nass έγραψε:Ψάξε να βρεις τον εν λόγω αισθητήρα σε κανα e-Bay (πήγαινε BMW μάθε part number πρώτα)
Μπορεί να βρει το p/n εδώ:
http://bmwfans.info/parts-catalog/
nass έγραψε:Ψάξε να βρεις τον εν λόγω αισθητήρα σε κανα e-Bay (πήγαινε BMW μάθε part number πρώτα)
αχαχουχα, κακό ε
sknipper έγραψε:Δεν ξέρω τι περίμενες από την F10 σε δίλιτρη, ντίζελ τετρακίνητη έκδοση.... Όπως και να το κάνεις είναι πολύ αυτοκίνητο και αντιστάσεις.
sknipper έγραψε:Επίσης έχω περιέργεια τι περίμενες από το κιβώτιο που δεν σε ικανοποίησε.
rocsta έγραψε:Tα τελευταία χρόνια τα BMW πρέπει να είναι τα πιο πρηξαρχίδικα σε χαζές βλάβες μοτέρ, ακολουθούμενα απ' τα VW group αλλά εκεί έχει και πιο σοβαρές.
kostis20 έγραψε:Επειδή έχεις ήδη ένα καλό κιβώτιο με αρκετές ταχύτητες. Ας σκεφτούμε, τι καλύτερο μπορεί να έχει ένα αυτόματο κιβώτιο στη χρήση του. Να είναι ήσυχο, γρήγορο και ομαλό με καλή απόκριση στις εντολές. Αυτά τα είχες σε μεγάλο βαθμό. Πάντως έχει διαφορά, απλά μπορεί να μην γίνεται και τόσο αντιληπτή. Είναι λίγο πιο γρήγορο και ομαλό και έχοντας περισσότερες σχέσεις θα είσαι στις στροφές που θέλεις σε όλες πρακτικά τις περιπτώσεις. Αν προερχόσουνα από 4τάχυτο τότε η διαφορά θα ήταν τεράστια (ακόμα και σε σχέση με το 6άρι δικό σου).sknipper έγραψε:...έχω περιέργεια τι περίμενες από το κιβώτιο που δεν σε ικανοποίησε.
Γράφω οτι το περίμενα καλύτερο με όλους αυτους τους διθυράμβους που εχω διαβάσει και εδω μέσα.![]()
Όπως έγραψα δεν έχει και ιδαιτερη διαφορά απο το 6αρι της δικιάς μου.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού:[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]