Λεκ κοπάνησε και μετά καληνύχτα.
< >
pik. έγραψε:O Kimi άξιος
Αλλά τα Μακλάρεν είναι εξίσου γρήγορα
Στον Καναδά τα Μερκ έχουν πακέτο με μισό δευτερόλεπτο μέσα
Ο Χαμιλτον έτρεχε όλον τον αγώνα με 20% ζημιά στο downforce
Ο ξυπόλυτος πρίγκηπας από το Μονακό , Οχι μόνο έκανε λάθος ,όχι μόνο το στουκαρε ,πήγε να βγάλει κ τον Ρασελ
Απαράδεκτος
Yugo_para_siempre έγραψε:Αν δείτε το onboard όταν τον πέρασε ο Πιάστρι η πίσω πτέρυγα του Λεκλέρκ ανοίγει αρχικά (την μπροστά δεν τη βλέπω), κλείνει ξαφνικά και ανοίγει ξανά ενώ τον είχε περάσει ο Πιάστρι.
Λογικά θα πάτησε κατά λάθος κάποιο κουμπί ελέγχου και την έκλεισε.
"No, I was very calm actually. I was very calm. I wanted to get the overtake from Oscar in that last lap. Hence why I didn't make his life too difficult before the last corner for him to overtake me.
"I was relatively calm in the car. Of course, I pushed like an animal in Turn 3. Most of the time this year, it went through. I've had quite a few battles this year, but this time it didn't. I'm disappointed with myself."
Gtakis έγραψε:Ευτυχώς που η Scuderia έφερε 11 αναβαθμίσεις στο Μαϊάμι....και σαν να μην φτάνει αυτό σκατώσανε και τον αγώνα του Λεκλέρκ με την στρατηγική.......ήμαρτον με τα κουτσά άλογα ρε £@#& μου......και φυσικά ο Χάμιλτον δυστυχώς εκτός τόπου και χρόνου.....
BARHonda έγραψε:Με αναβαθμίσεις η Ferrari και έφαγε 25δ από τη Mercedes χωρίς αναβαθμίσεις και από τη McLaren με αναβαθμίσεις. Δυσοίωνα λοιπόν τα πράγματα για το υπόλοιπο της σεζόν, τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστεί το βελτιωμένο ICE, αλλά η ουσία είναι αυτή. Και αν βρει και λίγο παραπάνω ρυθμό η Red Bull, τότε πάλι 4η σε δυναμικότητα η Scuderia
sparticle έγραψε:Ρε σεις δεν ειναι ωραιο αυτο το πραγμα. Απο οπου και να το πιασεις. Και το λεω επιτηδες τωρα που ο αγωνας ειχε περισσοτερο σασπενς απο τους προηγουμενους.
Αυτο που ενω μπαινουν στην ευθεια με ενα δευτερολεπτο διαφορα αλλα και παλι δεν ξερεις τι θα γινει, οσο καλοπροαιρετα και να το δω με ξενερωνει απιστευτα. Και συνηθως ειναι τοσο το πλεονεκτημα (ή το μειονεκτημα) που εχει το αυτοκινητο λογω μπαταριας εκεινη τη στιγμη, που ο παραγοντας οδηγος παει περιπατο.
Στα του αγωνα χαλια η Ferrari, τα εκανε και θαλασσα στο τελος ο Leclerc, τι να λεμε τωρα, αδικαιολογητος αυτη τη φορα. Απο την αλλη κι ο Hamilton στο πουθενα. Τουλαχιστον στο ενα τριτο του αγωνα χαρηκαμε λιγο με Leclerc. Ο Αντονελι βγαζει ματια και αφου ο Ρασελ δεν ειναι Νορ$ς (και η Μερκ δεν ειναι Μακλαρεν) μαλλον εχει βασιμες ελπιδες για τιτλο. Αν και πιστευω οτι ο Ρασελ θα ανακαμψει συντομα.
https://i.ibb.co/67c5PvjZ/e078736b6ef[…]
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]