Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
bill33 έγραψε:
bill33 έγραψε:
bill33 έγραψε:
...........κοίταγα μπας και αλλάξω και ταυτότητα τώρα που είμαι Ελλάδα αλλά Τρίπολη δεν υπάρχει ραντεβού ούτε για δείγμα,Μεγαλόπολη που κοίταζα σαν εναλλακτική δεν έχει ραντεβού πριν τον Δεκέμβρη και Τρόπαια είναι 1ωρα και ο δρόμος.Βαριέμαι να οδηγάω μέχρι εκεί.

Και τελικά κατάφερα να βρω ραντεβού Μεγαλόπολη τον Ιούλη .Τρίπολη συνεχίζει να μην υπάρχει τιποτα για τις επόμενες 90 μέρες.Ελπίζω να την παραλάβω πριν φύγω ,10 μέρες πιστευω ειναι αρκετές .

Update την Παρασκευή 10-07 πήγα Μεγαλόπολη ,ευκολη διαδικασία,ούτε 10 λεπτά με τις φωτό που μου έβγαλαν.Είπαν ότι σε 10 μέρες θα είναι έτοιμη δηλαδή 20-07 και την επόμενη φευγω .Λέω αυριο να πάρω τηλεφωνο μπας και την έχουν λάβει ήδη.Μου είπαν ότι την κρατάνε 8 μήνες αν δεν προλάβω να την παραλάβω.

Πήγα σήμερα αλλά δεν είχε έρθει.Οπότε τον Νοέμβρη που θα ξανακατέβω.
Άβαταρ μέλους
By bill33
bill33 έγραψε:
bill33 έγραψε:
bill33 έγραψε:
bill33 έγραψε:
...........κοίταγα μπας και αλλάξω και ταυτότητα τώρα που είμαι Ελλάδα αλλά Τρίπολη δεν υπάρχει ραντεβού ούτε για δείγμα,Μεγαλόπολη που κοίταζα σαν εναλλακτική δεν έχει ραντεβού πριν τον Δεκέμβρη και Τρόπαια είναι 1ωρα και ο δρόμος.Βαριέμαι να οδηγάω μέχρι εκεί.

Και τελικά κατάφερα να βρω ραντεβού Μεγαλόπολη τον Ιούλη .Τρίπολη συνεχίζει να μην υπάρχει τιποτα για τις επόμενες 90 μέρες.Ελπίζω να την παραλάβω πριν φύγω ,10 μέρες πιστευω ειναι αρκετές .

Update την Παρασκευή 10-07 πήγα Μεγαλόπολη ,ευκολη διαδικασία,ούτε 10 λεπτά με τις φωτό που μου έβγαλαν.Είπαν ότι σε 10 μέρες θα είναι έτοιμη δηλαδή 20-07 και την επόμενη φευγω .Λέω αυριο να πάρω τηλεφωνο μπας και την έχουν λάβει ήδη.Μου είπαν ότι την κρατάνε 8 μήνες αν δεν προλάβω να την παραλάβω.

Ελληνική Αστυνομία
Παραλαβή Δελτίου Ταυτότητας
Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε
χχχχχχχχχχχχχχχχχ
Σε συνέχεια της αίτησης σας για την έκδοση νέου δελτιου ταυτότητας, σας γνωρίζουμε ότι το νέο σας δελτίο είναι διαθέσιμο για να το παραλάβετε.

H Υπηρεσία Έκδοσης είναι: Α.Τ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

15 μέρες μετά την αίτηση. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:
bill33 έγραψε:
bill33 έγραψε:
bill33 έγραψε:
bill33 έγραψε:

Ελληνική Αστυνομία
Παραλαβή Δελτίου Ταυτότητας
Αγαπητή Κυρία / Αγαπητέ Κύριε
χχχχχχχχχχχχχχχχχ
Σε συνέχεια της αίτησης σας για την έκδοση νέου δελτιου ταυτότητας, σας γνωρίζουμε ότι το νέο σας δελτίο είναι διαθέσιμο για να το παραλάβετε.

H Υπηρεσία Έκδοσης είναι: Α.Τ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

15 μέρες μετά την αίτηση. :yahoo:

Στειλε μειλ

Ευχαριστω πολυ....αργησατε ομως....σε 110 μερες τωρα θα με δειτε . :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#906373 Ενα κιλό χοντρό αλάτι θα τους στείλω να την βάλουν μέσα.

Dimitris_P έγραψε:Δεν την πρόλαβες όμως απ'ότι κατάλαβα

Οχι,είμαι Αγγλία απο την Τρίτη.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#906376 Δεν υπάρχει θέμα, επιβεβαιωμένο και τηλεφωνικά μιας και αργούσαμε να κατέβουμε Πύλο για παραλαβή. Ήταν έτοιμες από τέλη Γενάρη και παραλάβαμε τέλη Απρίλη.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#906377 Μου έχουν πει οι ίδιοι ότι και 11 μήνες την κρατάνε.Αν με πάρουν τηλέφωνο θα τους πω πάλι.