Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#90555 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το προβλημα κλιμακωθηκε οπως το περιμενα :x

Η αδυναμια mute του Σαμσουνγκ πυροδοτησε αδυναμια mute στην g877αινα.

:s_whiteflag :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#90562 Για αυτό της παίρνεις εξ'αρχής G3 και δεν έχεις τέτοια. :shifty: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#90568 στο lollipop του g3 δεν έκαναν τις παραξενιές της google? βέβαια η lg του δίνει και καταλαβαίνει του android

στο 5.1 πάντως δεν είπαν ότι επανέφεραν το αθόρυβο;

και μιας και λέω 5.1 τι έχει παίξει με τις αναβαθμίσεις της google; κάνει ο,τι να΄ναι;
το nexus 4 πότε θα πάρει;
το n7 του '12 πήρε και δεν πήρε του '13;

για το n10 ποιος χέστηκε στη τελική;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#90572 εεεεεεεεε.. :protest:

Μαστορα εχουμε nexus 10 και πηραμε 5.1.
Ειναι που
"18μηνες υποστηριξη δινει το αφεντικο απανω, αρα KitKat στο Gnex --> testicles"

Κατσε τωρα που χει βρει ακρη ο mjacob για 6αρι στα 319 € ( ουπς ) και που σαι Google;

:s_bye :s_bye :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Άρης
socratesn έγραψε:G3 ή OPO? :hmmm:
Κριτηρια μεταξυ των δυο : αυτονομια,αξιοπιστια,καλη καμερα,καλη ποιοτητα ηχου,αποδοση.

Συμφωνώ με το να περιμένεις, βγαίνει συνεχόμενα νέο πράγμα

Αυτονομία: one χαλαρά
Αξιοπιστία: χμ, δεν ξέρω. Για το One δεν μπορείς να είσαι εντελώς χαλαρός, αλλά και για G3 ακούστηκαν κατά καιρούς χοντρά πράγματα, ίσως αφορούσε πρώτα revisions. Και τα δύο μέτρια πες
Κάμερα: G3.
Απόδοση: σίγουρα One.
Γενικά εμένα στο One με χάλασε το ψευτοπλαστικονίκελ εμφανισιακά.
Unpopular opinion ( κυρίως γιατί δεν έχει δει κανένας άσπρο): το άσπρο είναι ακόμα καλύτερη εκτέλεση από το μαύρο ( + sexier).
Πηγή: είχα για λίγο ένα άσπρο και φίλος έχει μαύρο
http://i.imgur.com/s4XQO21.jpg
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
g8777 έγραψε:εεεεεεεεε.. :protest:

Ειναι που

Κατσε τωρα που χει βρει ακρη ο mjacob για 6αρι στα 319 € ( ουπς ) και που σαι Google;

το gnex δεν ήταν για παραπάνω οκ

το nexus 4 όμως έχει περάσει το 18μηνο κατά πολύ γιατί έχει ισχυρό hw , το gnex ήταν θαύμα που έφτασε εκεί που έφτασε

και το δικό μου n7 θα πάρει αφού πήρε το περσινό του, το θέμα είναι γιατί τα κυκλοφορούν έτσι παράξενα τα 5.1 :hmmm:

το n6 μου αρέσει που είναι nexus, αλλά 6" και amoled δεν είναι για μένα.. :thumbsdown: και στα 300 να το βρω θα το προσπεράσω
Άβαταρ μέλους
By gianik
g8777 έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το προβλημα κλιμακωθηκε οπως το περιμενα :x

Η αδυναμια mute του Σαμσουνγκ πυροδοτησε αδυναμια mute στην g877αινα.

:s_whiteflag :s_whiteflag

Το πουλας κανα 200αρι;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#90585 Κατσε να δω κάτι που θέλω με το νόμισμα και θα σου πω.. Αν όλα πάνε καλά με 200 ευρώ είναι ντιλ. Αλλιώς και με μια παλέτα κωλοχαρτα γίνεται δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Άρης έγραψε:Συμφωνώ με το να περιμένεις, βγαίνει συνεχόμενα νέο πράγμα

Αυτονομία: one χαλαρά
Αξιοπιστία: χμ, δεν ξέρω. Για το One δεν μπορείς να είσαι εντελώς χαλαρός, αλλά και για G3 ακούστηκαν κατά καιρούς χοντρά πράγματα, ίσως αφορούσε πρώτα revisions. Και τα δύο μέτρια πες
Κάμερα: G3.
Απόδοση: σίγουρα One.
Γενικά εμένα στο One με χάλασε το ψευτοπλαστικονίκελ εμφανισιακά.
Unpopular opinion ( κυρίως γιατί δεν έχει δει κανένας άσπρο): το άσπρο είναι ακόμα καλύτερη εκτέλεση από το μαύρο ( + sexier).
Πηγή: είχα για λίγο ένα άσπρο και φίλος έχει μαύρο
http://i.imgur.com/s4XQO21.jpg

Γενικα σε τετοιες αγορες ειναι γεγονος οτι υπομονη = Αρετη :lol: Το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη πρεπει να αγορασω.Αδειασα 5-6 gb απο το G2 και ξαναπηρε πανω του,δε τειθεται πιεση χρονου,απλα να μη χασει σημαντικα την οποια αξια του.

