Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:Πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αλλά 2 φορές έχει φέρει πακέτο αναβαθμίσεων η Ferrari και αντί να μικρύνει η απόσταση, μεγαλώνει :lol:

Περίμενε quali sims αλλά δεν έφερε καμία σοβαρή αναβάθμιση οπότε δε ξέρω γιατί πρέπει να περιμένουμε θεαματική βελτίωση.

Αν δεν δούμε αναβάθμιση μοτέρ λόγω ADUO μη περιμένεις πολλά.

< >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#904955 Εμπρός αεροτομή, πάτωμα, sidepods, δεν το λες και μικρή

Mercedes και McLaren σαφώς ανώτερες. Μεγάλη και η φθορά των ελαστικών, οπότε σίγουρα δεν θα δούμε αγώνα ενός πιτστοπ
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:Εμπρός αεροτομή, πάτωμα, sidepods, δεν το λες και μικρή

Mercedes και McLaren σαφώς ανώτερες. Μεγάλη και η φθορά των ελαστικών, οπότε σίγουρα δεν θα δούμε αγώνα ενός πιτστοπ
Ναι μωρέ το ξέρω. Όλοι εκθειάζουν στο τουιτα αλλά αν δεν έχεις μοτέρ δε θα πας και πολύ μακριά.

Παντως σε race pace ο Λουης ήταν με κίτρινα στο 22.3 αν θυμάμαι καλά με τον Μαξ στο 22.2 με κόκκινα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#904957 Race pace φαίνεται καλά ο Λεκ

FP2 race pace - Barcelona R07*

Removed what seemed like outliers. Of course there are some laps affected by dirty air and/or the driver is recovering from an overtake, which is a bit energy-sensitive in this formula.

Deg is high at ~0.25 s/lap. Expected two stop race. Norris telemetry is not loading.

Εικόνα

https://x.com/brakeboosted/status/20654 ... 6u_I7YUjdQ

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#904967 Λεκ πήγαινε πάλι για καλό χρόνο, Χαμ p2 χώρισε τις μερκ, οπότε κάτι έκανε μάλλον το πακέτο.

Φαίνεται ότι σε ρυθμό αγώνα είμαστε κοντά στη μερκ αλλά να δούμε αύριο.

Καλό quali για Χαμ!

< >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#904969 Αναπάντεχο turnaround από τον Hamilton, με βάση την εικόνα του FP2 - FP3, δεν τον περίμενα τόσο καλό. Εάν ο Λεκλέρκ δεν το κάρφωνε, θα μπορούσε να ήταν 1-3 ή 2-3 για αύριο. Τις McLaren περίμενα πιο κοντά

Αύριο, με το degradation που έχει, μιλάμε σίγουρα για 2 στοπ. Με "δεδομένο" ότι η σκληρή γόμα είναι must, μου κάνει έκπληξη που ο Verstappen θυσίασε ένα σετ στο FP (θα έχει 2 καινούρια μεσαία ενώ οι υπόλοιποι 1)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
mousatos έγραψε:Ο 7κης στους τελευταίους αγώνες πετάει . μπράβο του.

Δεν τα θέλουμε τα μπράβο σου, ούτε κανενός άλλου εδώ μέσα. Θυμάμαι πολύ καλά τι έχετε γράψει για τον Χάμιλτον. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:Αναπάντεχο turnaround από τον Hamilton, με βάση την εικόνα του FP2 - FP3, δεν τον περίμενα τόσο καλό. Εάν ο Λεκλέρκ δεν το κάρφωνε, θα μπορούσε να ήταν 1-3 ή 2-3 για αύριο. Τις McLaren περίμενα πιο κοντά

Αύριο, με το degradation που έχει, μιλάμε σίγουρα για 2 στοπ. Με "δεδομένο" ότι η σκληρή γόμα είναι must, μου κάνει έκπληξη που ο Verstappen θυσίασε ένα σετ στο FP (θα έχει 2 καινούρια μεσαία ενώ οι υπόλοιποι 1)

Race pace ήταν κοντά. Θα δούμε ωραίο αγώνα αύριο.

< >