Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
1
20%
1
20%
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#905510 Ρε συ το έχεις κουράσει πραγματικά.

Ήταν το πρώτο πράγμα που έγραψα.

viewtopic.php?p=905454#p905454

Πάμε στο παρασύνθημα.

Όχι δεν είναι οκ. Δεν είναι το ίδιο τι κάνουμε εμείς έξω και τι γράφουμε στα @@ μας. Εδώ υπάρχουν κανονισμοί και υπάρχει και ευθύνη. Όταν ειδικά είσαι πρόεδρος των οδηγών.

Μη τα λέμε πάλι.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Nikos! έγραψε:Ρε συ το έχεις κουράσει πραγματικά.

Μη μπερδευεσαι. Δεν ειναι κουραστικη η αναγνωση, οποτε δεν ευθυνονται τα ποστακια μου για την κουραση σου. Απεναντιας ειναι πολυ κουραστικες οι κωλοτουμπες στην ηλικια σου :s_laughat

Nikos! έγραψε:Ήταν το πρώτο πράγμα που έγραψα.

Και μετα αρχισες τις κωλοτουμπες και μας ελεγες σε καθε ποστακι οτι τελικα εκλεψε ο Γιωργης. Οτι ο χρονος αναφερεται στο σεκτορ, οτι τα μινι σεκτορς τα χρωματιζουν κατα τυχη χωρις να μετραει ο χρονος μπλα μπλα μπλα. Αν ειχες μεινει στο αρχικο "όντως στη τηλεμετρία σήκωσε το πόδι" που ειπες θα ηταν ολα ποπα. Αλλα ηθελες να μας το παιξεις Ιωαννης και εκανες ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ κωλοτουμπα :s_tongue

Nikos! έγραψε:Όχι δεν είναι οκ. Δεν είναι το ίδιο τι κάνουμε εμείς έξω και τι γράφουμε στα @@ μας. Εδώ υπάρχουν κανονισμοί και υπάρχει και ευθύνη.

Πφφφ μιλαμε για τρικυμια εν κρανιω. Για την ακριβεια ΕΜΕΙΣ ΕΞΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ (οταν τρεχουμε πανω απο το οριο) και ο Ρασελ αποδειχτηκε οτι ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ (εφοσον αφησε γκαζι οσο επιβαλει ο κανονισμος).

Το να διαβαζουμε εδω το αντιθετο ειναι απλα ΤΡΕΛΟ :s_crazy

Nikos! έγραψε: Όταν ειδικά είσαι πρόεδρος των οδηγών.

Εδω εχουμε κυβερνηση που παρανομει ασυστολα και μερικοι μερικοι (ονοματα δε λεμε) τους ψηφιζουν ξανα και ξανα. Και θα τα βαλουμε με εναν απλο παρεδρο της ΤζιΠιΝτιΕη που δεν παρανομησε καν? Ποσο χαμηλα θα πεσεις για να στηριξεις το αφηγημα που σε βολευει? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ρε συ το έχεις κουράσει πραγματικά.

Μη μπερδευεσαι. Δεν ειναι κουραστικη η αναγνωση, οποτε δεν ευθυνονται τα ποστακια μου για την κουραση σου. Απεναντιας ειναι πολυ κουραστικες οι κωλοτουμπες στην ηλικια σου :s_laughat

Nikos! έγραψε:Ήταν το πρώτο πράγμα που έγραψα.

Και μετα αρχισες τις κωλοτουμπες και μας ελεγες σε καθε ποστακι οτι τελικα εκλεψε ο Γιωργης. Οτι ο χρονος αναφερεται στο σεκτορ, οτι τα μινι σεκτορς τα χρωματιζουν κατα τυχη χωρις να μετραει ο χρονος μπλα μπλα μπλα. Αν ειχες μεινει στο αρχικο "όντως στη τηλεμετρία σήκωσε το πόδι" που ειπες θα ηταν ολα ποπα. Αλλα ηθελες να μας το παιξεις Ιωαννης και εκανες ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ κωλοτουμπα :s_tongue

Nikos! έγραψε:Όχι δεν είναι οκ. Δεν είναι το ίδιο τι κάνουμε εμείς έξω και τι γράφουμε στα @@ μας. Εδώ υπάρχουν κανονισμοί και υπάρχει και ευθύνη.

Πφφφ μιλαμε για τρικυμια εν κρανιω. Για την ακριβεια ΕΜΕΙΣ ΕΞΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ (οταν τρεχουμε πανω απο το οριο) και ο Ρασελ αποδειχτηκε οτι ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ (εφοσον αφησε γκαζι οσο επιβαλει ο κανονισμος).

