Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#69228 Στ' @@ σας θα μου πείτε...αλλά τελικά παρήγγειλα αυτά και γλίτωσα ένα 300αρι...until next time βέβαια γιατί το Todsακι μου χει κολλήσει τώρα και δεν θα μου ξεφύγει.

Καλό φαίνεται και αν δεν μου αρέσει από κοντά το πουλάω και στο γέρο μου! :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#69237 ωραια,αλλα μεχρι 45 ρε γμτ
Άβαταρ μέλους
By otso
#69317 Geo f1 το ειδες το βιντεο; εκανες τελικα μασαζ;
Άβαταρ μέλους
By Govus
#85166 Εικόνα

Καιρό είχα να πάρω μια κολώνια της προκοπής :) ...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#90278 Τελικα δεν την παλεψα..

Ειχα δοκιμασει Timotei,Pantene Pro V,Wash & go..

Πχ λουζομουν κυριακη βραδυ,δευτερα μεσημερι φαγουρα..τριτη λαδομενα!!

Παγια πολιτικη μου ειναι να τα λουζω καθε 2 μερες!!

Οποτε κατεφυγα σε ενα eshop απο την αγαπημενη μου Θεσσαλονικη. Και μολις αγορασα προιοντα Κερασταζ.

Ο συναδελφος (που φτιαχνει το pc) μου ειχε δωσει ενα δειγματακι και πραγματικα το αποτελεσμα ηταν πολυ διαφορετικο.
Νομιζω οτι αξιζει τα 13 € περιπου που κοστιζει.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε:Οποτε κατεφυγα σε ενα eshop απο την αγαπημενη μου Θεσσαλονικη. Και μολις αγορασα προιοντα Κερασταζ.

Λες αυτό κοντά στην... Γαμβέττα; :svivhaha:

Μια από τα ίδια κι’ εγώ. Το χειμώνα πρωί παρά πρωί και την άνοιξη, καλοκαίρι & φθινόπωρο κάθε πρωί λούσιμο.
Τόσα χρόνια το συνήθισα, αλλά βρε παιδί μου είναι και καθαριότητα.

Όσο σκέφτομαι ότι σαν έφηβος έβαζα brylcream τρελαίνομαι. Ωραίο άρωμα αλλά η λίγδα ... bleah!
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#90394 ντουζ με σκέτο νεράκι ή και αφρόλουτρο κάντε και 5 φορές τη μέρα.
τα μαλλιά είναι καλό να τα λούζουμε κάθε 2-3 μέρες :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Τελικα δεν την παλεψα..

Ειχα δοκιμασει Timotei,Pantene Pro V,Wash & go..

Πχ λουζομουν κυριακη βραδυ,δευτερα μεσημερι φαγουρα..τριτη λαδομενα!!

Παγια πολιτικη μου ειναι να τα λουζω καθε 2 μερες!!

Οποτε κατεφυγα σε ενα eshop απο την αγαπημενη μου Θεσσαλονικη. Και μολις αγορασα προιοντα Κερασταζ.

Ο συναδελφος (που φτιαχνει το pc) μου ειχε δωσει ενα δειγματακι και πραγματικα το αποτελεσμα ηταν πολυ διαφορετικο.
Νομιζω οτι αξιζει τα 13 € περιπου που κοστιζει.

Πολύ καλά προϊόντα ,θυγατρική της L Oreal για χρήση κομμωτηρίου.Ακριβοτερα απο τα ευρείας κατανάλωσης αλλά αξίζουν τα € τους.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Pitt έγραψε:Λες αυτό κοντά στην... Γαμβέττα; :svivhaha:

Εικόνα

vasilis έγραψε:ντουζ με σκέτο νεράκι ή και αφρόλουτρο κάντε και 5 φορές τη μέρα.
τα μαλλιά είναι καλό να τα λούζουμε κάθε 2-3 μέρες :rtfm:

Συμφωνω με Βασιλ!!
Άβαταρ μέλους
By JBT
#90423 Συμφωνείς εσύ, το πρόβλημα είναι ότι δεν ισχύει.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#90481 Το δέρμα καθώς και το τριχωτό παράγουν κάτι σαν "φιλμ" που τους είναι απολύτως απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία τους. Όσο περισσότερο διαταράσσεται αυτό το φιλμ, τόσο μεγαλύτερα είναι τα προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#90488 Έχω αρκετά μακριά μαλλιά και λούζω κάθε μέρα. :oops: Προτιμώ να "λαδώνουν" λίγο πιο εύκολα παρά να κρατάω την όση "βρωμιά" απ έξω. Προσπαθώ τουλάχιστον να μην τα ταλαιπωρώ με σεσουάρ ούτε να χρησιμοποιώ δυνατά και σε μεγάλη ποσότητα σαμπουάν .