Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
1
20%
1
20%
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:Εδώ νομίζω η γκάφα έγκειται αποκλειστικά στο ότι στην πιο γρήγορη στροφή της πίστας, με μονοθέσιο να έχει βγει εκτός στα λάστιχα, κάποιος αποφάσισε για μονή κίτρινη και όχι διπλή

Να θυμίσω στον προηγούμενο αγώνα στην Βαρκελώνη όταν ο Αλόνσο το πάρκαρε στο πλάι της πίστας πριν από στροφή, βγάλανε διπλή κίτρινη

FIA Greatest Hits vol 3456

Τι να λέμε τώρα. Εδώ κανένας δε του λέει του κακομοίρη ότι ήταν double yellow και λέει ότι είναι δικό του λάθος. Δηλαδή μιλάμε για παρωδία

https://x.com/clubedekimi/status/207089 ... 6u_I7YUjdQ

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Εδώ νομίζω η γκάφα έγκειται αποκλειστικά στο ότι στην πιο γρήγορη στροφή της πίστας, με μονοθέσιο να έχει βγει εκτός στα λάστιχα, κάποιος αποφάσισε για μονή κίτρινη και όχι διπλη

Αυτο ναι, ηταν πραγματι λαθος.

Επισης μπορει να πει καποιος οτι μονο 5% αργοτερα απο το ταχυτερο περασμα ειναι μικρη διαφορα που εμπεριεχει κινδυνο και θελει αλλαγη ο κανονισμος.

Το να κραζουμε εναν οδηγο που πηγε μπαι δε μπουκ, ειναι ΑΣΤΕΙΟ (με πολυ επιεικεια η συγκεκριμενη λεξη).
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#905471 20,069 έκανε ο Ρασελ +0,027 παρότι κίτρινη στο 3o sector.

+5% είναι 1 δευτ. Οπότε ούτε αυτό έκανε πρακτικά.

Δεν τον είπαμε δολοφόνο. Τσιλαρε μπρο.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Nikos! έγραψε:20,069 έκανε ο Ρασελ +0,027 παρότι κίτρινη στο 3o sector.

+5% είναι 1 δευτ. Οπότε ούτε αυτό έκανε πρακτικά.

Λαθος κανεις ΠΑΛΙ (γιατι δε διαβασες καν το προηγουμενο ποστακι μου που το ανεφερα). Δε μιλαμε για +5% σε ολο το σεκτορ συνολικα αλλα στο συγκεκριμενο μινι σεκτορ (στροφη 14 αν δεν κανω λαθος). Αν και δεν εχω τσεκαρει ακριβως το μινι σεκτορ και αν τηρηθηκε (σαν το Βασερ κι εγω δηλαδη :s_tongue ) θεωρω οτι αυτα τα 1-2 δεκατα που εκοψε στο μινι σεκτορ ειναι ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο το 5% που επρεπε να κοψει σε σχεση με τον ταχυτερο γυρο του.

Nikos! έγραψε:Δεν τον είπαμε δολοφόνο. Τσιλαρε μπρο.

Ε οχι και δεν τον ειπες. Μιλησες 32731712798218 φορες για εγκληματικη ανευθυνοτητα, μπλα μπλα μπλα (και ειναι και παρεδρος μαλιστα που διπλασιαζει το χαλι του :shifty: ). Αν πραγματι εκοψε 1-2 δεκατα στη συγκεκριμενη στροφη, θεωρειται ταχυτητα πολυ κατω απο το οριο της στροφης, οποτε απολυτα ασφαλης με βαση τη λογικη (και προφανως με βαση τον κανονισμο). :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:Ε οχι και δεν τον ειπες. Μιλησες 32731712798218 φορες για εγκληματικη ανευθυνοτητα:

Από τις 32731712798218 φορές κάνε μου quote τη μια που έγραψα αυτό ακριβώς.

Ο κανονισμός αναφέρει ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΚΤΟΡ που είναι η κίτρινη σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμα. Ο Γιώργος έκοψε 0,027.

