Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#902311 Gunmetal, σαν τις γνήσιες Style 65; :hmmm:

Επίσης πολύ ωραίες είναι οι bronze αλλά ταιριάζουν περισσότερο στα φανταστικά μπλε της BMW και λιγότερο σε μπορντοροδοκόκκινα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
drdino έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση, είμαι αλλεργικός στις μαύρες ζάντες :lol:

Να σου δωσουμε ενα αντιισταμινικο να σου περασει; :lol: :lol: :lol:

Εστω βαψτες gunmetal :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#902318 Ιιιεεεφτασεεεεε

Εικόνα
Εικόνα

:lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#902334 Εμένα μου αρέσει το ασημί ζάντα αλλά με μαύρες ακτίνες (και πατούρα ακόμα καλύτερα) ξέρω καγκούρικο αλλά τι να κάνουμε, βίτσια είναι αυτά. :whistlink:
Το αυτοκίνητο πάντως είτε με μαύρες είτε με αυτές παραμένει κουκλί! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Σε μαύρο ήταν πιο ωραίο αλλά περί ορέξεως.

+1 στον βαγκιτη.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#902810 Περάσαμε και ΚΤΕΟ
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#903266 Ένα άλλο OEM+ κομμάτι έφτασε, ένα κεραμικό controller, και εγκαταστάθηκε άμεσα.

Εικόνα

Εικόνα

Κατάφερα κι έριξα μια επέκταση του κατσαβιδιού στην κονσόλα όμως και όσο κι αν μάτωσαν τα χέρια μου να την φτάσω. :lol: Παρήγγειλα ένα μαγνητικό τηλεσκοπικό μαραφέτι από το Amazon και θα το ψάρεψα μετά.

Και μετά έγινε αυτό:

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#903271 Δοκτορα δε θα σταθω στο δεδομενο γουστο και το μερακι που εχεις για να βελτιωνεις τα οχηματα σου. Θα σταθω στις Mentos Pure Fresh τις οποιες αγοραζω εδω και χρονια και δεν αλλαζω με τιποτα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
George_Prix έγραψε:Δοκτορα δε θα σταθω στο δεδομενο γουστο και το μερακι που εχεις για να βελτιωνεις τα οχηματα σου. Θα σταθω στις Mentos Pure Fresh τις οποιες αγοραζω εδω και χρονια και δεν αλλαζω με τιποτα :inlove:
Εγώ αντίθετα εκτιμώ της mentos αλλά θα σταθώ στο άλλο, το γούστο, μεράκι κλπ στις βελτιώσεις. Yes baby! :yahoo:

Από την άλλη αν βάλεις κάτω πόσο σου κοστίζουν όλες αυτές οι βελτιώσεις για ένα ήδη πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο δεν σου περνάει από το μυαλό μήπως να έπαιρνες από την αρχή ένα πιο καλό αυτοκίνητο και να μην το πειράξεις; Αλλά καταλαβαίνω, είναι και το μικρόβιο του πειράγματος. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#903278 Την πενσα μην ξεχάσεις όταν κλείσεις το καπώ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By drdino
sknipper έγραψε:
George_Prix έγραψε:Δοκτορα δε θα σταθω στο δεδομενο γουστο και το μερακι που εχεις για να βελτιωνεις τα οχηματα σου. Θα σταθω στις Mentos Pure Fresh τις οποιες αγοραζω εδω και χρονια και δεν αλλαζω με τιποτα :inlove:
Εγώ αντίθετα εκτιμώ της mentos αλλά θα σταθώ στο άλλο, το γούστο, μεράκι κλπ στις βελτιώσεις. Yes baby! :yahoo:

Από την άλλη αν βάλεις κάτω πόσο σου κοστίζουν όλες αυτές οι βελτιώσεις για ένα ήδη πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο δεν σου περνάει από το μυαλό μήπως να έπαιρνες από την αρχή ένα πιο καλό αυτοκίνητο και να μην το πειράξεις; Αλλά καταλαβαίνω, είναι και το μικρόβιο του πειράγματος. :lol:

Αν υπήρχε, έστω και με παραπάνω λεφτά, εννοείται ότι θα ήταν πιο εύκολο να το πάρω έτοιμο. Αλλά αφενός δεν υπήρχε κάτι με αυτά που ήθελα, αφετέρου προτίμησα να δώσω σημασία σε πράματα που δεν αλλάζουν εύκολα όπως μοτερ, χρώμα κλπ και τα εύκολα retrofits γίνονται κατόπιν εορτής.
Άβαταρ μέλους
By drdino
dimviii έγραψε:Την πενσα μην ξεχάσεις όταν κλείσεις το καπώ. :shifty:

Εννοείται, όπως και επιβεβαίωσα ότι δεν μου έμειναν έξτρα βίδες μετά :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
drdino έγραψε:
dimviii έγραψε:Την πενσα μην ξεχάσεις όταν κλείσεις το καπώ. :shifty:

Εννοείται, όπως και επιβεβαίωσα ότι δεν μου έμειναν έξτρα βίδες μετά :lol:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... 1OLE&psc=1
τέτοιο παράγγειλες;
Το έχω στο καλάθι εδώ και καιρό.Εχω πάρει μέχρι στιγμής απο lidl τα σκαφάκια με τους μαγνήτες για να μην ψάχνω τις βίδες.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#903282 Παρόμοιο:
https://amzn.eu/d/0aGe0Rvt

Πήρα αυτό γιατί είχε και το εύκαμπτο εργαλείο.