Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#903154 Έτσι είναι όπως τα λές zorz , αλλά σε κάθε κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις. Μου έδωσαν πέρσι αυτή τη σοφίτα στον 4ο με θέα θάλασσα και φόντο την Ακρόπολη της Κέρκυρας, το παλιό φρούριο.
A/C , TV με καλωδιακό internet, πλυντήριο , airfryer . Το πάτωμα ήταν ξύλινο και δεν είχε ασανσέρ , μικρό το κακό. Διατηρητέα οικοδομή στην αρχή ενός καντουνιού. Λουρέντη Μαβίλη 30 .

https://cityplaces.gr/%CE%A7%CE%AC%CF%8 ... F%81%CE%B1

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#903156 Από τη στιγμή που χαμογελάει και πιάνει και τα μαλλιά της (ο ρυθμιστής της) γουστάρει
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
mousatos έγραψε:Έτσι είναι όπως τα λές zorz , αλλά σε κάθε κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις. Μου έδωσαν πέρσι αυτή τη σοφίτα στον 4ο με θέα θάλασσα και φόντο την Ακρόπολη της Κέρκυρας, το παλιό φρούριο.
A/C , TV με καλωδιακό internet, πλυντήριο , airfryer . Το πάτωμα ήταν ξύλινο και δεν είχε ασανσέρ , μικρό το κακό. Διατηρητέα οικοδομή στην αρχή ενός καντουνιού. Λουρέντη Μαβίλη 30 .

Εξαιρετικός γαμιστρώνας οφείλω να παραδεχτώ
Άβαταρ μέλους
By ambient
BARHonda έγραψε:Εξαιρετικός γαμιστρώνας οφείλω να παραδεχτώ

Ναι, με εξωπόρτα τσιγαρόχαρτο :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#903352 Κατώτατος μισθός: Αποκαλυπτήρια σήμερα για τη νέα αύξηση, προς τα 920 ευρώ το βασικό σενάριο
https://www.protothema.gr/politics/arti ... o-senario/

Το σκέφτομαι :hmmm:

not!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#903391 Νομίζω το είχα ξαναγράψει. Το 2002 που ξεκίνησα να δουλεύω ο κατώτατος μισθός ήταν 650 καθαρά (περίπου). Αν βάλεις ΜΟΝΟ τον επίσημο πληθωρισμό η αξία των 650€ του τότε είναι πάνω από 1150 σήμερα. Άρα το να χαίρονται ορισμένοι για το ότι ο ΜΙΚΤΟΣ κατώτατος ΣΗΜΕΡΑ θα φτάσει "αισίως" 20%+ χαμηλότερος από τον ΚΑΘΑΡΟ πριν 24 χρόνια είναι στην καλύτερη ανόητο.

Και να μην ξεχνάμε ότι με τις τελευταίες αυξήσεις, ο μέσος μισθός δεν έχει κουνηθεί ιδιαίτερα, με τον κατώτατο να πλησιάζει επικίνδυνα τον μέσο μισθό, πράγμα που δείχνει την αθλιότητα της οικονομίας.

Σε απλά λόγια, ναι, είναι κάτι (ένα απειροελάχιστο ψίχουλο) η αύξηση του κατώτατου, αλλά δεν είναι λόγος για πανηγύρια, αλλά αφορμή για θυμό, ιδίως από άτομα των γενεών της δικής μου (σήμερα σχεδόν 46ετών) και κάτω, που έχασαν το δικαίωμα σε μία καλή ζωή, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Το ότι υπάρχουν ακόμη άτομα που χαίρονται με τέτοιες ανακοινώσεις, δείχνει πόσο ηλίθιοι είμαστε σαν λαός. Προσωπικά, θα χαρώ μόνο όταν ο κατώτατος μισθός φτάσει σε επίπεδα υψηλότερα απ' ότι ήταν πριν αρχίσουν οι μ@λ@κίες που κατέστρεψαν 2 γενιές (και έρχεται και μία ακόμα).
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#903658 Μας κάναν μια βαρβάτη υποτίμηση . όπως εκείνες του Αντρέα που αγαπάς.
Αυτές τις μέρες μπηκε και επίδομα αδείας και δώρο Πάσχα ΟΑΕΔ , και θα μπεί κκαι δεύτερο δώρο Πάσχα από την εταιρεία , μικρό βέβαια .

Σούμα 7 μήνες δουλειάς και 5 μήνες επίδομα. Κανένας μήνας απλήρωτος .
Τέλεια .