Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#904443 Πριν καιρό μπαίνω στο sprinter η μάλλον...βγαίνοντας μου έρχεται μια ειδοποίηση στο ανδρόιντ μου, ότι μια συσκευή ερταγκ με ακολουθεί η κάτι τέτοιο. Το είχαν βάλει από τη δουλειά για αντικλεπτικούς λόγους, όπως και σε όλα τα αμάξια της δουλειάς.
Από το ανδρόιντ μου λοιπόν και της ειδοποίησης αυτής, μου δόθηκε μέσω ενός μενού η δυνατότητα να το κάνω να σφυρίξει. Το βρήκα πανεύκολα. Εγώ δεν το πέταξα, ο κλέφτης όπως προφανώς και θα το έκανε.
Η λειτουργία του δλδ θεωρώ πώς είναι κυρίως finder για κάτι "δευτερεύουσας" σημασίας και λιγότερο αντικλεπτικής, την οποία 2η την κάνει ως παρεκτροπής.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#904454 iphone έχει η κόρη μου, αυτή τα έχει ενεργοποιήσει τα airtags αλλά επειδή έχω apple id και macbook και έχει κάνει share τα airtags με μένα τα βλέπω στο λαπτοπ στην εφαρμογή Find My (αλλά όχι μέσω cloud στο web από το android μου αν και εκεί βλέπω το κινητό της κόρης και τα ακουστικά της)
Κάνει ήχο καμιά φορά όταν το πρωτοκουνάω.
Αλλά ακόμα και να μην κάνει ήχο δεν αλλάζει την αναγνώριση από το τηλέφωνο. Εγώ έχω android και μου το λέει. Επίσης για πλάκα τσεκάρω με την android εφαρμογή tracker σε αεροδρόμιο ή σε αεροπλάνα και βλέπω πολλά ασυνόδευτα trackers.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#904466 Σίγουρα δεν το κατατάσσω στα αντικλεπτικά το airtag, είναι όμως μία εύκολη λύση για να "παρακολουθείς" κάτι ή αν είσαι ξεχασιάρης για μικροαντικείμενα

Το καλό αντικλεπτικό είναι αυτό που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να το ανακαλύψει και να το αφαιρέσει ο επίδοξος κλέφτης

Θυμάμαι μία ιστορία που είχα διαβάσει στο scooterclub forum όπου κλέψανε το TMAX ενός παιδιού, κάπου στη Συγγρού μέρα μεσημέρι, έξω από τράπεζα και με τη βοήθεια ενός φίλου του (δεν είχε αντικλεπτικό το μηχανάκι) το βρήκανε κάποια τετράγωνα πιο μέσα, κουκουλωμένο, μετά από 1-2 ώρες. Προφανώς τα μνπν που το πήρανε το αφήσανε εκεί για να δούνε εάν θα το ανακαλύψει ο κάτοχος μέσω GPS
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#905152 Σημείωση. Αν έχετε Macbook και κινητό android ο υπολογιστής βλέπει το κινητό (τσεκάροντας τι κάνουν τα USB ports) αλλά το finder δεν το βλέπει. Χρειάζεστε ξεχωριστή εφαρμογή για να μεταφέρετε αρχεία όπως αυτή: https://openmtp.ganeshrvel.com/