Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν προχωρήσαμε στην αγορά του και για αυτό άνοιξα και το θέμα, γιατί έχουμε πραγματικά κολλήσει.
The Ace έγραψε:Παιδιά, δεν έχει νόημα να το ψειρίζουμε περισσότερο, αυτό έγινε, αυτό έγραψα. Το να ποστάρετε πίνακες με χαρακτηριστικά και συγκρίσεις δεν μου λέει τίποτα, μπορώ μια χαρά να διαβάσω τα specs. Που και πάλι δεν αλλάζουν αυτά που είδα στο δρόμο. Δεν επιβεβαίωσα αν ήταν όντως το GTi, γι'αυτό και το ερωτηματικό μου, αλλά ακόμα και το "απλό" 140αρι να ήταν, πάλι πολύ σβέλτο είναι το Fiesta. Το αν ήξερε να αλλάζει ταχύτητες ή αν πήρε το δίπλωμά του προχθές, επίσης δεν μπορώ να το σχολιάσω. Αυτά....
axel12p έγραψε:Δε κοιτούσαμε βενζίνη, απλά είπαμε να δούμε το Focus και κάνοντας test drive βενζίνη με πετρέλαιο αποφασίσαμε ότι αν αγοράζαμε το Focus δεν υπήρχε περίπτωση να επιλέξουμε το πετρέλαιο. Το βενζινοκίνητο μας άρεσε πολύ, αλλά όχι η κατανάλωση του.
Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν προχωρήσαμε στην αγορά του και για αυτό άνοιξα και το θέμα, γιατί έχουμε πραγματικά κολλήσει.
axel12p έγραψε:Τι να με βοηθήσεις, με μπέρδεψες περισσότερο![]()
Πιο ολοκληρωμένη επιλογή το Civic, αλλά νιώθω πως σου άρεσε περισσότερο το Qashqai. Πιο θα επέλεγες στην θέση μου;
Το Civic έχει καλούς χώρους, αλλά είναι δύσκολο στο μπες - βγες λόγω A-pillar, ενώ επιμένω πως ένιωθα ότι αν φρενάρω απότομα θα κοπανήσει το κεφάλι μου στον ουρανό. Δε το συζητάμε να κατεβάσεις το σκιάδιο, δεν έβλεπα τίποτα!![]()
Το Focus δε μου φάνηκε άρχημο σε θέμα χώρων, με εξαίρεση τον χώρο αποσκευών φυσικά. Το ταμπλό είναι πράγματι ογκώδες αλλά συνηθίζεται γρήγορα. Πολύ καλή ορατότητα και ευκολοδήγητο. Περισσότερο με δυσκόλεψε το ογκώδες QQ με τις χοντρές κολώνες ειδικά πίσω. Στον μεσαίο καθρέφτη ένιωθες πως το πίσω τζάμι είναι μια σταλιά και πολύ μακριά σου. Για οδήγηση σε πόλη μάλλον το focus θα επέλεγα.
Επίσης, με προβλημάτισες ακόμη περισσότερο με την κατανάλωση του Focus. Αν είναι να πεταχτείς Καλλικράτεια και κάψεις 10 λίτρα σχεδόν, τότε τι να συζητάμε.![]()
Μου έκανε πολύ εντύπωση το γκάζι του Focus, αλλά τσεκάροντας το site που αναφέρθηκε νωρίτερα (http://www.zeperfs.com) το Civic έχει καλύτερες επιδόσεις από το Focus! Μπράβο στην Honda
NickTG έγραψε:The Ace έγραψε:Παιδιά, δεν έχει νόημα να το ψειρίζουμε περισσότερο, αυτό έγινε, αυτό έγραψα. Το να ποστάρετε πίνακες με χαρακτηριστικά και συγκρίσεις δεν μου λέει τίποτα, μπορώ μια χαρά να διαβάσω τα specs. Που και πάλι δεν αλλάζουν αυτά που είδα στο δρόμο. Δεν επιβεβαίωσα αν ήταν όντως το GTi, γι'αυτό και το ερωτηματικό μου, αλλά ακόμα και το "απλό" 140αρι να ήταν, πάλι πολύ σβέλτο είναι το Fiesta. Το αν ήξερε να αλλάζει ταχύτητες ή αν πήρε το δίπλωμά του προχθές, επίσης δεν μπορώ να το σχολιάσω. Αυτά....
Ξεκινάς από το "κάνει πλάκα σε GT και GTi", φτάνουμε στο είναι λίγο μπροστά από ένα τυχαίο "GTi" στο δρόμο και όταν σου λέμε πως προφανώς δεν γίνεται γιατί έχει 55 άλογα λιγότερα μας κατηγορείς και ότι το ψειριζουμε!![]()
Το μόνο Polo που είναι κοντά είναι το 1.2.
Έκανες ένα λάθος. Απλά δεξου το. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να το δικαιολογησεις.

axel12p έγραψε:Focus 1.0 125 ήταν το μόνο που όταν έφτασα στην αντιπροσωπεία ήθελα να το ξαναπάω μια γύρα.
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
[instagram]https://www.instagram.com/p/DdX9fOosHve[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]