Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By bebes
#904868 Εχει δυο "Μπομπους" ο μηχανικος που φτιαχνω το Σουμπαρού.
Το ενα μάλλον δεν δουλευει, το εχει σε μια ακρη και ρο μαστορευει οταν εχει καιρό. Φαίνεται να εινι μαμα και οτι αλλαζει το ψαχνει πολύ.
Το άλλο εχει διαφορα "ξενα" ανταλλακτικα (ευκολα θυμαμαι την Sebring), το εχει για να πηγαινει γυρω γυρω για ανταλλακτικα κλπ.

@dimvii Σχετικα με αυτο που είπες οτι "το έχεις οδηγησει σαν πιτσιρικας", αν εχουν περασει πολλά χρόνια απο τότε, βρες ενα παρομοιο να κανεις καμια βόλτα, μην ξενερώσεις αποτομα και το εχεις πληρωσει κιολας...

παθών... :innocent: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#904872 το εχω παρει εδω και λιγες μερες.
Οντως ηταν οπως τα ελεγε ο πωλητης
.Πεντακαθαρο ,δεν υπαρχει κατι που να θελει,ειναι απο πληρη ανκατασκευη με τα παντα ολα γνησια χοντα πανω του,πλην τροχων που ειναι αλουμινενιοι kitaco made in japan,και τα στριταδικα ελαστικα duro,και μιας αλουμινενιας μπιλετ γεφυρας παλι made in japan που φοραει στο πηρουνι
Μοτερ στοκ τελειως με μαμα φιλτροκουτι.
Του εχω κανει 50-60 χλμ και εχω λυθει αρκετα οδηγικα.Βρισκω την νεκρα ευκολα στα φαναρια,δεν μου σβηνει κλπ.
σημ δεν εχω οδηγησει ποτε μηχανακι απο τοτε που οδηγησα εκεινον τον πορτοκαλι αυτοματο μπομπο στο γυμνασιο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:σημ δεν εχω οδηγησει ποτε μηχανακι απο τοτε που οδηγησα εκεινον τον πορτοκαλι αυτοματο μπομπο στο γυμνασιο.

4 ολοκληρα χρόνια χωρίς μηχανάκι ρε θηρίο;Πως κρατάς ισορροπία;

:lol: :oops: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BARHonda έγραψε:dimviii φοράς και το flight ανάποδα?! :lol:

δεν τα γνωριζω αυτα,δεν ημουν μηχανοβιος :rtfm:
Αντωνη στελνω μερικες φωτο να τις ποσταρεις εδω γιατι εγω δεν .

bill33 έγραψε:
dimviii έγραψε:σημ δεν εχω οδηγησει ποτε μηχανακι απο τοτε που οδηγησα εκεινον τον πορτοκαλι αυτοματο μπομπο στο γυμνασιο.

4 ολοκληρα χρόνια χωρίς μηχανάκι ρε θηρίο;Πως κρατάς ισορροπία;

:lol: :oops: :lol: :lol: :lol:

πρωτη φορα που το οδηγησα ηταν απο το κεπ στην Αγ Τριαδα στον Πειραια,να το φερω Καματερο.
κεντρο Πειραια ,ποταμι κλπ
Αφου γραφω αυτο το ποστ ολα καλα :lol:

otso έγραψε:Ωραιος ο Μητσος , φορας κρανος οταν πας για τσιγαρα ;

παντα με κρανος. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#904879 ευχαριστω Αντωνη!
στις φωτο ειναι με αλλο μοτερ απο αυτο που το πηρα.Ειναι υπερκυβισμενο και σκαλισμενο
το μοτερ που το πηρα ειναι το μαμα που βγηκε απο το εργοστασιο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#904880 Καλές βόλτες Ντίμη. :metalo:

Προσοχή στις σουζες, τις κάνει πανευκολα.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#904884 Ωραίος ο Μπόμπος :inlove: καλοτάξιδος να είναι.
Με όλες τις συνθήκες που ανέφερες, είναι ιδανικό μηχανάκι για να το κρατήσεις πολλά πολλά χρόνια σαν συλλεκτικό
Άβαταρ μέλους
By edmond
#904886 Σε φαντάζομαι ρε πστ να ανεβαίνεις την Παλαμά(όλο το Καματερό αλφαδιάσανε για πάρτη σου :metalo: ) και να έχεις φτιάξει τράφικ πίσω σου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Σε φαντάζομαι ρε πστ να ανεβαίνεις την Παλαμά(όλο το Καματερό αλφαδιάσανε για πάρτη σου :metalo: ) και να έχεις φτιάξει τράφικ πίσω σου. :lol:

το κοντερ το γυριζει ολο κατω :rtfm: (εντω μεταξυ το κοντερ εχει ανωτατη ενδειξη 60 :lol: )
το νου σου :twisted:

ευxαριστω Νικο και bebes! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:Κραξτε

τι ΠΟΥΣΤΡΙΛΕΜΑΤΑ ειναι αυτα γτχσ :(

Εγώ σε αφησα εδω μεσα καυλόγατο, μου στελνουν τα μαντατα προχτε οι τοποτηρητες :shifty: που αφησα πισω

Εικόνα

Και φυσικα πεταχτηκε και η Αντμιναινα "Αχ ενα δικυκλο, βλεπω το δικυκλο Εικόνα Εικόνα Εικόνα "

Εικόνα

:s_hang

Νταξ, καταλαβαινω, ηρθε η εμμηνοπαυση. :s_empathy

Και του μουσατου ηρθε ομως , και απευθυνθηκε σε μενα. Τον απεστειλα ταχεως σε αρμοδια επερεσια να καθαρισει τις βαλβιδες στους νευρωνες , δεν του ειπα ΣΥΡΕ ΤΡΑΒΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΗΧΑΝΗ - ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ LUCKY CAP :vava:

ΜΑΚΑΡΙ ΤΡΑΚΟ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟ :s_roses