Το να διαβαζουμε εδω το αντιθετο ειναι απλα ΤΡΕΛΟ :s_crazy

Nikos! έγραψε: Όταν ειδικά είσαι πρόεδρος των οδηγών.

Εδω εχουμε κυβερνηση που παρανομει ασυστολα και μερικοι μερικοι (ονοματα δε λεμε) τους ψηφιζουν ξανα και ξανα. Και θα τα βαλουμε με εναν απλο παρεδρο της ΤζιΠιΝτιΕη που δεν παρανομησε καν? Ποσο χαμηλα θα πεσεις για να στηριξεις το αφηγημα που σε βολευει? :hmmm:

Δεν αποδείχθηκε τίποτα όσον αφορά το 5% γιατί απλούστατα κανένας δε το έκανε challenge. Οπως είπε ο Βασερ δεν έχουν πρόσβαση στα data των mini sectors.

Εσύ είδες αιτιολόγηση; Δεν είδα.

Ενα ακόμα πράγμα κράζουν είναι ότι δε βγήκε εξήγηση από την fia γιατί δε γίνεται να λες ότι έκοψες αρκετά (λένε 5% οι κανονισμοί είπαμε αλλά δεν είδαμε την εξήγηση) όταν περνάς με την ίδια ταχύτητα.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Nikos! έγραψε:...Οπως είπε ο Βασερ δεν έχουν πρόσβαση στα data των mini sectors...

Τελικα υπαρχουν τα μινι σεκτορς. Ζουνε αναμεσα μας :ninja:

Nikos! έγραψε:Ενα ακόμα πράγμα κράζουν είναι ότι δε βγήκε εξήγηση από την fia γιατί δε γίνεται να λες ότι έκοψες αρκετά (λένε 5% οι κανονισμοί είπαμε αλλά δεν είδαμε την εξήγηση) όταν περνάς με την ίδια ταχύτητα.

ΑΝ καταλαβα καλα, το κλειδι ηταν οτι ο Ρασελ εκοψε ΠΡΙΝ το σημειο του συμβαντος. Νομιζω οτι αυτο οριζει ο κανονισμος ωστε να μπορει να ελεγξει ο οδηγος την κατασταση και δε δινουν τοση βαση στην ταχυτητα με την οποια περασε απο το σημειο (προφανως εφοσον δεν εκανε περσοναλ μπεστ).

Εν κατακλειδι, εγω εφοσον δεν εχω προσβαση στα ντατα εμπιστευτηκα τη ΦΙΑ και ΚΥΡΙΩΣ εμπιστευτηκα το Βασερ που ειχε μεγαλυτερο συμφερον απο ολους να το κυνηγησει το θεμα. Εσυ που επισης δεν ειχες προσβαση στα ντατα, δε σταματησες να μιλας για κλεψια, για ανευθυνοτητα του Ρασελ και για λανθασμενη μετρηση του +5% :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#905516 Και ενα οφτοπικ γιατι ειπε κατι ο Νικος που με εκανε να σκεφτω οτι κι αλλοι χρηστες μπορει να εχουν καταλαβει κατι λαθος :s_dunno

Στο αβαταρ μου δεν ειμαι εγω με καρτακι ωστε να το παιξω γληγορος. Και προφανως δεν εχει μεγαλυτερη βαρυτητα η γνωμη κανενος μας, σε περιπτωση που ειναι ταχυτερος απο καποιον συνομιλητη του.

Στο αβαταρ μου λοιπον ειναι ο αγαπημενος μου οδηγος ο ΝαντοΣ με ενα καρτακι (οχημα που λατρευω κι ο ιδιος), γιατι δε γουσταριζα να τον συσχετισω με κανενα απο τα φορμουλοχρεπια που τους εκανε τη χαρη να ξεζουμαει σε ολοκληρη την καριερα του :s_mad
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:
Nikos! έγραψε:...Οπως είπε ο Βασερ δεν έχουν πρόσβαση στα data των mini sectors...

Τελικα υπαρχουν τα μινι σεκτορς. Ζουνε αναμεσα μας :ninja:

Nikos! έγραψε:Ενα ακόμα πράγμα κράζουν είναι ότι δε βγήκε εξήγηση από την fia γιατί δε γίνεται να λες ότι έκοψες αρκετά (λένε 5% οι κανονισμοί είπαμε αλλά δεν είδαμε την εξήγηση) όταν περνάς με την ίδια ταχύτητα.

ΑΝ καταλαβα καλα, το κλειδι ηταν οτι ο Ρασελ εκοψε ΠΡΙΝ το σημειο του συμβαντος. Νομιζω οτι αυτο οριζει ο κανονισμος ωστε να μπορει να ελεγξει ο οδηγος την κατασταση και δε δινουν τοση βαση στην ταχυτητα με την οποια περασε απο το σημειο (προφανως εφοσον δεν εκανε περσοναλ μπεστ).

