Εγώ είδα αυτό τις προάλλες και με εψησε:
Οπότε να το κακό του αντίγραφο:
Chris έγραψε::s_thumbsup Μια χαρά τοτε. Βρες και μια πατέντα για να καθαρίζεις τη μύτη ώστε να μη χρειάζεσαι καινούρια κάθε φορά και έγινες.Μπραβο, μου αρεσει
Εγώ είδα αυτό τις προάλλες και με εψησε:
Οπότε να το κακό του αντίγραφο:
Dodger έγραψε:WD40, λίγο χτύπημα ελαφρά και γυρνά το (και γω με δύο κατσαβίδια τα γυρνάω). Στο εξοχικό βέβαια το έβαλα και έβαλα αυτό που ανοιγοκλείνει με ένα πάτημα και έχω ξένοιασει.Εγώ πάλι τα άλλαξα όλα με αυτά που τα πατάς και κατέληξα να τα ξηλωσω γιατί τα πατούσαμε καταλαθος και μετά σκονταφταμε στα ανοιχτά καπάκια και να βάλω αυτά που τα γυρίζεις και κλείνουν
edmond έγραψε:Το θέμα βέβαια είναι να έχουν τοποθετηθεί εξαρχής σε σωστό σημείο, δλδ να μην είναι μέσα στα πόδια, εκεί που πατάς συνήθως. Αυτό είναι δουλειά του μάστορα όμως, ο οποίος προφανώς don' t give a shit για τέτοιες λεπτομέρειες...Συνήθως είναι σχεδόν στην μέση του μπάνιου ώστε να φεύγουν τα νερά με την σχετική κλίση στα πλακάκια.
edmond έγραψε:Λίγο χλωμό να μη βγαίνει.Αν δεν βγαίνει πολύ εύκολα τότε είτε έχει παραμορφωθεί και θέλει ζόρι είτε έχει πιάσει μάκα και έχει ψιλοκολλήσει, δοκίμασε με κανένα degreaser στην περιφέρεια.
Ούτε ⅛ δεν θέλει, πρακτικά σε ένα συγκεκριμένο σημείο τα "αυτάκια" είναι ελεύθερα να βγουν.
1cm και ούτε. Εκτός και αν έχει στριμωχτεί κάτι από κάτω και το εμποδίζει.
Βέβαια όταν ο Μαξ έφτασε να περάσει τον Χατζαρ ο τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]