Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#903605 Δεη το κατάλαβα τι τελευταίο, γιατί να το κάνεις με το χέρι την αλλαγή; Αφού υπάρχουν θερμοστατικές τρίοδες βάνες που το κάνουν αυτόματα.
Δεν χρειάζεται κανένας αυτοματισμός άλλος,το κάνει η βάνα χωρίς βοήθεια.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#903629 Σωστά. Και χρειάζεται απλώς έναν υδραυλικό να στο εγκαταστήσει, ούτε ηλεκτρολόγους, ούτε περίεργους αυτοματισμούς που μπει και να μην δουλεύουν πάντα.
Αυτό δουλεύει με τη θερμοκρασία. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι πως μπορεί να του παύει λίγο χρόνο να γυρίσει τα νερά αν η θερμοκρασία είναι κοντά στο setpoint. Αλλά μικρό το κακό.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Isambard έγραψε:Σωστά. Και χρειάζεται απλώς έναν υδραυλικό να στο εγκαταστήσει, ούτε ηλεκτρολόγους, ούτε περίεργους αυτοματισμούς που μπει και να μην δουλεύουν πάντα.
Αυτό δουλεύει με τη θερμοκρασία. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι πως μπορεί να του παύει λίγο χρόνο να γυρίσει τα νερά αν η θερμοκρασία είναι κοντά στο setpoint. Αλλά μικρό το κακό.

Το εβαλα και μαμαει :metalo:

Εφαγα σα ζωο 13 χρονια απο τη ζωη μου σκεπτομενος "εχει ζεστο νερο ο ηλιακος?" και κατεβαζοντας απειρα γαμοσταυριδια οταν ξεκινουσα το μπανιο και ανακαλυπτα οτι το ζεστο νερο τελικα δε φτανει για να ξεπλυνω τις σαπουναδες. Φανταστειτε τι καντηλια ριχνουν τιποτα μερακληδες που εχουν να ξεπλυνουν σαπουναδες+σπερμα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#905905 Περιμένω να ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις για να βγω στη γύρα για άμεση αγορά στρώματος 170εκ. Επειδή είναι περίεργη διάσταση δεν υπάρχουν σε ΙΚΕΑ κλπ.

Τον τελευταίο καιρό έχω μυοσκελετικές ενοχλήσεις το βράδυ και παρατήρησα πως στο 2ο κρεβάτι με στρώμα του ΙΚΕΑ ελάχιστα χρησιμοποιημένο κοιμόμουν πολύ καλύτερα.

Το μεγάλο το 170 είναι 10 χρονών οπότε φαντάζομαι τα έχει φάει τα ψωμιά του. Ήδη νιώθω τις λακούβες.

Το GPT προτείνει στρώμα με pocket springs.

Δεν ξέρω ποιά εταιρεία να εμπιστευτώ, ακόμα και το να ξαπλώσω λίγο στο στρώμα για δοκιμή δεν ξέρω αν θα μου πει κάτι. :superman:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#905906 Άμα πάρεις 160 οι 5 πόντοι σε κάθε πλευρά θα φαίνονται άσχημοι? Σε κάποια κρεβάτια μπορεί να μην φανεί καν.

Αυτό πάντως που τα παίρνουμε χωρίς δοκιμή πραγματική είναι μεγάλο πρόβλημα όντως. Άμα δεν κοιμηθείς ένα βράδυ τι να σου πουν τα 5 λεπτά στο μαγαζι.. Εμένα πάντως οι πόνοι στη μέση σταμάτησαν όταν άρχισα να φοράω φανελάκι, ήταν από το κρύο τελικά, όχι το στρώμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#905907 Πάντα κοιμάμαι με φανελάκι δεν μπορώ γυμνός και να κολλάει ο ιδρώτας στο σεντόνι.
Από κάτω είναι αποθηκευτικός χώρος οπότε μπορεί οπτικά να μη φαίνεται ωραία και είναι και κρίμα 10 πόντοι απλας χαμένοι.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε: Άμα δεν κοιμηθείς ένα βράδυ τι να σου πουν τα 5 λεπτά στο μαγαζι..

+

Dimitris_P έγραψε:Πάντα κοιμάμαι με φανελάκι δεν μπορώ γυμνός και να κολλάει ο ιδρώτας στο σεντόνι.

Έχω κάνει εικόνα να σκάει μύτη Dimitris_P σε μαγαζί με στρώματα με μαξιλάρι και σεντονάκι ανά χείρας, φορώντας φανελίτσα Μινέρβα, πιτζάμα - σορτσάκι και σαγιονάρα παραλίας και να λέει "Θα ήθελα να δοκιμάσω ένα στρώμα, δεν θα ενοχλήσω, αύριο το πρωί μου ανοίγετε"... :metalo: :metalo: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#905959 Κάπου είχα διαβάσει ακούσει ξερωγωτι, ότι ο εγκέφαλος για να αφομοιώσει την αλλαγή στρώματος-->στάση σώματος-->ποιότητα ύπνου κτλ, θέλει γύρω στις 10 μέρες.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
edmond έγραψε:Κάπου είχα διαβάσει ακούσει ξερωγωτι, ότι ο εγκέφαλος για να αφομοιώσει την αλλαγή στρώματος-->στάση σώματος-->ποιότητα ύπνου κτλ, θέλει γύρω στις 10 μέρες.
Υπάρχουν εταιρείες Αγγλία που το δοκιμάζεις για 30-60 μέρες και αν δεν σου κάνει το επιστρέφεις.