gakost έγραψε:Ότι και να λέτε είναι ευκολία το Paywave. Εμένα με βολεύει πάρα πολύ.
Που την χρησιμοποιείς και σε βολεύει τόσο πολύ;
Περίμενα να εκτυπωθούν οι κινήσεις και να μου έρθουν σπίτι ταχυδρομικώς για να δω τον κωδικό.
Φάνηκε στην εκτύπωση που ήρθε μετά από καιρό... :-(
Πιθανόν να άλλαξαν τα πράγματα από πέρσι.
Αν ούτε εκεί δε φαινόταν πάω πάσο, πρόκειται απλά για κακοσχεδιασμένο e-banking...
Αν τελικά μπώ στην διαδικασία να ενεργοποιήσω την νέα κάρτα, θα ενημερώσω με λεπτομέρειες.
Καλό απόγευμα.
Αυτός ( ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ) είναι μέσα στην τραπεζική πιάτσα της Βουλγαρίας. Δε λέει αρλούμπες.
Scotch έγραψε:Υπό προϋποθέσεις (κάποιο επενδυτικό πρόγραμμα, καταθέσεις > χ ποσό, καλό εκκαθαριστικό, κλπ), ξέρω για τη χρεωστική (κι αν δεν κάνω λάθος και για την πιστωτική) της HSBC.
Tapatalk & XT1068
Επανέρχομαι στο θέμα.
https://www.hsbc.gr/1/2/gr/el/personal/ ... es/banking
Σημειώστε ότι όλες οι χρεώσεις συναλλάγματος ξένων νομισμάτων που αναγράφονται στα αντίγραφα κίνησης των λογαριασμών σας περιλαμβάνουν και χρέωση για τη συναλλαγματική ισοτιμία , η οποία ανέρχεται σε 3.00%.
Άλλαξε κάτι;
Μπορει ο δικαιουχος/συνδικαιουχος απλα και μονο με τη ταυτοτητα του, μη εχοντας το βιβλιαριο/ εντυπο καταθεςης να παει στο καταστημα και να κανει αναληψη, μεταφορα ή οποιαδηποτε αλλη κινηση εις βαρος του τραπεζικου λογαριασμου? πχ μπορει να δηλωσει κλοπη ή απωλεια και γινει οποιαδηποτε χρηση του λογαριασμου χωρις να ενημερωθει ο συνδικαιουχος?