Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#903837 Σπάνε όλα τα κοντέρ οι στρατιές των μετακλητών επί Μητσοτάκη
Πάρτι ημετέρων την επταετία της ΝΔ. Αυξήθηκαν κατά 50% οι διορισμοί το 2025 σε σχέση με το 2019

https://www.datajournalists.co.uk/2026/ ... mitsotaki/
Άβαταρ μέλους
By markvag
Zorz έγραψε:
Υπενθυμίζω εδώ ότι η καθαρίστρια έφαγε 10 χρόνια κάθειρξη, ούτε καν με αναστολή. Παρεμπιπτόντως, ο Λιγνάδης είναι ακόμα σπιτάκι του.

Εικόνα

Τελικά εννοούσε όλους τους άλλους, όχι τους δικούς τους. :hmmm:

saxon_747 έγραψε:Σπάνε όλα τα κοντέρ οι στρατιές των μετακλητών επί Μητσοτάκη
Πάρτι ημετέρων την επταετία της ΝΔ. Αυξήθηκαν κατά 50% οι διορισμοί το 2025 σε σχέση με το 2019

https://www.datajournalists.co.uk/2026/ ... mitsotaki/

Νεοφιλελεύθεροι αντικρατιστές FTW! Θα αλώσουν το κράτος εκ των έσω! :rtfm: :rtfm: Πού να καταλάβετε από ανώτερη στρατηγική εσείς οι αναρχοάπλυτοι, αριστεροί, κρατικοδίαιτοι! :x

Και τα λεφτά τους είναι δίκαιη αμοιβή, γιατί είναι άριστοι και οι πιο ικανοί (να πάνε να γραφτούν στη ΔΑΠ ή ΟΝΝΕΔ και να φωνάζουν ουγκανικά)

GTS έγραψε:
Eχεις παιδιά; Νομίζω υπάρχουν κρατικά νηπιαγωγεία δεν χρειάζεται να τα στείλεις ιδιωτικά.

Νηπιαγωγεία, ναι, είναι υποχρεωτική εκπαίδευση, οπότε δεν τίθεται θέμα. Παιδικούς σταθμούς όμως υπάρχει σοβαρό θέμα και οι δημοτικοί έχουν ελάχιστες θέσεις.

GTS έγραψε:
Σπίτι νοικιάζεις.

Έχεις καμία εικόνα για το κόστος των ενοικίων;;
Άβαταρ μέλους
By nass
Zorz έγραψε:Υπενθυμίζω εδώ ότι η καθαρίστρια έφαγε 10 χρόνια κάθειρξη, ούτε καν με αναστολή.

Από το Εφετείο. Ομως τελικά αθωώθηκε από τον Αρειο Πάγο
IMO η ποινή από υπερβολική έως εξοντωτική (και η μη αναστολή :dizzy: ) αλλά η αθώωση για ένα αποδεδειγμένο έγκλημα (πλαστογραφία δημόσιου εγγράφου) επίσης φάουλ.

Zorz έγραψε:Παρεμπιπτόντως, ο Λιγνάδης είναι ακόμα σπιτάκι του.

Και εγώ θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχε πάει φυλακή αλλά φαίνεται ότι δεν ισχύει
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
nass έγραψε:Και εγώ θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχε πάει φυλακή αλλά φαίνεται ότι δεν ισχύει

Την ίδια στιγμή, οΡωμανός παραμένει προφυλακισμένος και το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αλλάζει απόψεις πάνω στα ίδια πραγματικά περιστατικά, για να δικαιολογήσει κάθε φορά το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή την συνέχιση της άδικης προσωρινής κράτησης. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε:
nass έγραψε:Και εγώ θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχε πάει φυλακή αλλά φαίνεται ότι δεν ισχύει

Την ίδια στιγμή, οΡωμανός παραμένει προφυλακισμένος και το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αλλάζει απόψεις πάνω στα ίδια πραγματικά περιστατικά, για να δικαιολογήσει κάθε φορά το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή την συνέχιση της άδικης προσωρινής κράτησης. :s_yes

E, λογικό, ο Ρωμανός είναι αναρχικός, αν ήθελε να είναι έξω ας βίαζε μερικά παιδιά και να ήταν κολλητός της μισής ΝΔ. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
nass έγραψε:
Zorz έγραψε:Υπενθυμίζω εδώ ότι η καθαρίστρια έφαγε 10 χρόνια κάθειρξη, ούτε καν με αναστολή.

Από το Εφετείο. Ομως τελικά αθωώθηκε από τον Αρειο Πάγο
IMO η ποινή από υπερβολική έως εξοντωτική (και η μη αναστολή :dizzy: ) αλλά η αθώωση για ένα αποδεδειγμένο έγκλημα (πλαστογραφία δημόσιου εγγράφου) επίσης φάουλ.

είχε φάει 3 χρόνια με αναστολή από το εφετείο, μετά τα 10.
Το σκεπτικό του Άρειου πάγου για αθώωσή, διαχωρίζει την πλαστογραφία με ειδικές γνώσεις ή όχι. Τα χρήματα που έπαιρνε αντιστοιχούσαν στην ανάλογη εργασία. Άλλωστε, ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη πήγε σχολείο και τελείωσε την ΣΤ' δημοτικού. Μετά μπαίνει και το ηθικό θέμα, αφού τότε είχε 10 παιδιά και στην απόφαση 13!!! Δεν ήταν λαμόγιο με 13 σπίτια....
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#903958 Madrid — There were long lines at registration points across Spain this week as applications opened under a new amnesty program expected to see at least 500,000 undocumented migrants gain legal status to stay and work in the country.

The program came into effect this month, offering undocumented migrants a one-year renewable residence permit if they can prove they have lived in Spain for at least five months and have no criminal record

https://www.cbsnews.com/news/spain-migr ... vow-fight/
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#904545 Το νέο κόμμα "Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ)" του Τσίπρα...

:roll:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#904560 Νομίζω το PR του Τσίπρα το έχει αναλάβει ο Μητσοτάκης. :lol: :lol: :lol: Έπρεπε να προσπαθήσει πολύ για να βάλει τόσο άκυρο όνομα. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By bebes
#904569 Μήπως...
Εικόνα
Μπα... δε νομίζω, αν και ο Τσίπρας τα ειχε καλά με την αστυνομία

Μάλλον άλλα ονειρεύεται :innocent:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#904584 Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους