- 26 Ιουν 2026, 09:06
PaNick67 έγραψε:Εχω προβλημα στο Fiat Panda.
Το πρωι κανει κοψιματα, σαν να μενει απο καυσιμο, σαν να κανει διακοπες. Ειναι στιγμιαιες και οταν ζεσταθει ο κινητηρας σταματουν ή λιγοστευουν παρα πολυ σχεδον δεν τις παιρνεις χαμπαρι.
Εκτος αν ανοιξεις ερκοντισιον, τοτε γινονται πολλες ακομα και στο ρελαντι, ενω χωρις αυτο στο ρελαντι δεν τις κανει.
Οταν ομως περασεις τις 2.500σαλ, τοτε ολα δουλευουν μια χαρα.
Το προβημα: Δεν αναβει check engine ουτε καποιο αλλο σφαλμα.
Στο συνεργειο καθαρισαν την πεταλουδα του γκαζιου μηπως και αλλα δεν ηταν αυτο.
Το θεμα ειναι οτι αφου δεν αναβει λαμπακι και ο εγκεφαλος , κατα δηλωση του μηχανικου, δεν εχει γραμμενα σφαλματα, τα βηματα απο δω και περα ειναι, μπουζοκαλωδια- μπουζι, αν δεν φτιαξει, πολλαπλασιαστης κι αν ουτε τοτε, μπεκ .
Καμια ιδεα μην ξεπαραδιαστω μεχρι να το βρουν;
Τελικα κλειστηκε ραντεβου σε εξουσιοδοτημενο, Top Technicians στο Γαλατσι, και αλλαχθηκαν μπουζι και μπουζοκαλωδια.
Τελος το θεμα, δουλευει μια χαρα
Το χειροτερο ειναι αλλο. Ο τεχνικος στην βολτα που το εκανε μου ειπε οτι ακουγεται ο ιμαντας χρονισμου γιατι αν τον αλλαξα περσι οπως του ειπα, τον εχουν σφιξει πολυ. Τον ρωτησα αν μπορει να τον ρυθμισει και μου ειπε πως πρεπει να γινει απο την αρχη , βαζουν κατι καλιμπρες λεει , δεν καταλαβα. ( απο την αλλη γιατι να ασχοληθει με την βλακεια αλλου, τον καταλαβινω κι εγω το ιδιο θα εκανα )
Οποτε του λεω σε κανα 8μηνο που θα θελει αλλαγη το βλεπουμε τοτε.
Ποιο 8μηνο μου λεει, αν τον αλλαξες περσι σε 4 χρονια. Οι ιμαντες πανε ανα 5 χρονια ή 90 Κ χλμ

Εγω γιατι εχω αλλαξει δυο φορες στα 5 χρονια που το εχω;
Δεν ξερω μου λεει ουτε που πηγες ουτε τι σου εβαλαν αλλα αν ερθεις εδω στα 5 χρονια πχ και τον δουμε οτι εχει αρχισει να εχει θεματα εφοσον κανεις 10Κ το χρονο θα τον αλλαξουμε στο επομενο σερβις.
Οποτε το ερωτημα ειναι ποσο ακριβα βγαινει το φθηνο συνεργειο, οεο;;;;