :)
Ειναι οτι πιο ευχαριστο οδηγικα, στα λεφτα αυτα, -σε σχεδον ολοκαινουργιο- και θα καλυψει εστω με μικρους ισως συμβιβασμους, τις οικογενειακες αναγκες... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#91897 Εγώ πάντως σε καμια περίπτωση δεν την βρήκα πιο ευχάριστη από την Τζουλθετα. Το αντίθετο μάλιστα.

Nokia 730 & Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
REALZEUS έγραψε:Εγώ πάντως σε καμια περίπτωση δεν την βρήκα πιο ευχάριστη από την Τζουλθετα. Το αντίθετο μάλιστα.

Nokia 730 & Tapatalk

Θες δηλαδη να μου πεις Αλέξανδρε οτι το σασμάν και τιμόνι της giulietta σου άρεσε περισσότερο?

Για να μη μιλήσω για την αίσθηση που σου δίνει το πλαίσιο της BMW, αυτη της στιβαροτητας.

Αυτα ειναι τα 3 βασικα πράγματα που καθιστούν ενα αυτοκίνητο πιο ευχαριστω ή οχι απο το άλλο, νομίζω.

Μετα πάμε στη μετάδοση της κίνησης...

Η giulietta ειναι πολυ καλο αυτοκίνητο, ειδικά στη qv έκδοση της, αλλα νομίζω οτι πέρα απο ολα τα παραπάνω πάσχει και στον ποιοτικό τομέα απο τη BMW.

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#91985 Ναι, το τιμόνι της Giulietta μου άρεσε περισσότερο. Όχι τόσο σε αίσθηση (την αίσθηση μιας 147 δεν την έχει κανένα ηλεκτρικό τιμόνι άλλωστε), αλλά λόγω ταχύτητας. Το έστριβες με τους καρπούς και το αυτοκίνητο έβαζε μούρη στην στροφή. Επίσης καλύτερο turn in, πιο σφιχτές αναρτήσεις που δεν άφηναν πλεύσεις και πιο εύστροφο μοτέρ. Η 116 μου φάνηκε μαλακή, με αρκετές πλεύσεις και κλίσεις και μια ασάφεια του μπροστινού σε σβέλτη οδήγηση.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Anonymous Founder έγραψε:Το σχεδόν γιατί;

...my bad, για καποιο λογο νομιζα οτι την πηρε με λιγες χιλιαδες χλμ, αλλα προφανως αν καταλαβα καλα ηταν απο τα στοκαρισμενα πινακιδωμενα, σε προσφορα...

P.S ...βεβαια απο την αλλη το "σχεδον" θα μπορουσε να ειπωθει με την εννοια οτι μολις παρουσιαστηκε το fl και ηδη την ερχομενη εβδομαδα αναμενεται στις εκθεσεις. Ως αυτοκινητο δηλαδη θα ειναι ολοκαινουργιο, αλλα ως μοντελο, δεν θα ειναι πλεον "ολοφρεσκο"...Εφοσον φυσικα αυτο δεν επηρεαζει/ενοχλει τον κατοχο, ειναι ασημαντες λεπτομερειες...
Τελευταία επεξεργασία από Κίκιζας Γρηγόρης και 22 Μαρ 2015, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
REALZEUS έγραψε:Εγώ πάντως σε καμια περίπτωση δεν την βρήκα πιο ευχάριστη από την Τζουλθετα. Το αντίθετο μάλιστα.

Nokia 730 & Tapatalk

...να προσθεσω περα απο τα σωστα λεγομενα περι στιβαροτητας σασι (προσωπικα την αισθηση στα κιβωτια την βρηκα εξισου πολυ καλη, και στο τιμονι λιγο καλυτερο της bmw με την -εξτρα- κοντη κρεμαγιερα ομως) πιθανοτατα, -απο οσα θυμαμαι να αναφερεις- μαλλον εχεις ως βαση συγκρισης την εκδοση της Giulietta με την σπορ αναρτηση και φρενα, απεναντι σε μια "στανταρ" 116i , δηλαδη χωρις την σπορ αναρτηση και την κοντη κρεμαγιερα.

Και τα δυο αυτοκινητα παντως, τουλαχιστον στις απλες τους εκδοσεις που εγω οδηγησα, (συν αλλη μια bmw με σπορ αναρτηση-κρεμαγιερα) εκτιμησα συνολικα περισσοτερο τον οδηγικο χαρακτηρα της bmw, και αυτο οχι μονο λογω πισωκινησης.
Εαν βρεις να οδηγησεις μια με σπορ αναρτηση και με την κοντυτερη κρεμαγιερα, νομιζω δεν θα εχεις επειτα καμμια αμφιβολια...Χωρις φυσικα να σημαινει οτι η Giulietta υπολειπεται σημαντικα, ειδικα με το σπορ πακετο... :)