Αυτονομια εκει εχω καταληξει κ εγω.Ρουφαει φουλ η οθονη του G3.
Aξιοπιστια,στα πισω πισω ειναι και τα δυο,τι σκατα :s_dunno

Για καμερα οι αποψεις διιστανται συμφωνα με τα reviews στο youtube.Αν καπου στην καμερα υπερτερει σιγουρα το G3 ,ειναι το auto focus που ειναι γρηγοροτερο απο του OPO με οτι αυτο συνεπαγεται.
Σε αποδοση κρινοντας απο τη δουλεια που εχει γινει στο OPO και απο τη δουλεια που δεν εχει γινει στο G2,πιστευω κ εγω οτι το G3 θα ειναι πισω.
Εμφανισιακα απο κοντα δεν εχω δει το OPO αλλα σε μαυρο μ αρεσει οσο μ αρεσει και το G3,δε θα αποτελεσει κριτηριο η εμφανιση.Tα λευκα κινητα τα μισω και ουτως ή αλλως νομιζω ασπρο = 16GB :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By g8777
QsisVTS έγραψε:
g8777 έγραψε:εεεεεεεεε.. :protest:

Ειναι που

το gnex δεν ήταν για παραπάνω οκ

το nexus 4 όμως έχει περάσει το 18μηνο κατά πολύ γιατί έχει ισχυρό hw , το gnex ήταν θαύμα που έφτασε εκεί που έφτασε

και το δικό μου n7 θα πάρει αφού πήρε το περσινό του, το θέμα είναι γιατί τα κυκλοφορούν έτσι παράξενα τα 5.1 :hmmm:

το n6 μου αρέσει που είναι nexus, αλλά 6" και amoled δεν είναι για μένα.. :thumbsdown: και στα 300 να το βρω θα το προσπεράσω

Ωπα ωπα κάτσε τώρα.. Η μάνα Google μας φλομωσε στις pipes για αδυναμία του hardware, έλα όμως που α) βγήκαν custom rom με κιτεκατε β) έδωσε κιτκατ σε παρόμοιων δυνατοτήτων συσκευές (i. e 1 gb ram). Και για να δεις τι πιποσυνη είχε πέσει, σε 10αρι ταμπλετ που δεν έχει βγάλει αντικαταστατη του δίνει μια χαρά αναβαθμίσεις ενώ στα nexus τηλέφωνα μην τυχόν κόψει πωλήσεις η αναβάθμιση του παλαιότερων μονδελων από τα καινούργια. Οπότε φάτε παπαρα κοι |λογοκρισία|.

Ναι, έχω ζοχαδες ακόμα με αυτή την ιστορία. :rant:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#90593 Αυτο το meizu mx4 δεν ειπαν οτι θα εισαχθει επισημα στα 359 στην Ελλαδα?Δε βρισκω καν ελληνικο site :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By pik.
socratesn έγραψε:Αυτο το meizu mx4 δεν ειπαν οτι θα εισαχθει επισημα στα 359 στην Ελλαδα?Δε βρισκω καν ελληνικο site :hmmm:

θα ερθει.

λιγη υπομονη ακομα..

|λογοκρισία| με την oneplus στα 349Ε το 64αρι...

χαμος φανταζομαι στην Ευρωπη.... :lol:

ε τωρα στα 379Ε περιπου σταλμενο...δεν εχει νοημα πιστευω πλεον. :hmmm:
ομως εινια μεγαλο το γαμηδι.
σχετικα μεγαλο κινητο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#90612 G όλες οι custom σε KitKat ήταν χάλι μαύρο, θα μου πεις δεν είχαν επίσημους οδηγούς. Δεκτό αλλά και πάλι το HW ηταν ξεπερασμένο με το που βγήκε η συσκευή
Άβαταρ μέλους
By pik.
socratesn έγραψε:Ναι το ειδα κ εγω..Ασταθες το € αφου :thumbsdown:

π@π@ριες.(οχι εσυ,αυτοι )

αν ηταν ετσι στις αρχες επρεπε να κοστιζει 250Ε=350$

αυτο με την ισοτιμια ειναι παπαρια της oneplus.
To εβαλαν απο την αρχη 300Ε οταν η αναλογια ηταν 1,38 οποτε με ενα προχειρο υπολογισμο 414$!!!!!

και τωρα μας λενε 1$=1E αρα 350; :lol:

ετσι και αλλιως ειναι μεγαλο σαν κινητο και εντελως αντιεργονομικο στο χερι,στην ακρη που εχει ακμη,σου πιεζει την παλαμη στο χερι.
θα το αφησω στην ακρη να δοκιμαζω καμμια ρομ οταν εχω ορεξη.Αλλα για κυριο κινητο ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ.