Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dodger έγραψε:Από χθες που καίγεται ο Άγιος Βασίλειος Βοιωτίας, η φωτιά έφτασε στη Ψάθα Αττικής. Χθες στις 2:30 τα ξημερώματα εκκένωσαν τον οικισμό της Ψαθάς προς Αλεποχώρι, ενώ το Πόρτο Γερμενό και το Προσυλι έχουν κάνει ολοσχερώς. Η φωτιά πάει και προς Βίλια, έχουν εκκενώσει τον οικισμό Αγίου Νεκταρίου.

Πάει το δάσος, πάνε τα σπίτια, πάνε τα ζώα, δυστυχώς.

Γιάννη το δικό σου εξοχικό είναι κοντά?
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#906549 Η φωτιά στον Άγιο Βασίλειο Βοιωτίας ξεκίνησε από σκάσιμο καλωδίων από ανεμογεννήτριες.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
mousatos έγραψε:Ανυπαρξία αντιπυρικων ζωνών. Παντού.

με τετοια δασικη υπηρεσια το οτι υπαρχει ακομη δασος ειναι επιτευγμα
Άβαταρ μέλους
By otso
dimviii έγραψε:
Dodger έγραψε:Από χθες που καίγεται ο Άγιος Βασίλειος Βοιωτίας, η φωτιά έφτασε στη Ψάθα Αττικής. Χθες στις 2:30 τα ξημερώματα εκκένωσαν τον οικισμό της Ψαθάς προς Αλεποχώρι, ενώ το Πόρτο Γερμενό και το Προσυλι έχουν κάνει ολοσχερώς. Η φωτιά πάει και προς Βίλια, έχουν εκκενώσει τον οικισμό Αγίου Νεκταρίου.

Πάει το δάσος, πάνε τα σπίτια, πάνε τα ζώα, δυστυχώς.

Γιάννη το δικό σου εξοχικό είναι κοντά?

Το δικο του δεν κινδυνευει προς το παρον , της αδελφης του αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι στην επικινδυνη ζωνη.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#906563 Το δικό μου είναι στη Οινόη, δεν έχω θέμα εκεί. Της αδερφής μου στη Ψάθα είχε (και έχει) φόβο, χθες που πέρασε η φωτιά την περιορίσανε αλλά και λόγω αέρα πήγαινε βόρεια προς Μέγαρα. Υπάρχουν αναζωπυρώσεις αλλά έχει πυροσβεστικά και εκεί. Πήγα χθες να πάρω τον σκύλο με συνοδεία τροχαίας.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#906567 Κρίμα για τους πιλότους. Κι εδώ δε θα φταίει κανείς άλλος . Δε θα τιμωρηθεί κανείς.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#906569 Να μάθουμε τι εκπαίδευση και εξοπλισμό επικοινωνίας είχαν οι συντονιστές .
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#906576 Λένε Δανός ο πιλότος, Έλληνας ο συντονιστής. Έτσι όπως φάνηκε στο βίντεο, το ελικόπτερο που έπεσε δεν έκανε κάτι, το άλλο πήγαινε από πίσω αριστερά καταπάνω του. Ίσως λόγω αέρα; Δεν ξέρω.. κρίμα...

Την οργάνωση που είχαν οι Ρουμάνοι, και περισσότερο ακόμη, οι Πολωνοί πυροσβέστες, εμείς ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Μην αναφέρω εξοπλισμό και μηχανήματα. Τα θυμάμαι από τη προηγούμενη φωτιά στον Πατέρα.