Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
markvag έγραψε:Έχοντας εδώ και μία εβδομάδα ένα Renault Arkana, ως αντικατάσταση του εταιρικού Peugeot 3008, και έχοντας γράψει κάπου 2Κ χλμ, μπορώ να γράψω τις εντυπώσεις μου.
...
Για το Arkana είχα γράψει κι εγώ πέρσι το Φεβρουάριο 2025 που το είχα για μερικές μέρες.
Υπάρχουν 2 παρόμοιες αλλά όχι ίδιες εκδόσεις κινητήρων ο ένας πιο υβριδικός από τον άλλον αλλά δε θυμάμαι ποια είναι η πιο καλή petrolhead-ικά.
Είχα γράψει τις εντυπώσεις μου στο θέμα της Renault (και μια πιο σύντομη έκδοση στο οδήγησα)
viewtopic.php?f=77&p=883555#p883555
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε:Κινέζικα υπάρχουν πολλά. Τί είχε επάνω ;

Τί εννοείς κινέζικα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#904671 Α, συγνώμη, ούτε που θυμάμαι... Θα δω με την πρώτη ευκαιρία...

Πάντως και χθες επιβεβαίωσα πόσο άθλια είναι, ιδίως στο βρεγμένο. Χάνουν πρόσφυση για πλάκα...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#904751 Το αμάξι (Renault Arkana αντικατάστασης του leasing θυμίζω, με σχεδόν 92Κ χλμ πλέον) έχει Leao NOVA-FORCE C/S.

ΓΤΠΚ τελείως στο βρεγμένο, οριακά υποφερτό στο στεγνό. Σε δικό μου αμάξι ούτε να με πλήρωναν δεν τα έβαζα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
markvag έγραψε:Το αμάξι (Renault Arkana αντικατάστασης του leasing θυμίζω, με σχεδόν 92Κ χλμ πλέον) έχει Leao NOVA-FORCE C/S.
ΓΤΠΚ τελείως στο βρεγμένο, οριακά υποφερτό στο στεγνό. Σε δικό μου αμάξι ούτε να με πλήρωναν δεν τα έβαζα.
Δύσκολο να ξέρεις από πότε τα φοράει αυτά τα λάστιχα προκειμένουν να τα κρίνεις πιο δίκαια αλλά σε τι κατάσταση δείχνουν, χλμ, φθορά, ξηρότητα/σκέβρωμα πέλματος. Έστω ξέρεις έτος/εβδομάδα κατασκευής;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#904763 Ε ντάξει Leao , σε αυτά θα στοιχημάτιζα κι εγώ . Όχι μόνο Κινέζικα δηλαδή αλλά από τα φτηνά Κινέζικα. Κόστος , μισό των επωνύμων.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#904766 Τα κόλπα των εταιριών λίζινγκ για μέγιστο κέρδος, για να μην πω για ετήσια συντήρηση λάδια φίλτρα κλπ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#904767 Αυτά, αν πάς σε κάνα μαγαζί, κανείς λαστιχάς δεν πρόκειται να στα προτείνει. Έχουμε μπόλικα από δαύτα σε διάφορα οχήματα στο αεροδρόμιο όπως και trazano αλλά οι ταχύτητες είναι max 30 km/h .
Άβαταρ μέλους
By edmond
#904780 Τα trazano θεωρούνται και ως αξιοπρεπή σύμφωνα με τις ορδές των εταιριών που έρχονται προς τα εδώ σπό την Κίνα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
sknipper έγραψε:
markvag έγραψε:Το αμάξι (Renault Arkana αντικατάστασης του leasing θυμίζω, με σχεδόν 92Κ χλμ πλέον) έχει Leao NOVA-FORCE C/S.
Δύσκολο να ξέρεις από πότε τα φοράει αυτά τα λάστιχα προκειμένουν να τα κρίνεις πιο δίκαια αλλά σε τι κατάσταση δείχνουν, χλμ, φθορά, ξηρότητα/σκέβρωμα πέλματος. Έστω ξέρεις έτος/εβδομάδα κατασκευής;

Πρέπει να δω DOT Nr. Ωστόσο εμφανισιακά δεν είναι μεν καινούρια, αλλά δεν δείχνουν διαλυμένα...
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#904792 H Leao είναι η budget friendly εταιρεία της Linglong. Οπότε καταλαβαίνεις για τι ποιότητα μιλάμε.
Στα ελαστικά οι Κινέζοι έχουν ακόμη πολλά να μάθουν.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Isambard έγραψε:Οπότε καταλαβαίνεις για τι ποιότητα μιλάμε.

Πίστεψέ με... έχω καταλάβει πολύ καλά... :vava:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#904856 Εδώ δεν τα πάνε χάλια πάντως, μάλιστα είναι πάνω από τα kleber που σκεφτόμουνα να βάλω πριν έρθω Κέρκυρα .

https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/ ... ootout.htm
Άβαταρ μέλους
By markvag
#904883 Να κάνουμε μία βόλτα στο βρεγμένο τότε. :inlove: