- 20 Ιουν 2026, 00:30
George_Prix έγραψε:Και μια ιστοριουλα για να μην ξεχνιομαστε!
Πριν καμια 30αρια χρονια εκανα μια βολτα με το Φιατ 124 του πατερα μου (RIP
). Στεκομαι 2ος σε ενα φαναρι, πισω απο εναν τρακτορα σκετο χωρις το επικαθημενο. Ξεκιναει μαμιωντας ο νταλικιερης κι εγω ακολουθω απο πισω επισης με το ποδι στο πατωμα. Τον μαζευω... τον μαζευω... τον μαζευω με πολυ αργο ρυθμο κι οταν εφτασα στο ΑΜΗΝ (σχεδον να σκασω απο πισω του) βγαινω στην ακρη για να προσπερασω. Με το που βγαινω απο το slipstream τρωω μια σφαλιαρα λες και εσκασα σε τοιχο. Για καμποση ωρα πηγαιναμε διπλα-διπλα και μονο οταν τελικιασε ο τρακτορας καταφερα να τον περασω με το ζορι. Τετοιο slipstream effect δεν εχω ξαναζησει μεχρι σημερα 
Χαχα, εγώ αυτό το έχω ζήσει με το ηρωικό σκαθαράκι των 34 θεωρητικών ίππων. Είμαι εθνική με γύρω στα 100-110 (επίσημη τελική του σκαθαριού 115) πίσω από φορτηγό με μισό γκάζι, τον πλησιάζω, τέρμα γκάζι και βγαίνω στην αριστερή να τον περάσω όπου τρώω το αερο-χαστούκι και αρχίζω να μένω πίσω... βούρ από πίσω από το φορτηγό ξανά.

Τουλάχιστον πήγαινα με μισό γκάζι, οικονομικά!
Αυτά τα ρυμουλκά μοιάζουν να έχουν αυξημένα μετατρόχια. Τι άλλες μετατροπές έχουν; Κινητήρα, αναρτήσεις, φρένα, λάστιχα; Είναι μόνο για αγωνιστική χρήση ή τις καθημερινές κουβαλάνε κοντέινερ;
aka onyx !