Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#905998 Θεουλη μου ας κερδισει σημερα η Αργεντινη και μετα δε θα με πειραξει τοσο να το σηκωσουν οι Ισπανοι το κατσαρολι. Αλλα το σημερινο δεν ειναι "ενα απλο παιχνιδι" για τους Αργεντινους. Ειναι ΠΟΛΕΜΟΣ εναντια στον κατακτητη :s_shout
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Θεουλη μου ας κερδισει σημερα η Αργεντινη και μετα δε θα με πειραξει τοσο να το σηκωσουν οι Ισπανοι το κατσαρολι. Αλλα το σημερινο δεν ειναι "ενα απλο παιχνιδι" για τους Αργεντινους. Ειναι ΠΟΛΕΜΟΣ εναντια στον κατακτητη :s_shout

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#906003 Τί ανατροπή είδαμε!
Δύο γκολάρες και δύο δοκάρια η Αλμπισελεστε και τα αγγλακια πάνε σπίτι. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:...δε θα με πειραξει τοσο να το σηκωσουν οι Ισπανοι το κατσαρολι...

Που και που λεω και καμια μλκια για να περναει η ωρα :s_cool

Κατα τα αλλα με αυτη την ανατροπη, χρωσταω ενα τρισαγιο που εκανα ταμα για να σχωρεθουν τα πεθαμενα της Μαργκαρετ της Θατσερ :s_yes
Άβαταρ μέλους
By edmond
#906008 Με το 1-0 τα...γατάκια, γιατί λιοντάρια δεν τα λες σε καμία περίπτωση, κλείστηκαν πίσω. Ούτε μια φορά να βάλουν την μπάλα κάτω να βγουν σε αντεπίθεση, όλο κλοτσιά τη μπάλα στο Θεό και όπου πάει.
Επειδή όμως ο Θεός είναι(ήταν) ο Μαραντόνα, τους την έστειλε πίσω συστημένη...δις.
Με τις υγείες σας αγγλάκια. Οι λατινοαμερικάνικες ομάδες έχουν πρωτίστως ψυχή, τους το δίνω.
Προφανώς παίζει και ο ρόλος τύχη, την θες έστω λίγο για να κάνεις 2 ματς ανατροπή-πρόκριση μετά το 80'-85'.
Σπουδαίο ματσίδιον προβλέπεται ανάμεσα σε 2 ομάδες που θα μιλάνε αμφότερες σπανιόλικα, αλίμονο στο κοράκι. :lol: Το οτι οι μεν θα μπούνε με τη φάτσα του Cortez στη φανέλα το θεωρώ σημασιολογικό :shifty: :lol: Ευκαιρία να δούμε τους Αργεντίνους απέναντι σε ομάδα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Με το 1-0 τα...γατάκια, γιατί λιοντάρια δεν τα λες σε καμία περίπτωση, κλείστηκαν πίσω. Ούτε μια φορά να βάλουν την μπάλα κάτω να βγουν σε αντεπίθεση, όλο κλοτσιά τη μπάλα στο Θεό και όπου πάει.
Επειδή όμως ο Θεός είναι(ήταν) ο Μαραντόνα, τους την έστειλε πίσω συστημένη...δις.
Με τις υγείες σας αγγλάκια. Οι λατινοαμερικάνικες ομάδες έχουν πρωτίστως ψυχή, τους το δίνω.
Προφανώς παίζει και ο ρόλος τύχη, την θες έστω λίγο για να κάνεις 2 ματς ανατροπή-πρόκριση μετά το 80'-85'.
Σπουδαίο ματσίδιον προβλέπεται ανάμεσα σε 2 ομάδες που θα μιλάνε αμφότερες σπανιόλικα, αλίμονο στο κοράκι. :lol: Το οτι οι μεν θα μπούνε με τη φάτσα του Cortez στη φανέλα το θεωρώ σημασιολογικό :shifty: :lol: Ευκαιρία να δούμε τους Αργεντίνους απέναντι σε ομάδα.

Η μια ειναι ομαδα, η αλλη ειναι η συμμορια ατων 11 :lol:

Δεν ξερω ποιος θα κερδισει, δεν εχω καν προτιμηση αν και η Ισπανια με γοητευει αλλα το ιδιο κανει κι η αλητεια της Αλμπισελεστε :lol: , αλλα πιστευω θα δουμε τρομερο τελικο

Το συνθηματακι που τραγουδουσαν μετα το 1-0 των Αγγλων

Ohhhh Argentina vamos,

Ohhhhhh

Oh Argentina vamos,

Ponga huevos,

Que ganamos...

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#906012 Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος και καθόλου δεν με νοιάζει ποιος θα κερδίσει. Και καθότι ζω στην Αγγλία θα με βόλευε να κερδίσουν οι ντόπιοι για να είναι χαρούμενοι.
Εντελώς τυχαία είπα για να δούμε τι κάνει το ποδόσφαιρο και άρχισα να το βλέπω από το 81', σκέφτηκα εντάξει οι Αγγλάρες καλά το πήγανε, 1-0 και τελειώνει σε λίγο. Και μετά απόλαυσα ωραίο ποδόσφαιρο από τους Αργεντίνους. Όσο είδα ήταν φανερό ότι οι Άγγλοι ήταν λίγοι, οι άλλοι τους είχαν κανονικότατα. Είδα και κάτι στατιστικά ότι μέχρι τότε οι Αργ είχαν πολλά περισσότερες ευκαιρίες 10 αντί για 5, οπότε μάλλον τυχεροί ήταν οι Άγγλοι που έβαλαν γκολ πρώτοι.
Ειδικά το 1-1 ήταν πολύ ωραίο γκολ. Η 15χρονη κόρη μου συνεχίζει να με εντυπωσιάζει με τις γνώσεις της επί παντός επιστητού (ξέρει και για μουσική και τραγουδιστές της εποχής μου καλύτερα από μένα μερικές φορές). Να μου λέει, αυτός εκεί που πήγε για την μπάλα είναι ο Bellingham που είναι και μοντέλο και είναι γνωστό ότι δεν διστάζει να βουτήξει με τα πόδια με παπούτσια με τα κερατάκια (ξέρετε τι εννοώ) εναντίον των ποδιών ή γονάτων των αντιπάλων. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
glf έγραψε:Δε ξέρω που βρήκαν 10 ευκαιρίες οι Άγγλοι...
Οι Αργεντίνοι είχαν τις 10, οι Άγγλοι τις 5.
Όχι συνολικά, κάποια στιγμή που βγήκε ένα πινακάκι που το έλεγε.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#906127 Ωραίο ματσίδιον.
Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα το σηκώσει, αν όμως η Αργεντινή δεν τελειώσει τον αγώνα με 9 παίκτες, θα είναι σκάνδαλο!
:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso