Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
20%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#903503 Γυρισε το διακοπτη και για αυτους, αλλα λιγο του ξεφυγε και αγχωθηκε στην αρχη.

Περα απο τα υπολοιπα, σημερα ευχαριστηθηκα λιγο παραπανω τις μαχες, φανηκε να εχει λιγο παραπανω λογο ο οδηγος απο τις μπαταριες σε σχεση με τους δυο πρωτους αγωνες.

Γενικα το θεαμα μετριο. Τα Σαββατα εντελως αδιαφορα. Το PU της Merc ειναι αλλου.

Τις εκκινησεις των Παπαγια θα τις σχολιασει κανεις; Από πού μας ηρθε αυτο ξαφνικα; Γι’ αυτο κλαψουριζαν περι ασφαλειας και τελικα μαλλον αυτοι ευνοουνται κυριως απο τα πεντε δευτερολεπτα που δινονται πριν τα κοκκινα φωτα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#903514 https://x.com/gazzettaferrari/status/20 ... p9K3hpprVQ

Μπάγιερν να βγει η καραφλή ποντικομαμή να μας πει γιατί δεν είχε την ίδια δύναμη το PU του 44.
Έχω την υποψία ότι ο Λεκλέρ πηδάει κάποιον μέσα από την ομάδα. Μπάγιερν υπάρχει στησπου στο Μαρανέλο;

g λείπεις.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#903516 Σε πιο σοβαρά θέματα, η FIA μάλλον παραδέχεται ότι οι νέοι κανονισμοί είναι γτπ και μάλλον θα έρθουν αλλαγές σύντομα με αφορμή το ατύχημα του Bearman (που ο ένας έκανε harvest κι ο άλλος deploy και είχαν 70κμ/ω διαφορά)

https://x.com/fia/status/20381856739123 ... 6aBZiXqCag

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
Giuseppe Busso έγραψε:https://x.com/gazzettaferrari/status/2038245293930459449?s=46&t=VZ9OZZgLdf6vp9K3hpprVQ

Μπάγιερν να βγει η καραφλή ποντικομαμή να μας πει γιατί δεν είχε την ίδια δύναμη το PU του 44.
Έχω την υποψία ότι ο Λεκλέρ πηδάει κάποιον μέσα από την ομάδα. Μπάγιερν υπάρχει στησπου στο Μαρανέλο;

g λείπεις.

Μελετάς :
--------------------------------->

-------------------------->

---------------------------->

(αυτο για κατι μιρλισματα που θα ακουσεις για το ρεησινγκ του 2026)

Μπουσσε. Θα πυρωνονται τα ποστ του Μπαγερ μεσα σου σαν να ναι Βαγγέλιο. :adminpower: :adminpower: :adminpower: :adminpower: Ποιος Κορτο (κλπ κλπ :shifty: ) τωρα, ο ανθρωπος χανει απο Καλαματα , γελαει ο κοσμος πλεον. Παλι καλα που ηρθε στα συγκαλα του ο Βρουτσαρος :metalo: και θα αποδωθει το Καυτατζογριο στην λαοφιλεστερη ομαδα της Βορειου Ελλαδος :thumbsup:

Α, που σαι Μπουσσεβαρ.

:s_sarcastic
Αυτα για να ΓΛΕΝΤΑΣ κατι Νικοπαππαδες (κλπ κλπ :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: ) που θα ΘΛΙΦΤΟΥΝ αν ο Μαξαρος πλασει μεντες μετα τα πρωτα Σ Κ Α Τ Α της καριερας του.
Ξερω Μπουσσε, θα σπρηξουν τα παπαργια. Διαβασε το μανουαλ και πραξε αναλογως. :iconcool:
( Το ποστ αφιερωνεται στον Μικερφουλη, το ζητησε ως γαμηλιο δωρο. :s_howdy )
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#903519 Έχει δει κανένας τον τζι και τον rpm στο ίδιο μέρος; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#903520 Καλα μωρμλκ και συ. Απο Καλαματα; Τι να σε κανω στην Σουπερ Λιγκ. Πού να σε πάω πού να σε κυκλοφορήσω. :s_no

Τελος παντων, μιας και εχω πεντε λεπτα ακομα στην διαθεση μου πριν επιστρεψω στο Tesla Fans In Greece . Το σχολιο μου για ιταλικους υμνους στα ποντια , Αντωνεληδες κλπ πλυσεις εγκεφαλου που σε εχουν ρεβιζιονισει:

(" Φιλαθλοι. Μην βριζετε!" λεει)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Καλα μωρμλκ και συ. Απο Καλαματα; Τι να σε κανω στην Σουπερ Λιγκ. Πού να σε πάω πού να σε κυκλοφορήσω. :s_no

Αν και off topic, ποιες γριές και γέροι ρε μλκ;
Η Καλαμάτα, η Μαύρη Θύελλα, ήρθε για να μείνει.

Οι γριές του χρόνου θα πέσουν για οικονομικούς λόγους, μην χαλάσει η παράδοση :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#903522 Μέσα έξω νίκες με την Καλαμάτα. Όποιος είδε Ηρακλή φέτος κατάλαβε ποιος ήρθε για να μείνει και ποιος για να μην πέσει πάλι ο Ατρόμητος και ο Βόλος ;)
Άβαταρ μέλους
By edmond
#903527 Νταξ παιδιά, γκώσαμε από τζι για σήμερα :ninja:
Αύριο πάλι ή μάλλον στην πρώτη αναμέτρηση Καλαμάτας Ήρα.(πως θα κατέβουν οι γριές κει σακάτ; το αεροδρόμιο εξυπηρετεί μόνο τσάρτερ :shifty:)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#903531 Ο Κίμι πρώτος στο πρωτάθλημα θα σκυλιάσει η φόνισσα.
Λοιπόν βρήκα το μου κάθεται στραβά στη φάτσα του Γιωργάκη. Η κοφτερή γωνία του σαγονιού. Την ίδια είχε και ο Σουμάχερ. Είναι αυτό που σε κάτι ΒίπερΝορα το έλεγαν αποφασιστικό σαγόνι. Το έχει και ο Henry Cavill που επίσης μου τη δίνει η φάτσα του.

Ωραία εκκίνηση ο Όσκαρ και μάλλον αρχίσαν να καταλαβαίνουν πως ρυθμίζεται ο κινητήρας της Μερκ.
Ο Μαξ κατάφερε και πήρε και βαθμούς αλλά δεν το ευχαριστιέται. Δεν τον κατηγορώ, μπορεί να βλέπουμε πολλές προσπεράσεις αλλά λίγες αξίζουν.
Αλλά πολύ μου άρεσε η προσπέραση του Λεκλέρκ στον Ράσελ, ξανά. Αντρίκια, όχι γκαζώνω στην ευθεία.
Η Φεράρι καλό είναι να βρει μερικά άλογα γιατί είναι κρίμα. Για τη στρατηγική τους δεν σχολιάζω, είναι μόνιμο το θέμα.

Έχουν 4 βδομάδες να στίψουν τους υπολογιστές και τους προσομοιωτές και να τα ρυθμίσουν καλύτερα.

Το έχω σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνουν κι άλλες "ρυθμίσεις" στους κανονισμούς.