Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
giannik1977 έγραψε:Με το που πληρωθούμε τέλος του μήνα λέω να πάρω αυτό
http://www.gsmarena.com/samsung_i9300i_galaxy_s3_neo-6289.php
για την σύζυγο.. τι λέτε?
κόστος 160 € από skroutz...
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ουδεμία ανάμιξη είχα στην επιλογή του. Δεν τον γνωρίζω τον κύριο και δεν τον έβαλα να πει για την επιλογή αυτού του κινητού επί τούτου.

Τα παραπάνω γιατί έφαγα ένα σχετικό κραξιματάκι όταν αναφέρθηλε σε αυτή τη συσκευή πριν από λίγες μέρες.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#90659 Πάρτο αλλιώς,εσύ προσέλκυσες το ενδιαφέρον λόγω των ενδελεχων ερευνών και αναλύσεων μιας καταστροφικής επιλογής ενώ ο giannik 1977, πλήρως αδιάφορος δεν απασχόλησε κανέναν παρά ότι θέλει να κάνει την ίδια άθλια επιλογή! :-) so,enjoy that! :-)
Άβαταρ μέλους
By corsair
#90660 παρακαλώ να ελεγχθεί η IP του Sknipper και να συγκριθεί με αυτη του Giannik... εχω σοβαρες υποψίες πως κρυβεται το ιδιο ατομο απο πισω...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#90667 Καταστροφική.... άθλια επιλογή.... μέλι στάζει το στόμα σας! :( :vava:
Να προσθέσω και οπισθοδρομική; :lol:
Καθώς όμως το κατέχετε το θέμα οφείλουμε να σας ακούμε. Αυτή τη φορά πάντως με πείσατε. Και περιμένω να κυκλοφορήσει το Archos 50 diamond εκτός αν πείτε και τίποτα άλλο :lol:
Άβαταρ μέλους
By Άρης
pik. έγραψε:..Αλλα για κυριο κινητο ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ.

so edgy
socratesn έγραψε:ουτως ή αλλως νομιζω ασπρο = 16GB :s_dunno

Όχι, εμένα 64άρι ήταν
pik. έγραψε:|λογοκρισία| με την oneplus στα 349Ε το 64αρι...

Πω, όντως :thumbsdown: . Από 25 Μαρτίου η αύξηση, άρα μπορεί κάποιος να το πάρει σταλμένο στα 320€ την Τρίτη 24.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#90695 @Qsis: Υπομονή λίγο για το Ν4, και το 5.0 επίσημα βγήκε 2 εβδομάδες μετά του Ν5 ...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#90700 το n4 το έχει η γυναίκα δε με απασχολεί τόσο, αν και αυτή χαίρεται όταν σκάνε τα updates :lol:

εμένα το ενδιαφέρον μου είναι στο n7 (2013) καθώς και το Ζ1, κυρίως στο Ζ1 δηλαδή που είναι και το βασικό μου εργαλείο

παρεπιπτόντως το γυαλί του Ζ1 μου φαίνεται ανησυχητικά ανθεκτικό :lol: έχει φάει πλακάκια και άσφαλτο και δεν παθαίνει τίποτα πέρα από γρατζουνιές στη ζελατίνα (κλάιν)

γενικά η συσκευή είναι φοβερά στιβαρή και δε χρειάζεται θήκη, αν δε μου είχε εμφανίσει αυτή τη βλακεία με το να μου χαλάσει η δόνηση θα ήταν άριστη, αλλά κάτι έπρεπε να κάνει η sony για να μου τη σπάσει :rant:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#90722 όχι και μάλλον δε θα το πάρω ποτέ, σιγά το update

μάλλον κάνα σκοτωμένο Ζ4 με βλέπω να παίρνω αν τελικά παραμείνω σε sony

και ίσως πάρω κάνα Ζ3 (σκοτωμένο πάντα στα 300λιγα) δώρο στη γυναίκα που παραπονιέται για την αυτονομία του nexus 4 της

το Ζ1 ακόμα δε μου έκλεισε χρόνο και τα κινητά συνηθίζω να τα κρατάω καμιά 2ετια τουλάχιστον

εντάξει έχει τα μειονεκτηματά του, αλλά επεξεργαστικά είναι δυνατό, μπαταρία έχει καλή, υποστήριξη αξιοπρεπή
δε θα κακοπάθω αν μείνω με αυτό
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#90738 Στο Ν4 βάλε AK Kernel (με balanced profile από εδώ) ή franco kernel και greenify, και θα φτάνει άνετα 4++ ώρες SOT.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#90755 δε με αφήνει να της πειράζω το κινητό και βαριέμαι βασικά να ασχοληθώ

άσε που έτσι κι αλλιώς αντιμετωπίζει και τη φθορά της μπαταρίας και δε γίνεται να την αλλάξει έτσι απλά...

μάλλον για κάνα power bank τη κόβω μέχρι να αλλάξει συσκευή και να το παρατήσει όπως έκανα κι εγώ

θα της έδινα το δικό μου, αλλά το έκανα τράμπα με την αδερφή

βέβαια η αδερφή με g2 δε καταλαβαίνω ακριβώς τι το θέλει, δε νομίζω ότι το χρησιμοποιεί ιδιαίτερα, αλλά τελοσπάντων, δε παίζει να μου το δώσει πίσω
Άβαταρ μέλους
By pik.
#90822 παρε στην γυναικα ενα αλλο...
:shifty:
Άβαταρ μέλους
By velissarios
#90826 Αυτό είναι το μέλλον . (και το διαβάσατε πρώτοι)

- Tablet εξαφανισμένα σε 2-3 χρόνια (το πολύ), στο χρονοντούλαπο μαζί με το walkman και το minidisk.
- Αντικατάσταση των κινητών με υπολογιστές παλάμης (με ελάχιστη ή καθόλου οθόνη).
- Augmented reality με διάφορα (wearable) μέσα για την οθόνη και τον χειρισμό του λειτουργικού.
- Γιγάντωση του ΙοT για τα υπόλοιπα.

και αρχίσαμε:
HIRIS: the first wearable computer, for everyone (πολύ πρωτόγονο για την ώρα...)
https://www.indiegogo.com/projects/hiris-the-first-wearable-computer-for-everyone

και μια ματιά στο 2018 (σε 3 χρόνια)

:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
pik. έγραψε:παρε στην γυναικα ενα αλλο...
:shifty:

Είπα z3 μόλις βγει το 4 και πεσει στα 300λιγα
Άβαταρ μέλους
By pik.
#90835 μηνες μακρια,δεν αντεχεις... :lol: