Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#905151 Τι ηθελα και ξεκινησα με τα ρολογια? Τελειωμο δεν εχουν ...νεο αποκτημα ενα εμβληματικο ρολοι.Ο πρωτος αυτοματος χρονογραφος το μακρινο 1967 αν δεν απατωμαι.
Φετος παρουσιαστηκε οσο πιο κοντα εμφανισιακα με τον πρωτο τοτε. Κασα απο τιτανιο και νεος in house μηχανισμος 80 ωρων αυτονομιας
Με αυτα και αυτα φτασαμε στα 4 καλα ρολογια
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#905153 4 κιλά ρολόγια διάβασα αλλά δε νομίζω να απέχει και πολύ :lol:
Μεγειές.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#905156 Νομίζω η συλλογή σου είναι πολύ σωστή, καλή ποιότητα και το καθένα διαφορετικό με τη δική του προσωπικότητα. :yahoo:
Βέβαια σε ξέρουμε αρκετά ώστε να μη θεωρούμε ότι τελείωσες. :twisted:
Οπότε μπορώ να σου πω ότι πιο αριστερό μοιάζει να υστερεί σε σχέση με τα άλλα, αυτό θα άλλαζα. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#905158 Το Tudor ranger είναι το ας πούμε dress watch . Θα το άλλαζα μόνο με το καινούργιο Tudor monarch
Εικόνα
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#906822 Μόλις γύρισα από διακοπές και είχα το citizen tsuyosa μαζί και το έβγαζα για θάλασσα και μετά ξεχνούσα να το ξαναβάλω για την βόλτα κι άρχισα να χαζεύω για καταδυτικό που να να μπορώ να το βάλω και ένα βράδυ μ ένα πιο καλό ντύσιμο και είμαι ανάμεσα σε 2 στο budget που διαθέτω. Orient kamasu blue dial και seiko 5 sport blue. Κλίνω ένα κλικ προς το orient .εχει κανείς άποψη;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#906823 Για βόλτα και γενικότερο φαίνεσθαι, νομίζω πως το orient υπερτερεί ελαφρώς.
Ωστόσο... :iconcool: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#906838 Αν σε ενδιαφέρει στείλε πμ

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#906839 Ελαφρώς μεταχειρισμένο, πρώτο χέρι από χήρα στρατιωτικου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
manoliossss έγραψε:που να να μπορώ να το βάλω και ένα βράδυ μ ένα πιο καλό ντύσιμο

Τι θέλει ο Μανώλης

vs τι κατάλαβε ο μπούτζικαν

Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Giuseppe Busso έγραψε:
manoliossss έγραψε:που να να μπορώ να το βάλω και ένα βράδυ μ ένα πιο καλό ντύσιμο

Τι θέλει ο Μανώλης

vs τι κατάλαβε ο μπούτζικαν

Έχεις θέμα έτσι ?

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
bujinkan έγραψε:Έχεις θέμα έτσι ?

< >

Ναι έχω θέμα.

Πες μου τι ώρα να έρθω Λουτράκι να με σπάσεις στο ξύλο.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Giuseppe Busso έγραψε:
bujinkan έγραψε:Έχεις θέμα έτσι ?

< >

Ναι έχω θέμα.

Πες μου τι ώρα να έρθω Λουτράκι να με σπάσεις στο ξύλο.
Εικόνα
Εικόνα

< >