Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bill33
markvag έγραψε:Τί να σας πω;; Πλέον είμαι σκουπιδιάρης... :lol: :lol: Σε πολλά μέρη ταυτόχρονα! :lol: :lol:

:thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#904680 Ευχαριστώ παίδες! :s_inlove

Ο ότσος έχει πάρει εσωτερική πληροφόρηση από ειδικό πράκτορα. :rtfm: Μην μας προσβάλετε κύριε!
Άβαταρ μέλους
By markvag
#904696 Όχι, καθόλου, απλά λόγω δουλειάς πλέον πρέπει να κινούμαι αρκετά... Με το Αρκάνα έχω ήδη κάνει 3Κ χλμ και το έχω 9 μέρες... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#904698 Στην αντικατάσταση του 3008 δεν τους επισημάνετε ότι θέλετε πετρέλαιο ξέρωγω; ή δεν τους νοιάζει το κόστος κίνησης;
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:Στην αντικατάσταση του 3008 δεν τους επισημάνετε ότι θέλετε πετρέλαιο ξέρωγω; ή δεν τους νοιάζει το κόστος κίνησης;

Δεν γνωρίζω, δεν ασχολούμαι εγώ. Και μ' αρέσει πάρα πολύ αυτό για να ασχοληθώ. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
markvag έγραψε:Όχι, καθόλου, απλά λόγω δουλειάς πλέον πρέπει να κινούμαι αρκετά... Με το Αρκάνα έχω ήδη κάνει 3Κ χλμ και το έχω 9 μέρες... :lol: :lol:

Μαρκο καντου καμμια ζημιουλα να σου δωσουν αλλο ρε συ , ευκαιρεια να δοκιμαζεις αμαξια μετα απο τοσα χρονια αγχους με την bmw .
Συγχαρητηρια στην νεα σου δουλεια που δεν πιστευα οτι υπαρχει στην ελλαδα .
Ναι κυριοι ο Μαρκος ειναι ο νεος talent scout του GNTM που οργωνει ολες τις παραλιες στην ελλαδα ψαχνοντας για ταλεντα.
Μαρκο ελπιζουμε σε φωτο .
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:Μαρκο καντου καμμια ζημιουλα να σου δωσουν αλλο ρε συ , ευκαιρεια να δοκιμαζεις αμαξια μετα απο τοσα χρονια αγχους με την bmw .

Λες;; :lol: :lol:

otso έγραψε:Συγχαρητηρια στην νεα σου δουλεια που δεν πιστευα οτι υπαρχει στην ελλαδα .

Ευχαριστώ... Να που υπάρχει...

otso έγραψε:Ναι κυριοι ο Μαρκος ειναι ο νεος talent scout του GNTM που οργωνει ολες τις παραλιες στην ελλαδα ψαχνοντας για ταλεντα.

Πρέπει όμως να δοκιμάζονται εξαντλητικά, πριν πάνε για χρήση. :rtfm:

otso έγραψε:Μαρκο ελπιζουμε σε φωτο .

Δυστυχώς απαγορεύεται από τον κανονισμό του φόρουμ. :x