Εικόνα

Στα έχω βάλει πιο πάνω αλλά δε διαβάζεις βιάζεσαι να απαντήσεις.

Μη λέμε πάλι τα ίδια.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#905474 Ο κανονισμος μιλαει για "flag sector" και ο ιδιος ο Βασερ μιλησε για ταχυτητα του Ρασελ στο συγκεκριμενο "mini sector", οποτε θεωρησα οτι ο τιμ πρινσιπαλ ξερει ακριβως τι εστι αυτο το "flag sector". Αν δεν ξερει ο Βασερ τι λεει ο κανονισμος.... ε ρε Μπαγιερν που σας χρειαζεται :s_empathy

Οσον αφορα τις 32731712798218 αναφορες σου στο Ρασελ (και την περιγραφη του ως εν δυναμη δολοφονου), δε θα πεσω τοσο χαμηλα να σου τις παραθεσω. Ειναι στη διαθεση ολων των υπολοιπων τα ποστακια σου και ειναι πασιφανης η κωλοτουμπα που μολις εκανες :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#905475 Ο Τοτος τα ειπε με το ονομα τους τα πραγματα...

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... 7eN67LJWKq

“Then, George on pole. This is all his experience. His lap was incredible. He lifted at the right time, the necessary amount, and that’s the pole position.”

Και επισης ειπε και το αλλο που ανεφερα ηδη:

"Having said that, I think George’s lap was quicker until then anyway.”
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:Ο κανονισμος μιλαει για "flag sector" και ο ιδιος ο Βασερ μιλησε για ταχυτητα του Ρασελ στο συγκεκριμενο "mini sector", οποτε θεωρησα οτι ο τιμ πρινσιπαλ ξερει ακριβως τι εστι αυτο το "flag sector". Αν δεν ξερει ο Βασερ τι λεει ο κανονισμος.... ε ρε Μπαγιερν που σας χρειαζεται :s_empathy

Οσον αφορα τις 32731712798218 αναφορες σου στο Ρασελ (και την περιγραφη του ως εν δυναμη δολοφονου), δε θα πεσω τοσο χαμηλα να σου τις παραθεσω. Ειναι στη διαθεση ολων των υπολοιπων τα ποστακια σου και ειναι πασιφανης η κωλοτουμπα που μολις εκανες :s_tongue

Πω ρε σύ έλεος.

Flag sector = το sector που έχει κίτρινη. Δηλαδή το s3. Τι είναι το mini sector? Δεν υπάρχει καν αυτή η μέτρηση. Η χρονομέτρηση γίνεται σε 3 sectors. Μη λέμε τα ίδια. Τη γλίτωσε γιατί έκοψε 100μ μέτρα πριν και η fia είπε όλα οκ.

Τα ποστ είναι εκεί. Δες τα μόνος σου. Κωλοτούμπα κάνει ο Τσίπρας. Εξακολουθώ να τον θεωρώ απαράδεκτο και ατάλαντο οδηγό. Αλλά αυτό είναι για άλλη φορά.

< >
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Nikos! έγραψε:
George_Prix έγραψε:Ο κανονισμος μιλαει για "flag sector" και ο ιδιος ο Βασερ μιλησε για ταχυτητα του Ρασελ στο συγκεκριμενο "mini sector", οποτε θεωρησα οτι ο τιμ πρινσιπαλ ξερει ακριβως τι εστι αυτο το "flag sector". Αν δεν ξερει ο Βασερ τι λεει ο κανονισμος.... ε ρε Μπαγιερν που σας χρειαζεται :s_empathy

Πω ρε σύ έλεος.

Flag sector = το sector που έχει κίτρινη. Δηλαδή το s3. Τι είναι το mini sector? Δεν υπάρχει καν αυτή η μέτρηση. Η χρονομέτρηση γίνεται σε 3 sectors.

Τα mini sectors που έχει το live timing τι είναι, ηθοποιοί; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
mikeerfol έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Πω ρε σύ έλεος.

Flag sector = το sector που έχει κίτρινη. Δηλαδή το s3. Τι είναι το mini sector? Δεν υπάρχει καν αυτή η μέτρηση. Η χρονομέτρηση γίνεται σε 3 sectors.

Τα mini sectors που έχει το live timing τι είναι, ηθοποιοί; :hmmm:

Δεν είναι mini sectors είναι segments και δεν υπάρχει χρόνος νομίζω υπάρχει μόνο χρωματισμός:

Εικόνα

Τα χρονομετρημένα σέκτορς είναι 3.

Ο Βασέρ εννοεί το κομμάτι που βγήκε η κίτρινη μέχρι το κομμάτι που βγήκε πράσινη αλλά χρονομέτρηση υπάρχει μόνο στο 3ο σέκτορ. Επίσημη.

< >
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Nikos! έγραψε:Δεν είναι mini sectors είναι segments και δεν υπάρχει χρόνος νομίζω υπάρχει μόνο χρωματισμός

Και πώς ακριβώς προκύπτει ο χρωματισμός; :roll: :lol:

Τζι ξύπνα επιτέλους γτχσ :(
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Nikos! έγραψε:Τι είναι το mini sector? Δεν υπάρχει καν αυτή η μέτρηση.

Ειναι αυτο που ανεφερε ο ιδιος ο Βασερ μεταφραζοντας τον κανονισμο :rtfm:

Κατα τα αλλα σοβαρα? Δεν ξερεις τι ειναι το μινι σεκτορ? Δεν ξερεις οτι το συγκεκριμενο 3ο σεκτορ χωριζεται σε 8 κουτακια στο live timing (8 μινι σεκτορς) τα οποια μαλιστα χρονομετρουνται κανονικα και εχουν ιδια χρωματα με τα 3 "μεγαλα" σεκτορς (κιτρινο-πρασινο-μωβ)? Τρατζικ :s_sad

Nikos! έγραψε:Τα ποστ είναι εκεί. Δες τα μόνος σου. Κωλοτούμπα κάνει ο Τσίπρας.

Εσυ μπροστα στον Τσιπρα, εισαι ολοκληρος Ιωαννης Μελισανιδης στις κωλοτουμπες. Λιγο φιλοτιμο να ειχες, δε θα μας ελεγες "δεν ειπα τιποτα για το Ρασελ". :thumbsdown:

Nikos! έγραψε:Εξακολουθώ να τον θεωρώ απαράδεκτο και ατάλαντο οδηγό. Αλλά αυτό είναι για άλλη φορά.

Αυτο το "απαραδεκτος" τι σημαινει? Εν δυναμη δολοφονος οπως μας τον παρουσιαζες πριν ή του εχεις μαζεμενα κι αλλα οσον αφορα το χαρακτηρα του? :hmmm:

Αν ειναι ταλαντουχος ή αταλαντος θα φανει στα προσεχη χρονια. Για να δουμε αν την ωρα της κρισης του, επιστεψει ο Ιωαννης με τιποτα νεες κωλοτουμπες :shifty:

Κατα τα αλλα πριν 3 μερες μας ειπες οτι ηταν κορυφαιος και ο Φεττελακος, οποτε φροντισες ο ιδιος να μικρυνεις το ειδικο βαρος της αποψης σου :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
mikeerfol έγραψε:
Nikos! έγραψε:Δεν είναι mini sectors είναι segments και δεν υπάρχει χρόνος νομίζω υπάρχει μόνο χρωματισμός

Δε ξέρω. Βρες μου το χρόνο του 7ου segment να δω κάτι.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Nikos! έγραψε:
mikeerfol έγραψε:

Δε ξέρω. Βρες μου το χρόνο του 7ου segment να δω κάτι.

< >

Σιγα μη σου ειχανε εσενα χρονους απο τα 20 μινι σεκτορς του γυρου. Αυτα μπορει να τα δει ο Βασερ, αλλα χτενιζε το μαλλι μετα τις κατατακτηριες και δεν προλαβε τα τα τσεκαρει. Απλα εμπιστευεται τη ΦΙΑ γιατι ειναι απλας και ανωτερος ανθρωπος :s_wacko