Εν κατακλειδι, εγω εφοσον δεν εχω προσβαση στα ντατα εμπιστευτηκα τη ΦΙΑ και ΚΥΡΙΩΣ εμπιστευτηκα το Βασερ που ειχε μεγαλυτερο συμφερον απο ολους να το κυνηγησει το θεμα. Εσυ που επισης δεν ειχες προσβαση στα ντατα, δε σταματησες να μιλας για κλεψια, για ανευθυνοτητα του Ρασελ και για λανθασμενη μετρηση του +5% :thumbsdown:

Πω ρε κουράζεις. Ελεος.

Είπα υπάρχουν segments αλλα δεν υπάρχει χρόνος. Έχεις χρόνο; Τον έχω ζητήσει δεν τον έχεις βάλει. Ούτε ο Βασερ έχει πρόσβαση σε αυτά. Το είπαμε.

Οπότε το 5% δεν αποδεικνύεται γιατί δεν έχει γίνει challenge να δώσουν το χρόνο. Ούτε η fia έχει δώσει εξήγηση.

Και σε ρωτάω. Πως λες έκοψε 5% ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΙΔΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ;

Ο Ρασελ έκανε έλα λιφτ και ένα ταπ στο φρένο ακριβώς μετά την αρχή του yellow flag sector πριν τη στροφή και η fia λέει ότι είναι αρκετό το όποιο όμως το κάλυψε ακριβώς μετά . Όμως ακόμα δεν έχει αποδειχθεί το 5% γιατί δεν έχει γίνει challenge. Και ρωτάω πως γίνεται να έκλαψα όταν περνάς με την ίδια ταχύτητα από το σημείο.

Τα λόγια έκλεψε κλπ είναι δικά σου. Εγώ τον είπα παπάρα. Όχι κλέφτη. :lol:

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#905518 ΕΣΥ κουραζεις προσπαθωντας να πεις την τελευταια λεξη. Σου ξεκαθαρισα απο χθες πως αυτο δεν θα το επιτρεψω μεχρι να σβησει ο ηλιος. Εκανες αρκετες κωλοτουμπες απο χθες και ο μονος τροπος να συγχωρεθεις για το αστειο θεαμα που προσεφερες σε ολους μας (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΣΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ :x ), ειναι να διαβασεις το παρον μηνυμα και να λουφαξεις οπως σου αξιζει στην προκειμενη περιπτωση :s_yes

Κατα τα αλλα σε τι περιμενεις απαντηση? Σε εναν κανονισμο που φτιαχνεις μεσα στο μυαλο σου? Που λες και ξαναλες για την ταχυτητα με την οποια περασε απο το ταδε σημειο? Ο κανονισμος λεει απλα "χρονος 5% κατω στο μινι σεκτορ" το οποιο δειχνει να τηρηθηκε (τουλαχιστον κανενας μας δεν ειναι ικανος να το αντικρουσει). :rtfm:

Αντε λεβεντη μου, κανε το σωστο (λουφαξε) γιατι αρχιζει και η Φ1 ζγα ζγα. Ειναι τρατζικ να εισαι πεσμενος στο καναβατσο και να το παιζεις νικητης του αγωνα :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:ΕΣΥ κουραζεις προσπαθωντας να πεις την τελευταια λεξη. Σου ξεκαθαρισα απο χθες πως αυτο δεν θα το επιτρεψω μεχρι να σβησει ο ηλιος. Εκανες αρκετες κωλοτουμπες απο χθες και ο μονος τροπος να συγχωρεθεις για το αστειο θεαμα που προσεφερες σε ολους μας (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΣΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ :x ), ειναι να διαβασεις το παρον μηνυμα και να λουφαξεις οπως σου αξιζει στην προκειμενη περιπτωση :s_yes

Κατα τα αλλα σε τι περιμενεις απαντηση? Σε εναν κανονισμο που φτιαχνεις μεσα στο μυαλο σου? Που λες και ξαναλες για την ταχυτητα με την οποια περασε απο το ταδε σημειο? Ο κανονισμος λεει απλα "χρονος 5% κατω στο μινι σεκτορ" το οποιο δειχνει να τηρηθηκε (τουλαχιστον κανενας μας δεν ειναι ικανος να το αντικρουσει). :rtfm:

Αντε λεβεντη μου, κανε το σωστο (λουφαξε) γιατι αρχιζει και η Φ1 ζγα ζγα. Ειναι τρατζικ να εισαι πεσμενος στο καναβατσο και να το παιζεις νικητης του αγωνα :s_empathy

