Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
fubar.gr έγραψε:Μάλλον δέν ταιριάζει απόλυτα στο θέμα, αλλά σύντομα θα παραλάβω μία θερμοκάμερα FLIR E4. ..... Μόλις την πάρω θα ανεβάσω φωτογραφίες

Όχι μόνο φωτογραφές και video να μας ανεβάσεις ... :lol:

Άβαταρ μέλους
By socratesn
#95486 Ξανα σε τελικο σταδιο να παρω μια ψιλοφθηνη action cam :
Εχει κανενας ιδεα ποια να προτιμησω μεταξυ Xiaomi Yi , SJ5000+ ,Sony HDR AS20?

Κλινω προς τη Σονυ που μπορω να την παρω κ αυριο που λεει ο λογος ,αλλα οι αλλες νομιζω τραβανε αισθητα καλυτερα.

Επισης καπου πηρε το ματι μου και την HTC RE αλλα αυτη μου φαινεται θα εχει θεματα με τη στερεωση της.
Για πειτε καμια αποψη..
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#95537 Την SJ5000+ την έχει ο Ντίνος, μπορεί να βοηθήσει...

Άβαταρ μέλους
By axel12p
#95566 Το σκεφτόμουν για την Xiaomi γιατί όποιο προϊον και αν έχω αγοράσει της συγκεκριμένης εταιρείας είναι απίστευτα ποιοτικό. Στα αρχικά δημοσιεύματα, έλεγαν κιόλας πως θα κοστίζει 60-70€, αλλά εγώ τη βλέπω στην αγορά γύρω στα 90€, που μου φαίνονται πολλά.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#95571 @mixos Εχω δει παμπολλα reviews και Sample για ολες τις καμερες που μ ενδιαφερουν.
Δυστυχως αναλογα με τον χρηστη ποικιλουν τα συμπερασματα,μαλλον ομως η Yi και η SJ5000 ειναι μισο με ενα κλικ καλυτερες απο την sony σε ποιοτητα εικονας.Μειον και των δυο,οτι πρεπει να μπλεξω με Κινα,ειδαλλως πρεπει να τις ακριβοπληρωσω.

@axel12p Τα 90 γενικα δεν ειναι πολλα για το αποτελεσμα που βγαζει,ουτε μαλλον υπαρχουν καλυτερες καμερες σ αυτα τα χρηματα.Το αρνητικο της ειναι οτι σ αυτα τα λεφτα ερχεται εντελως ''γυμνη'',οποτε με καποιο monopod,Mount κλπ αυξανεται κ αλλο η τιμη της γ αυτο και εγω το σκεφτομαι.
Συν οτι ειναι υπερβολικα νεο μοντελο στην αγορα. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#95641 Αν και οι δύο είναι μισό click καλύτερες από την Sony και η SJ έρχεται με όλο τον εξοπλισμό της, τότε πάνε χωρίς δεύτερη κουβέντα για αυτή. Σιγά το μπλέξιμο με την Κίνα, μη το σκέφτεσαι καν. Αυτό είναι το λιγότερο που θα με απασχολούσε, εκτός και θα έπρεπε να την έχω άμεσα (πριν το Πάσχα για παράδειγμα).
Άβαταρ μέλους
By socratesn
axel12p έγραψε:Αν και οι δύο είναι μισό click καλύτερες από την Sony και η SJ έρχεται με όλο τον εξοπλισμό της, τότε πάνε χωρίς δεύτερη κουβέντα για αυτή. Σιγά το μπλέξιμο με την Κίνα, μη το σκέφτεσαι καν. Αυτό είναι το λιγότερο που θα με απασχολούσε, εκτός και θα έπρεπε να την έχω άμεσα (πριν το Πάσχα για παράδειγμα).

Απο Banggood με αποστολη απο κινα κ οχι UK ,βγαινει σχεδον 160 ευρω δηλαδη αισθητα ακριβοτερη απ τις αλλες δυο και ισως εν τελει να μη θελω να δωσω και τοσα χρηματα.Χωρια που παω για διμηνο αναμονης μεχρι να φτασει--->Αρα @drdino Αξιζει 100% τα χρηματα που ζηταει + την πιθανη αναμονη? :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#95646 Αλλιώς κοίτα και την SJ4000...
Η δώσε κάτι παραπάνω για την αποστολή μπας και έρθει πιο γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
MIXOStsi έγραψε:Αλλιώς κοίτα και την SJ4000...
Η δώσε κάτι παραπάνω για την αποστολή μπας και έρθει πιο γρήγορα.

Τιμια η Sj4000+wifi απλα εκεινη με τη σειρα της ειναι εμφανως κατωτερη και σε βιντεο και σε (οκ για πολλους αχρηστο feature) still shots.
Χαος

Μαλλον καλυτερα να περιμενω λιγο να δω την Xiaomi που το παει,να σκασει και καμια ενδιαφερουσα εκπτωση στην 5000 αλλιως δε με βλεπω ν αποφασιζω :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#95656 Πάω πάσο, δεν τις είχα αυτές τις SJ για τόσο ακριβές, είχα μείνει στις τιμές της SJ4000.

Αν παρόλα αυτά συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι για την SJ, τότε έχε το νου σου γιατί κατά καιρούς τα κινεζομάγαζα βγάζουν κουπόνια και προσφορές, οπότε μπορεί κάτι να κερδίσεις.

Μας έχει σκίσει και το δολάριο, που είναι οι εποχές που ήταν στο 1.35... :lol:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#95674 http://www.1forall.co/2011829-large_def ... odatki.jpg

Την αγορασα 79 ευρω στα public στο mall . Αδιαβροχη στα 25μ ,7 βασεις για παντου , Αρκετα καλη εικονα ,πολυ καλη αποδοση εξωτερικου ηχου για τα λεφτα της. Σε ποδηλαταδα ακουγονταν η ανασα του μικρου στο ποδηλατο. Σταθερη η καμερα στο τιμονι του.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#95757 Ψάχνομαι για nd φίλτρο, αυτά που μ΄αρέσουν περισσότερο να βγάζω είναι τα σύννεφα τη μέρα, νομίζω με ένα nd64 θα είμαι οκ και άρα έκθεση 30-60sec. Επιβεβαίωση ή διαφωνία από κανέναν; Απ' ότι είδα τα επώνυμα έχουν γύρω στο 80άρι για 77mm που θέλω.
Θα διαλέξω ανάμεσα στο παραπάνω και σε κάποιο graduated αν και δυστυχώς τα δεύτερα έχουν διπλάσια τιμή.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#95979 Τελικα επεσε λιγο η AS20 στον Κωτσοβολο,ειχα και μια 10€ρη επιταγη απο παλια αγορα + αλλη μια απο την καμερα τωρα και την τσιμπησα μαζι με 16αρα καρτα στα 109€.Not Bad απο αποψη budget εν τελει,μακαρι να μεινω ικανοποιημενος :)