BARHonda έγραψε:...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό που έκανε ο Russell...
Τι ειχα τραβηξει ο ερμος στην Αυστρια
BARHonda έγραψε:...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό που έκανε ο Russell...
BARHonda έγραψε:Ξαναβλέποντας τον αγώνα, Russell-Max περάσανε λιγότερο από 2 μέτρα από το μονοθέσιο του Bottas σε αγωνιστικές ταχύτητες.
BARHonda έγραψε:Nikos! έγραψε:Μα η κίτρινη ήταν στο συγκεκριμένο σεκτορ. Ίσως ο Γιώργος έκοψε λίγο παραπάνω.
< >
Αναφέρεις τα προφανή σαν επιχείρημα του ότι καλά κάνανε και δεν βγάλανε VSC? Έχεις μονοθέσιο κολλημένο στα tecpro λίγα μέτρα από την αγωνιστική γραμμή, ΕΝΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ. Σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, αυτό είναι καραμπινατο SC, αλλά άντε να δεχτώ ότι επειδή είναι τελευταίος γύρος, αρκεί το VSC. Η κίτρινη σημαία δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχεις ένα μονοθέσιο κολλημένο. Ξαναβλέποντας τον αγώνα, Russell-Max περάσανε λιγότερο από 2 μέτρα από το μονοθέσιο του Bottas σε αγωνιστικές ταχύτητες. Το gap από 1.1 στιγμιαία μεταξύ τους έπεσε στα 0.5 μετά τη στροφή
Πρέπει να είναι Ferrari εμπλεκόμενη και μάλιστα να φάει το προσπέρασμα για να ευαισθητοποιηθείς κατάλληλα… Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό που έκανε ο Russell
BARHonda έγραψε:Ο Bottas παρέμεινε στο μονοθέσιο μέχρι και λίγο πριν περάσει ο Lindblad την γραμμή τερματισμού.
Άρα ξαφνικά είναι εντάξει και αποδεκτό να έχεις ένα μονοθέσιο 1-2 μέτρα εκτός αγωνιστικής γραμμής, εντός πίστας, με τον οδηγό ακόμα μέσα, με μονή - διπλή κίτρινη (που είναι και το ελάχιστα απαραίτητο προφανώς)
Πάσο… Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω

Nikos! έγραψε:BARHonda έγραψε:Ο Bottas παρέμεινε στο μονοθέσιο μέχρι και λίγο πριν περάσει ο Lindblad την γραμμή τερματισμού.
Άρα ξαφνικά είναι εντάξει και αποδεκτό να έχεις ένα μονοθέσιο 1-2 μέτρα εκτός αγωνιστικής γραμμής, εντός πίστας, με τον οδηγό ακόμα μέσα, με μονή - διπλή κίτρινη (που είναι και το ελάχιστα απαραίτητο προφανώς)
Όταν λες αποδεκτό? Πως το εννοείς? Βγήκαν κίτρινες να προειδοποιήσουν τους οδηγούς ότι υπάρχει αυτοκίνητο στο τοίχο και πρέπει να κόψουν.
Αλλά επειδή βλέπω ότι σε απασχολεί αρκετά το θέμα, μπορείς να κάνεις τα παράπονά σου στον race director.![]()
Να σημειώσουμε βέβαια ότι έχουν υπάρξει αμέτρητες φορές στα χρόνια του μοτορσπορτ που κάποιος οδηγός έχει γυρίσει ή έχει κολλήσει στις μπαριέρες και βγαίνει κίτρινη μέχρι να περάσουν όλοι από το συμβάν με ασφάλεια, σεβόμενοι τους κανονισμούς της κίτρινης που γιαυτό το λόγο υπάρχει, και αμέσως μετά ο race director αποφασίζει αν θα βγάλει κόκκινη, VSC/SC.
Το προβληματικό θα ήταν αν αυτό έπρεπε να συμβεί ξανά στον επόμενο γύρο.
Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στιγμιαία, 4 στροφές πριν το τέλος, οπότε ούτως ή άλλως πρώτα θα έβγαινε κίτρινη και μετά VSC και χρονικά σε 15-20 δευτερόλεπτα θα είχαν περάσει όλοι από το σημείο.
Εδώ αν δεις πλησιάζουν οι τελευταίοι τον ΒΟΤ:
Άρα και VSC να έβγαινε θα είχαν ήδη περάσει όλοι από το σέκτορ άρα ποιό το νόημα? Δεν έχω πάρει απάντηση σε αυτό βέβαια γιατί προσπαθώ να σκεφτώ πως το έχεις σκεφτεί γιατί υπάρχει μια εύλογη χρονοκαθυστέρηση, δε γίνονται όλα ακαριαία.
