Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#90058 Turbo είναι η 116 με 136 άλογα.
Καλά θα έλεγα πως πάει.
Αν και μια φθηνότερη Giulietta με 170 άλογα μάλλον θα την προτιμούσα.
Αλλά αυτά είναι γούστα.
Άβαταρ μέλους
By xenos
EDDIE_147 έγραψε:Ξέρω ότι 5.000 είναι λεφτά ήτοι μεγάλη υπέρβαση αλλά νομίζω ότι θα έκανες πολύ καλή επιλογή.

:ninja:

EDDIE_147 έγραψε: :s_devil --> Με άλλα 5Κ πάνω βρίσκεις φρεσκομεταχειρισμένη 316 τουρμπάτη...
Just saying... :ninja: :ninja:

:metalo: :metalo: :metalo:
Ρε τι λέτε; Μιλάμε πολλά $$$ πάνω!!!! :rant: (αν και μου αρέεεεσειιιιι :lipsealed: )

nass έγραψε:Μόνο που του ίδιου του ενδιαφερόμενου, ως πλέον αρμόδιου, η Giulietta του φάνηκε μικρή άρα, πόσο δε μάλλον, και η 1. Και το κακό με τους ρημάδες τους χώρους είναι ότι, σε αντίθεση με πχ. την ιπποδύναμη ή το κράτημα, δεν βελτιώνονται (ΟΚ βάζεις ένα μπαούλο στην οροφή και βελτιώνεις το χώρο αποσκευών, με κόστος...)

Χθες μπήκα σε μια 1 και οκ δεν είναι μεγάλο αμάξι αλλά νομίζω γκολφ-ίζει σε χώρους, δλδ οκ αλλά όχι πλούσιοι. Σε επίπεδο επιβατών για 2 μέτριους ενήλικες + 2 παιδιά πίσω φαίνεται σχετικά οκ. Ψηλοί μαντραχαλαίοι θα έχουν θέμα λογικά. Το πορτ μπαγκάζ είναι λίγο διαφορετικό (πιο βαθύ και ρηχό, αλλά παραλληλόγραμμο.)

nass έγραψε:Οσο για το οδηγικό κομμάτι, δεν είμαι σίγουρος ότι μια ατμοσφαιρική 116 με (πόσα ? δε θυμάμαι) ατίθασα το καλύπτει εκτός και αν μιλάμε για χαζο-παντιλίκια με 2α σε σαπουνόδρομους. Περί ορέξεως βέβαια...

Μιλάμε για 1.6Τ, όχι ατμο.
Άβαταρ μέλους
By nass
#90066 Λάθος μου, νόμιζα ότι αναφερόσουν στην παλιότερη σειρά 1 -αλλά δεν αλλάζει κάτι ως προς τον προβληματισμό μου. Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα.

Η Giulietta σου φάνηκε μικρότερη από την 1 ?
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#90078 Η Giulietta δεν νομίζω να έχει λιγότερο χώρο πίσω από την bmw 1 σε πλάτος και χώρους για τα γόνατα, αλλά όσον αφορά το διαθέσιμο ύψος θεωρώ ότι οι Ιταλοί έχουν κάνει μεγάλη βλακεία.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#90094 Η διαφορά σε χώρους είναι μικρή.

Ποιοτικά η F20 είναι αρκετά σκαλοπάτια πάνω από την Giulietta καθώς επίσης και στη θέση οδήγησης, εσωτερικό, bucket κλπ.

Η πίσω κίνηση δίνει μια άλλη αίσθηση όσο να'ναι, οπότε έχει διαφορά για μένα και νομίζω και όποιος είχε πισωκίνητο το καταλαβαίνει αυτό που λέω.
Άβαταρ μέλους
By costas80
#90105 Πήρα κι εγώ τηλέφωνο το Σπανό και μου είπε ο πωλητής ότι έχει ετοιμοπαράδοτα κάποια αυτοκίνητα με μεγάλη έκπτωση λόγω της παρουσίασης του καινούργιου μοντέλου. Αλλά από ότι μου είπε έχει το diesel μοντέλο.
Πήρα και το Σφακιανάκη και αυτός έχει μοντέλα και μάλιστα έχει βενζίνη 136 άλογα γύρω στα 21000€. Λέω την Παρασκευή να περάσω να δω.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#90298 Πάντως σε σύγκριση με κάτι σαπίλες ( :lol: ) που έχουν παρελάσει από το τοπικό, χίλιες φορές να πάρεις τρέιλερ με κοτσαδόρο και τη BMW.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#90628 Κοντεύει να παρθεί η τελική απόφαση........
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
xenos έγραψε:Κοντεύει να παρθεί η τελική απόφαση........

Ακολούθα τη "προπέλα" (αν και δεν είναι προπέλα το σήμα, απλά για χάρη παρομοίωσης το αναφέρω) και δε θα χάσεις. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By costas80
#90916 Πήγα και είδα στο Σφακιανάκη. Έχει δύο 116 βενζίνη με χειροκίνητο κιβώτιο το ένα sport line, το άλλο urban. Πολύ καλή η έκπτωση. Το σκέφτομαι σοβαρά. Η κατανάλωση είναι γύρω στα 7.5lt ;
Άβαταρ μέλους
By xenos
costas80 έγραψε:Πήγα και είδα στο Σφακιανάκη. Έχει δύο 116 βενζίνη με χειροκίνητο κιβώτιο το ένα sport line, το άλλο urban. Πολύ καλή η έκπτωση. Το σκέφτομαι σοβαρά. Η κατανάλωση είναι γύρω στα 7.5lt ;

Από όσο γνωρίζω, είναι δεσμευμένα και τα 2 που λες.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#91134 Ο σπάνος είχε ένα μόνο φτωχό σε βενζίνη και νομίζω είπες ότι πουλήθηκε; Μπορεί να θυμάμαι και λάθος.

Ο σφακιανακης έχει όμως κάποια αυτόματα βενζίνη όπως κ ντίζελ.