Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#906435 Τάκαρος: «Καταστροφική η απόφαση της Ferrari να βάλει τον Χάμιλτον για πιτ! Πραγματικά ΦΡΕΝΤ τι σκεφτόσασταν εκεί;;;;;" :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Τίποτα δεν σκεφτόταν Τάκη μου.
Είναι η ώρα τώρα, ανεβαίνει το ζάχαρο, έρχεται η υπνηλία, βαραίνει.... :help:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#906436 Ναι ρε Νίκο τι ακριβώς λες; Αν χάσει τη θέση ας τη χάσει. Το track position στη Βουδαπέστη είναι σχεδόν σαν το Μονακό, δεν το δίνεις έτσι
Άβαταρ μέλους
By g8777
#906437 Τι επικο σκατωμα μωρμλκ; Σαν ελβετικο ρολοι ή μαλλον σαν ελβετικος σουγιας ( lol, πως τα λεω ρε Μικερφουλη) λειτουργησε η Σκουντερια. Τι να λεμε τωρα , ματια εχουμε και τα γραφουμε οπως ακριβως ειναι, σαν τον Θεμη Σινανογλου.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Corto Maltese έγραψε:Ναι ρε Νίκο τι ακριβώς λες; Αν χάσει τη θέση ας τη χάσει. Το track position στη Βουδαπέστη είναι σχεδόν σαν το Μονακό, δεν το δίνεις έτσι

Ναι όντως εδώ δε περνάς με τίποτα.

Δεν έπρεπε να τους βάλει.

Μαξ τερμάτισε με 29 γύρους σοφτ

Τουλάχιστον πήραμε συνολικά παραπάνω βαθμούς στο κατασκευαστών από μερκ.

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#906439 Δεν είπε κάποιος στον σαρλ να αφήσει το γκάζι για 0.7" ξερωγώ... :shifty: :shifty:
Νιάου. :s_bye
Στην Ουγγαρία το τρακ ποζίσιον είναι σαν Μονακό αν είσαι κανάς μαξ, αν είσαι στη σκουντερία η φάση μπορεί και να είναι 'δεν κατάλαβα από που μου ήρθε κυρ βασέρ μου' :roll:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Δεν είπε κάποιος στον σαρλ να αφήσει το γκάζι για 0.7" ξερωγώ... :shifty: :shifty:
Νιάου. :s_bye
Στην Ουγγαρία το τρακ ποζίσιον είναι σαν Μονακό αν είσαι κανάς μαξ, αν είσαι στη σκουντερία η φάση μπορεί και να είναι 'δεν κατάλαβα από που μου ήρθε κυρ βασέρ μου' :roll:

Και αυτός θα το άφηνε :shifty: :shifty:

Το προσπερασμα του Μαξ ήταν παλικαρισιο και έπιασε τον Χάμιλτον στον ύπνο.

Κατά τα άλλα άλλη μία εκπληκτική στρατηγική της σκουντερια.. ΝΟΤ.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#906443 Πάντως Χαμιλτον είχε 25 γύρους hard πριν μπει στο vsc με 14 γύρους αγώνα. Δε ξέρω αν θα έβγαζε 39 γύρους το hard…

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#906444 Δεν υπάρχει περίπτωση τι συζητάμε τώρα. Πίσω του ερχόταν ο μαξ με κάτι λίγες ορεξούλες aka τον μάζευε πειστικά. Δεν μας έκατσε στο σωστό μομέντουμ το VSC, απλά αυτό.
Όποιος πιστεύει πως ο μαξ δεν θα τον πέρναγε στους επόμενους 877 γύρους που απέμεναν, ας το πει τώρα αλλιώς να σωπάσει για πάντα :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#906445 Νομίζω μεγαλύτερο λάθος ήταν που σε αυτόν τον αγώνα δε διαχειρίστηκαν τη ποινή του Χαμιλτον σωστά. Έπρεπε να πούνε στο Λεκλερκ να κόψει ώστε μετά τη ποινή μη χάσει θέση και βαθμούς.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#906446 :dizzy: :dizzy:

Είναι δυνατόν η ομάδα να του πει να κάνει άκρη να περάσει ο Χάμιλτον που θα έτρωγε και ποινή?

Τα λέτε για να κάνουμε κουβεντούλα εδώ ή τα εννοείτε? Να ξέρουμε να απαντάμε σοβαρά ή όχι…

Πάλι τα ίδια θα λέμε; Σε κάθε αγώνα που δε θα κερδίζει ο Λούης τον Λεκλερκ θα λεμε ότι πρέπει η ομάδα να δώσει εντολή να περάσει μπας και πάρει τίτλο;

Παμε καλά; :s_omg
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε::dizzy: :dizzy:

Είναι δυνατόν η ομάδα να του πει να κάνει άκρη να περάσει ο Χάμιλτον που θα έτρωγε και ποινή?

Τα λέτε για να κάνουμε κουβεντούλα εδώ ή τα εννοείτε? Να ξέρουμε να απαντάμε σοβαρά ή όχι…

Πάλι τα ίδια θα λέμε; Σε κάθε αγώνα που δε θα κερδίζει ο Λούης τον Λεκλερκ θα λεμε ότι πρέπει η ομάδα να δώσει εντολή να περάσει μπας και πάρει τίτλο;

Παμε καλά; :s_omg

Τώρα αυτά τα γράφεις επίτηδες για φλειμ;

Ποια άκρη να κάνει; Μπροστά ήταν ο Χαμιλτον 4,7 δευτ με 5 ποινή. Αυτό που λέω είναι να του έλεγαν να κόψει όσο μπορεί να μη χάσει θέση και βαθμούς.

Εν τω μεταξύ ο Χαμιλτον έφαγε ποινή για παραβίαση ορίου ταχύτητας στο πιτ Λέιν κατά 0.1km/hr

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#906448 Νομίζω Nikos! ότι έχεις λάθος αντίληψη του σπορ. Προφανώς η Φερράρι κυνηγάει το κατασκευαστών, πρωτίστως.

Δεν το προσωποποιώ τώρα αλλά όποιος παρακολουθεί 20-30 χρόνια μηχανοκίνητο αθλητισμό και δεν έχει καταλάβει κάτι τόσο βασικό.. ε :vava:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:Νομίζω Nikos! ότι έχεις λάθος αντίληψη του σπορ. Προφανώς η Φερράρι κυνηγάει το κατασκευαστών, πρωτίστως.

Δεν το προσωποποιώ τώρα αλλά όποιος παρακολουθεί 20-30 χρόνια μηχανοκίνητο αθλητισμό και δεν έχει καταλάβει κάτι τόσο βασικό.. ε :vava:

Συνεχίζεις τις εξυπνάδες;

< >