< >
BARHonda έγραψε:Nikos! έγραψε:BARHonda έγραψε:Ο Bottas παρέμεινε στο μονοθέσιο μέχρι και λίγο πριν περάσει ο Lindblad την γραμμή τερματισμού.
Όταν λες αποδεκτό? Πως το εννοείς? Βγήκαν κίτρινες να προειδοποιήσουν τους οδηγούς ότι υπάρχει αυτοκίνητο στο τοίχο και πρέπει να κόψουν.
Αλλά επειδή βλέπω ότι σε απασχολεί αρκετά το θέμα, μπορείς να κάνεις τα παράπονά σου στον race director.![]()
Να σημειώσουμε βέβαια ότι έχουν υπάρξει αμέτρητες φορές στα χρόνια του μοτορσπορτ που κάποιος οδηγός έχει γυρίσει ή έχει κολλήσει στις μπαριέρες και βγαίνει κίτρινη μέχρι να περάσουν όλοι από το συμβάν με ασφάλεια, σεβόμενοι τους κανονισμούς της κίτρινης που γιαυτό το λόγο υπάρχει, και αμέσως μετά ο race director αποφασίζει αν θα βγάλει κόκκινη, VSC/SC.
Το προβληματικό θα ήταν αν αυτό έπρεπε να συμβεί ξανά στον επόμενο γύρο.
Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στιγμιαία, 4 στροφές πριν το τέλος, οπότε ούτως ή άλλως πρώτα θα έβγαινε κίτρινη και μετά VSC και χρονικά σε 15-20 δευτερόλεπτα θα είχαν περάσει όλοι από το σημείο.
Εδώ αν δεις πλησιάζουν οι τελευταίοι τον ΒΟΤ:
Άρα και VSC να έβγαινε θα είχαν ήδη περάσει όλοι από το σέκτορ άρα ποιό το νόημα? Δεν έχω πάρει απάντηση σε αυτό βέβαια γιατί προσπαθώ να σκεφτώ πως το έχεις σκεφτεί γιατί υπάρχει μια εύλογη χρονοκαθυστέρηση, δε γίνονται όλα ακαριαία.
< >
Δεν ξέρω τι εννοείς με το στιγμιαία. Εφόσον πέρασε ο 1ος από το σημείο, σημαίνει ότι όλο το grid (όσοι είναι εντός αγώνα) το περάσε τουλάχιστον μία φορά το σημείο. Αλλά εφόσον σηκώσανε το πόδι από το γκάζι, όλα μπόμπα (και ο Russell στην Αυστρία σήκωσε το πόδι από το γκάζι, το έδειξε η τηλεμετρία)
Η κίτρινη δεν αποκλείει την πιθανότητα οδηγικού λάθους, διότι ακόμα τους επιτρέπεις να ανταγωνίζονται, ασχέτως που σηκώνουν το πόδι από το γκάζι στιγμιαία. Θα μπορούσε να είχε κάτι το οδόστρωμα σε εκείνο το σημείο, πρέπει να σκάσει κάποιος πάνω στο ακινητοποιημένο μονοθέσιο για να το αντιμετωπίσεις διαφορετικά?
Ο λόγος που το σκηνικό μου έχει κάτσει άσχημα είναι λόγω του σημείου του ατυχήματος. Εάν έφευγε έξω στην 1η στροφή που έχει άπλα, μαζί σου, κίτρινη σημαία όλα καλά. Αλλά εδώ έκοβε το μισό πλάτος της πίστας σε εκείνο το σημείο
Μέχρι και αυτός
https://x.com/MV33Racing/status/2104166477003657536
BARHonda έγραψε:Ο λόγος που το σκηνικό μου έχει κάτσει άσχημα είναι λόγω του σημείου του ατυχήματος. Εάν έφευγε έξω στην 1η στροφή που έχει άπλα, μαζί σου, κίτρινη σημαία όλα καλά. Αλλά εδώ έκοβε το μισό πλάτος της πίστας σε εκείνο το σημείοBARHonda έγραψε:Μέχρι και αυτός
https://x.com/MV33Racing/status/2104166477003657536

BARHonda έγραψε:Δεν ξέρω αν γνωρίζετε / θυμάστε την αφορμή για την οποία δημιουργήθηκε ο θεσμός του VSC
Όλα είναι θεωρητικά bulletproof μέχρι να γίνει η στραβή
Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]