Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#90856 Από τα λίγα που είδα, δεν μου φαίνεται πιθανό να βρω στην Ντόχα το HTC One M8 dual sim. Μήπως κάποιος έχει να προτείνει κάποιο εναλλακτικό, αξιόπιστο τρόπο;
:s_biggrin

Εννοώ κάποιο κατάστημα, όχι Ebay. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By pik.
Anonymous Founder έγραψε:Από τα λίγα που είδα, δεν μου φαίνεται πιθανό να βρω στην Ντόχα το HTC One M8 dual sim. Μήπως κάποιος έχει να προτείνει κάποιο εναλλακτικό, αξιόπιστο τρόπο;
:s_biggrin

Εννοώ κάποιο κατάστημα, όχι Ebay. :s_howdy

καταπληκτικο κινητο...θες να στο βρω;
μεχρι ποσα να μου πεις.

amazon.de/expansys/skroutz?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#90871 Δεν ξερω, φαίνεται πολύ ακριβό τώρα, αν θέλεις δώσε μου μια τιμή στο περίπου σε πμ για να ξέρω αν το αντέχω ή να περιμένω για κάτι άλλο. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#90908 Ζ3 dual sim δεν παιζει εκει περα;
Άβαταρ μέλους
By costas80
#90914 Μια χαρά χρησιμοποιώ το 1+ σαν κύρια συσκευή από τον Αυγούστο . Σιγά το τεράστιο μέγεθος. Όσο για τη μπαταρία του nexus 4 η καλύτερη λύση είναι η αντικατάσταση. Αφού οι πιο πολλοί το έχουν 2 χρόνια τουλάχιστον είναι λογικό η απόδοση της μπαταρίας να έχει πέσει.
Άβαταρ μέλους
By pik.
costas80 έγραψε:Μια χαρά χρησιμοποιώ το 1+ σαν κύρια συσκευή από τον Αυγούστο . Σιγά το τεράστιο μέγεθος. Όσο για τη μπαταρία του nexus 4 η καλύτερη λύση είναι η αντικατάσταση. Αφού οι πιο πολλοί το έχουν 2 χρόνια τουλάχιστον είναι λογικό η απόδοση της μπαταρίας να έχει πέσει.

μα το ειχα και εγω 5 μηνες σαν κυριο κινητο. :iconcool:
απλα τωρα με τις ζεστες τον καλο καιρο και τα παντελονακια κλπ που να το βαζω; :lol:
τσαντακια δεν παιρνω
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#90926 Μέχρι και tablet κουβαλάω σε πλαϊνή τσέπη βερμούδας.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#90931 να ειστε καλα να τα κουβαλατε.
εγω δεν μπορω.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#90947 Εύκολο ή άνετο δεν είναι. Απλά τα "κουβαλάς". Εδώ εγώ με το G2 και την spigen ψάχνω σιγά σιγά για πιο λεπτή θήκη για την άνοιξη-καλοκαίρι. :oops:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#90958 Και εύκολο και άνετο για μένα.
Πολύ περισσότερο από ότι με τζιν για παράδειγμα.
Μια περίοδο κυκλοφορούσα μόνιμα με 7αρι tablet.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#91151 Εικόνα

Αυτό το παπαρακι έχει είσοδο USB, αν βάλω το κινητό θα το φορτισει κανονικά;

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#91156 Λόγω Amber;

< K910 μου