Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/54149572-audi-a6-allroad#bigger-photos

έχει πλάκα να'ναι με πειραγμένα χιλιόμετρα

με 3.5 χιλιαρικάκια ίσως να το περνα το κορίτσι για να του τραγουδήσω i will fly you to the moon and back

Σωστά είναι τα χλμ, 735Κ . Σε αυτόν είχα πάει με φίλο να δει αμάξι και του έλεγε ότι στα αμάξια του μόνο 10w40 βάζει,να το αουντι έξω έχει φτάσει τα 700Κ και ακόμα πάει με το 10 40!!Κολλητά είναι και άλλος μαντράς,κυριολεκτικά ένα καγκελάκι τους χωρίζει.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#907602 Χα , το 10W-40 δεν ειν κακό αν αλλάζεται τακτικά αλλά δεν προβλέπεται σε σύγχρονους κινητήρες της VW , δηλ από το 2003-2005 και μετά.
Δηλαδή είναι δικό του-δικό του ; και του βαζε λάδια εκτός προδιαγραφών από την αρχή ;
και δεν κατάφερε να το πουλήσει ακόμα;
10W40 νομίζω ήταν στα προτεινόμενα σε ΕVO / scooby και γκοντζίλες. και ματίζ :ninja:
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Χα , το 10W-40 δεν ειν κακό αν αλλάζεται τακτικά αλλά δεν προβλέπεται σε σύγχρονους κινητήρες της VW , δηλ από το 2003-2005 και μετά.
Δηλαδή είναι δικό του-δικό του ; και του βαζε λάδια εκτός προδιαγραφών από την αρχή ;
και δεν κατάφερε να το πουλήσει ακόμα;
10W40 νομίζω ήταν στα προτεινόμενα σε ΕVO / scooby και γκοντζίλες. και ματίζ :ninja:

Δεν ξέρω αν το είχε απο καινούργιο ,αμφιβάλλω,μαντράς ειναι.