Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#906685 Ευτυχώς που έγιναν οι διανοίξεις. Βοηθούν πολύ με κάτι τέτοια ζωντόβολα που νομίζουν ότι επειδή είναι ντόπιοι κάνουν και κουμάντο
Άβαταρ μέλους
By Bayern7

https://www.facebook.com/argy.tsig/post ... Pm9Xgkbsal

:metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#906714 Κάπου εδώ να πω για το μησιγά που φάγαμε στο Άκτιο για το υποθαλάσσιο πέρασμα, μιας και απλά απουσίαζε λωρίδα με πομποδέκτη.
Εύγε!!
Άβαταρ μέλους
By dimik
#906720 Μπαίνω Ε65, μετά από λίγο λέω στην σύζυγο "ωραίος δρόμος, για αυτόν δίνω και.. 5 ευρώ διόδια".

Μετα απλό λίγο "Διόδια - 4,50"

Πέρα από την πλάκα όμως cruise control 130 και απολαυστικός δρόμος με ωραία θέα.

< >
Άβαταρ μέλους
By bebes
#906763 Η αλήθεια ειναι οτι ήταν πολυ φτηνά τα διοδια της Εγμνατίας (σε σχέση με το έργο και τους άλλους αυτοκινητόδρομους), αλλά τωρα μάλλον το παραξήλωσαν...

Εγνατία Οδός: Εκτοξεύονται τα διόδια – Από 19,30 στα 52,20 ευρώ, από 2,10 στα 5,45 ευρώ η Τύρια

https://www.epiruspost.gr/egnatia-odos- ... ta-diodia/
Άβαταρ μέλους
By edmond
#906799 Να τονίσω και κάτι που αρχικά μου διέφυγε.
Πηγαίνοντας για Δ. Ελλάδα, περνάς 3 διόδια μέσα σε 10'.
Ρίο
Γέφυρα Ρίο-Αντίρριο
Κλόκοβα
Όλα μια σούμα στα 21€+...
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
edmond έγραψε:Να τονίσω και κάτι που αρχικά μου διέφυγε.
Πηγαίνοντας για Δ. Ελλάδα, περνάς 3 διόδια μέσα σε 10'.
Ρίο
Γέφυρα Ρίο-Αντίρριο
Κλόκοβα
Όλα μια ΟΜΟΡΦΙΑ στα 21€+...

Στο διόρθωσα :lol:

Αγαπάμε Ελλάδα γιατί το λιπαντικό έχει φτάσει παχύ έντερο
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#907278 Εικόνα

Δευτέρα πρωί, η κίνηση αυξημένη και οι οδηγοί δύο οχημάτων επέλεξαν να προσπεράσουν, εντελώς παράνομα, πάνω σε διπλή διαχωριστική γραμμή, περνώντας στο αντίθετο ρεύμα.
Τα περιστατικά ήταν πανομοιότυπα: το ένα καταγράφηκε στη Νεάπολη Λασιθίου, το άλλο στον Καβρό Χανίων.

https://www.cretalive.gr/eida-akoysa/ep ... osperasoyn
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#907294 Προτείνω δημόσιο λιθοβολισμό και κόψιμο όρχεων (σε όποιον ρουφιάνο τραβάει αντίστοιχες φωτογραφίες).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:Προτείνω δημόσιο λιθοβολισμό και κόψιμο όρχεων (σε όποιον ρουφιάνο τραβάει αντίστοιχες φωτογραφίες).

Πεστα χρυσοστομε. Φαγαμε μια ζωη για να μαθουμε τις μπατσοκαμερες και τωρα θα εχουμε να προσεχουμε και τις ρουφιανοκαμερες :protest:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#907309 Αυτό είναι φθόνος. Από τη στιγμή που δεν επηρέασε τον ίδιο τότε αναφώνησε "ε τον μλκ τι έκανε!" αλλά κατά βάθος τον ζήλεψε που κατάφερε και το έκανε.
Το αναμενόμενο θα ήταν να τον δώσει αυτός που επηρεάστηκε άμεσα, αν επηρεάστηκε, από το εν λόγω γεγονός.
Αν έπαιρνα 1€ για κάθε "Ε τον μλκ τι κάνει" θα ήμουν εισοδηματίας και θα είχα walkie talkie με την εκάστοτε αρμόδια υπηρεσία.

Πέρα από την πλάκα καλά έκανε και τον έδωσε αλλά μήπως θα έπρεπε πρώτα να σκεφτεί ΓΙΑΤΙ το έκανε. Παραπάνω μιλούσαμε για σωστή οδήγηση και αποφυγή πρόκλησης εκνευρισμού σε δρόμους μιας λωρίδας
Άβαταρ μέλους
By markvag
#907325 Συγνώμη, το πρόβλημα είναι ότι κάποιος έβγαλε φωτογραφία τους μ@λ@κες ή το ότι οι άνθρωποι είναι βλήματα που μπορεί να προκαλούσαν πολύνεκρα δυστυχήματα;;; :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#907328 Βλήματα υπάρχουν γενικότερα μην το ψάχνεις.
Φρέσκο παράδειγμα:
Επιστρέφω χθες σπίτι και έχω μπει Αμφιθέας αλλά πέφτω πάνω σ'ένα ανεξήγητο μποτιλιάρισμα.
Τελικά στο ύψος του Aladdin βλέπω ότι κάνουν έργα για οπτική ίνα κι έχουν κλείσει τη δεξιά λωρίδα λόγω μιας τεράστιας τάφρου που άνοιξαν.

Επί τόπου (ήμασταν σταματημένοι και είχα το maps ανοιχτό) έκανα αναφορά για κλειστή λωρίδα.

Τόσο δύσκολο ήταν να το κάνει κάποιος άλλος για να βοηθήσει τους επόμενους; Ελπίζω εγώ τουλάχιστον να βοήθησα κάποιον.

Αν μάθουμε να βοηθάμε πρώτα τους άλλους αντί μόνο να κράζουμε κατευθείαν. Τις προάλλες πχ είχε ήδη σκοτεινιάσει και πήγαινε ένας μπροστά μου με σβηστά φώτα. Του τα'παιξα 2-3 φορές και τα άναψε. Μάλλον από αφηρημάδα. Πολλοί πάντως νομίζω το κάνουν εσκεμμένα, γιατί έχουν αυξηθεί τα περιστατικά.