Έχεις κλείσει τα 18 ή όχι ακόμα;

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#905521 Κύριοι, ας δεχτούμε ότι η φια πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα-καταστάσεις. Δεν γίνεται να βγαίνει ένα αμάξι εκτός και να περνάνε τάπα οι άλλοι δίπλα (οσο δίπλα και αν είναι αυτό) και να μην δίνει αυτόματα άκυρο σε ολους. Βγήκε εκτός ο Μαξ και περίμεναν ΤΙ; για να δώσουν διπλοκίτρινη σημαία; Ίσως να ολοκληρώσει τον γύρο καμία μερκα που όλος τυχαίως έγραφε χρόνο εκείνη την ώρα; :shifty: :roll:
Προφανώς και ο ρασελ είπε 'όχι ρε πστη μου τώρα βρήκε σε μενα;' και -έχοντας να αποδείξει κάποια πραγματάκια- συνέχισε με το κεφάλι κάτω. Πιστεύω πως δεν έχει σχέση η εμπειρία, ο Λούης πχ θα είχε σηκώσει το γκάζι.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#905524 Πάντως η όλη ιστορία έχει να κάνει για άλλη μια φορά με κανονισμό. Αν ήταν διπλή κίτρινη η σημαία ---> end of story.

Είναι λίγο υποκριτικό όμως από τυφλωμένους οπαδούς της Φεράρι να μιλάνε για κλοπές όταν ο κάτοχος της Pole σου έχει ρίξει 2-3 δέκατα στο κεφάλι. Το ξέρω η δίψα είναι μεγάλη, και θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, αλλά στην τελική τι θέλετε; πρωτάθλημα στα χαρτιά; Μήπως θέλετε να μπει ο Έλκαν με όπλο μέσα στην Τούμπα; :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
edmond έγραψε:Κύριοι, ας δεχτούμε ότι η φια πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα-καταστάσεις. Δεν γίνεται να βγαίνει ένα αμάξι εκτός και να περνάνε τάπα οι άλλοι δίπλα (οσο δίπλα και αν είναι αυτό) και να μην δίνει αυτόματα άκυρο σε ολους. Βγήκε εκτός ο Μαξ και περίμεναν ΤΙ; για να δώσουν διπλοκίτρινη σημαία; Ίσως να ολοκληρώσει τον γύρο καμία μερκα που όλος τυχαίως έγραφε χρόνο εκείνη την ώρα; :shifty: :roll:
Προφανώς και ο ρασελ είπε 'όχι ρε πστη μου τώρα βρήκε σε μενα;' και -έχοντας να αποδείξει κάποια πραγματάκια- συνέχισε με το κεφάλι κάτω. Πιστεύω πως δεν έχει σχέση η εμπειρία, ο Λούης πχ θα είχε σηκώσει το γκάζι.

Ακριβώς.

Το επιχείρημα της fia ειναι ότι πρωτα πρέπει να βγει η μόνη κίτρινη και μετά η διπλή ή κόκκινη. Που είναι παράλογο γιατί όπου θέλει βγάζει κατευθείαν κόκκινη αλλά βγάζει πρώτα κίτρινη όταν περνάει ο Ρασελ. Γτπ.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:Πάντως η όλη ιστορία έχει να κάνει για άλλη μια φορά με κανονισμό. Αν ήταν διπλή κίτρινη η σημαία ---> end of story.

Είναι λίγο υποκριτικό όμως από τυφλωμένους οπαδούς της Φεράρι να μιλάνε για κλοπές όταν ο κάτοχος της Pole σου έχει ρίξει 2-3 δέκατα στο κεφάλι. Το ξέρω η δίψα είναι μεγάλη, και θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, αλλά στην τελική τι θέλετε; πρωτάθλημα στα χαρτιά; Μήπως θέλετε να μπει ο Έλκαν με όπλο μέσα στην Τούμπα; :s_rofl

Δε μίλησα για κλοπή. Δεν είπα ποτέ αυτή τη λέξη.

Μίλησα για το πόσο π@π@ρ@ς είσαι σαν οδηγός να περνάς τάπα από το σημείο επειδή σήκωσες λίγο το πόδι. Αν είχε βγει αυτός θα φώναζε RED FLAG RED FLAG όπως στην Αυστραλία. Αλλά τον έχει κάνει άντρα ο Κιμις.

Όλοι οι άλλοι ακύρωσαν το γύρο τους. Ακόμα κι ο Κίμι ο καημένος που έκανε αυτό που έπρεπε είπε ΤΙ ΦΑΣΗ;

< >