Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#898316 Οταν το εκανα εγω αυτο μεσα στην ταξη το 1988, ο Κιμι ηταν ακομα μεσα στα (πλουσια) @@ του πατερα του :shifty:

https://www.tiktok.com/@kimi.antonelli/ ... 7897552150

George_Prix έγραψε:Ειπα σε αλλο τοπικο για την πιστα καρτ του Ασπροπυργου και θυμηθηκα το εξης!

Δευτερα λυκειου, ειχα το χρονομετρο μαζι στην ταξη κι εγραφα χρονους ολη μερα στο μυαλο μου. Εκλεινα τα ματια, εβαζα το χρονομετρο στην τσεπη για να μην ακουγεται το μπιπ καθε φορα που παταω το κουμπι και σκεφτομουνα σε ποιο σημειο της πιστας ειμαι... πιο κατω... πιο κατω... λιγο ακομα... κι ενα κλικ στο κουμπι σπλιτ στην ευθεια του τερματισμου! Παμε μερικα γυρακια ακομα... Μεχρι 10 κρατουσε στη μνημη το χρονομετρο!

Στο τελος κοιτουσα το γυρολογιο μου. Ποσο κοντα ηταν οι φανταστικοι μου χρονοι, στον πραγματικο χρονο της πιστας. Αν θυμαμαι καλα τοτε γυρνουσαμε γυρω στα 43" η κατηγορια μου. Το 90% των φανταστικων χρονομετρημενων γυρων μου ηταν κατα ΜΟ 1" κατω. Τρελαινα το μυαλο μου και τοτε σκεπτομενος που διαολο "χανεται" ο χρονος και πως μπορω να κανω τον ιδιο γυρο και μεσα στην πιστα :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#898343 Ωριαία αποβολή από το μάθημα του σχεδίου γιατί έκανα κατεβασια από 7η σε 2α αλα Χακινεν 10 χρόνια μετά από σένα

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#899699 Εικόνα
Μύρισε, βρώμισε δλδ, eightίλα.
Νομίζω τότενες έλεγε στρίντζις lines.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#905602 Εχω πει καμποσες φορες οτι δε δενομαι καθολου με αντικειμενα κι οτι δειχνω μηδενικο οικτο στα αψυχα. Ως εκ τουτου, πριν 20-30 χρονια ειχα πεταξει καμποσες κουτες με περιοδικα αυτοκινητου που αγοραζα μανιωδως απο οταν ημουν 10 χρονωνε. Μεσα στην προσφατη μετακομιση, καταλαβα οτι τελικα δεν ειχα τη δυναμη να τα πεταξω ΟΛΑ. Χωρις καν να θυμαμαι οτι το ειχα κρατησει, βρηκα το εξης τευχος που ειναι και το μοναδικο ενθυμιο που εχω κρατησει σε ολη τη ζωη μου:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#905604 Πφφφφ καπακι θυμηθηκα το περιοδικο pit που το εβρισκα μονο στην Ομονοια. Και μαλιστα ΑΠΕΙΡΕΣ φορες ειχα κανει τσαμπα το Βυρωνας-Ομονοια, γιατι δεν υπηρχε καμια σταθεροτητα στην εκδοση του. Μολις το γκουγκλαρισα και ειδα οτι πραγματι ηταν αρχες 80 το συγκεκριμενο (δεν κρατησε και πολυ).
https://www.automotopatras.gr/to-period ... pistrefei/

Λιγα χρονια μετα, πρεπει να ημουν γυρω στα 13-14 ετων αν θυμαμαι καλα, εκανα ολοκληρο ταξιδι μεχρι την πιστα καρτ του Ασπροπυργου. Τρολει μεχρι Πανεπιστημιου, περπατημα μεχρι πλατεια Κουμουνδουρου (θυμαμαι να πετυχαινω κατι ξεκωλα και κατι παπατζηδες στο δρομο), μετα λεωφορειο μεχρι τον Ασπροπυργο και μετα καμποσο περπατημα παλι μεχρι την πιστα. Ουτε που ειχα κρατησει ποτε χρονο, αλλα παιζει να εκανα πανω απο 2 ωρες να φτασω απο το σπιτι μου στην πιστα (το μελλοντικο και παντοτινο μου σπιτι :inlove: ). Ξανα και ξανα και ξανα. Τις περισσοτερες φορες δεν ειχα λεφτα ουτε καν να κανω κανενα γυρακι με νοικιαρικο. Αλλα ποιος τα γαμουσε τα νοικιαρικα. Καθε λιγη ωρα αφηναν μεσα τα αγωνιστικα και δε χορταιναν τα αυτια μου να ρουφανε ντεσιμπελ απο διχρονιλα και τα ρουθουνια μου να οσφριζονται καμενο βενζινολαδο. Αυτη ηταν η ανταμοιβη μου για το ταξιδι και τις ωρες που ετρωγα :s_yes
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#906784 Nokia 8600 Luna
Κατά το γούστο μου το πιο όμορφο κινητό της εποχής τότε. Ανακατασκευασμένο από τα κινέζικα, λειτουργικό, ένα στολίδι (μ' όλη την παραμόρφωση της νοσταλγίας).Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#906794 Για μένα το Ν85. Η μηχανική αλλά βελούδινη αίσθηση του μηχανισμού στο χέρι καθώς το ανοίγεις/κλείνεις δεν παίζεται. Επίσης το εμπρός μέρος κυλάει προς τα πάνω και βλέπεις το πληκτρολόγιο αλλά κυλάει και προς τα κάτω και εμφανίζονται κουμπιά χειρισμού του player.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#906796 Στις προ ζμαρτφόουν εποχές, το Νόκια 6210i ήταν ότι καλύτερο είχα.