Στη δουλειά μου, ο Μολδαβός κολέγκας άμα τα πάρει στο κρανίο, ξεχνάει τα ελληνικά και αρχίζει να μαρσάρει σε μολδαβέζικα, ρώσικα και ότι άλλο έχει στη φαρέτρα
Το τι "πίζντα μέτι κούρβα" έχω ακούσει δε λέγεται
Chris έγραψε:^ αυτό για όσους αμφιβάλλουν για την ελληνικότητα του
Hellenic tifosi έγραψε:Chris έγραψε:^ αυτό για όσους αμφιβάλλουν για την ελληνικότητα του
Αυτό έχει λυθεί προ πολλού, όταν εφτιαξε σπιτι και για αυτόν, και για τη μάνα του στο Ψυχικό. ΟΚ, δεν ειναι ακριβώς "οικογενειακή Ελληνική πολυκατοικία, αλλά το νόημα είναι ίδιο. Χώρια που βυσματώνει και τον αδερφό του![]()

Δημ.Φυλακτος έγραψε: Όταν ο τραγουδιστής των Boney M. έβρισε στα ελληνικά την Παναγία, στο Fame Story
https://www.lifo.gr/lifoland/mikropragm ... a-sto-fame
Από το 1994 υπάρχουν τουλάχιστον τρεις διαφορετικές εκδοχές των Boney M που εμφανίζονται live σ’όλο τον κόσμο πάντα πείθοντας ότι είναι οι πραγματικοί και μοναδικοί Boney M.
Σαν μίμοι των εαυτών τους, ούτε οι ίδιοι ξέρουν ποιοι είναι οι πραγματικοί, ανοιγοκλείνουν με το αζημίωτο τα στόματά τους στις ίδιες και τις ίδιες επιτυχίες.
Isambard έγραψε:O ίδιος παραγωγός αργότερα θα φτιάξει και τους Milli Vanilli που ούτε αυτοί προφανώς (όπως έδειξε και η ιστορία) γνώριζαν να τραγουδάνε.

Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]