Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
bill33 έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Κρατάμε αποστάσεις :rtfm:
Τις προάλλες έπεσε ένας πάνω μου επειδή σταμάτησα σε διάβαση :dizzy:

Mε τι πέταγες; :oops:

Κρύο χιούμορ,ελπίζω να μην είχες ζημιά απο το συμβαν.
Όχι τπτ σοβαρό
Άβαταρ μέλους
By Zorz
BARHonda έγραψε:

Εικόνα

Πέρα από τη πλάκα, το δυστύχημα μοιάζει πολύ με αυτό της AMERICAN 191 με ένα DC-10 (διάδοχος του οποίου είναι το MD-11).
Άβαταρ μέλους
By markvag
#904754 Τα τελευταία χρόνια πιο πολύ πάει να γίνει κανονικό το να διαλύονται τα Boeing βέβαια... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
fokion έγραψε:Μαρκο ας μην βιαζομαστε... ουτε το preliminary δεν εχει βγει....
.

αν δεν ηταν κανεις στο κοκπιτ και ανοιξαν οι πορτες τοτε βαψτο μπλε και πετα το
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#904842 Σε τέτοιες περιπτώσεις τι γίνεται με τους επιβάτες που πρέπει να πετάξουν οπωσδήποτε αλλά δεν υπάρχει άμεση λύση από την εταιρεία ή δεν έχουν/θέλουν να ξοδέψουν αλλά λεφτά και δεν υπάρχει άλλο ελεύθερο αφ κοντά; Τυχαίνει να τους πάνε σε συνεργαζόμενη αεροπορική; Γιατί να παίρνουν αποζημίωση επί τόπου μου φαίνεται λίγο δύσκολο
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#904844 Στο Χ κάποιος παρατήρησε ότι δευτερόλεπτα πριν πέσει, ανοίγουν οι θύρες για τους εμπρός τροχούς. Οι πιο ενημερωμένοι επί του θέματος θα ξέρουν περισσότερα το πως και γιατί αλλά λογικά θα συνδέεται με το συμβάν
Άβαταρ μέλους
By fokion
#904846 Πιθανον. Αλλα μη ξεχναμε οτι αν καποιος μεσα στο κοκπιτ μετακινησε τον ενα και για ολους τους τροχους διακοπτη θα εκλειναν και οι κυριως τροχοι. Οπως ειπα. Ιδωμεν.

Δημητρη η πτηση τελικά απο οτι διαβασα κι εγω, δεν εγινε. Λογικά θα (τους) αποζημιωσουν/αποζημιωσαν